Ben yiyemiyorum bayıyor beniNe guzel valla masallah beyaz ekmegi ben de kestim cayi da sekersiz içiyorum artik ama tatlı ah o tatli en kotu aliskanligim bu sanirimm
Ya ne kadar güzelmiş, ben sizin yemediğiniz herşeye bayılıyorum resmen. bir de sigara da kullanıyorum. aksi gibi su da içmeyi sevmiyorum.Kola içmem,cips yemem, çekirdek yemem, her sabah en az bir tane yumurta yerim, kahvaltı yapmadan dışarı çıkmam, çikolatayı ayda bir yerim, tatlı sevmem, beyaz ekmek yemem..
Bunları özellikle yapmıyorum ama bünye alışmış kabul etmiyor yiyemiyorum yani :)
Ben de suyu zorla iciyorumYa ne kadar güzelmiş, ben sizin yemediğiniz herşeye bayılıyorum resmen. bir de sigara da kullanıyorum. aksi gibi su da içmeyi sevmiyorum.
ne kadar geç yatsamda sabah 9 gibi kalkmaya calısıyorum erkenden kahvaltı yapabilmek için.Merhaba kizlar,
bu baslikta saglik icin yaptigimiz ufak tefek seyleri yazalim mi?
mesela gun icinde yararli oldugunu düşünerek yaptigimiz neler var?
ben 7-8 bardak su icmeye calisiyorum.
toz corekotu ve bal karisimi yiyorum bazen de zencefil zerdecal ve bal karisimi yiyorum.
10 tane findik yiyorum gundelik.
1 kase yogurdumu yiyorum.
abur cubur ve kolayi kestim sigara kullanmiyorum.
peki ya sizler neler yaparsiniz?
ne kadar geç yatsamda sabah 9 gibi kalkmaya calısıyorum erkenden kahvaltı yapabilmek için.
Hemen hemen her kahvaltıda yumurta kırmaya calısıyorum
bitki çayları tüketiyorum
3.lt yakın su iciyorum
egzersiz yapıyorum
öglen ve aksam yemeklerimde yogurt mutlaka yiyorum
yeşillik varsa evde salatam oluyor
pirinc pilavı yemem
beyaz ekmek mecbur kalmadıkca hic yemem
sigara yok
alkol bir ara vardı onuda tamamen kestim
abur cubur alıskanlıgım kahvemin yanında atıştırmalık cikolatalarım yada jelibonlarımdı onlardan bi vazgecemiyorum o kadar
cips cekirdek bana sivilce yapıyor ortam olmadıkca yemem
fastfood ayda 1 dısarı cıkarsam anca yerim
sabah uyanınca gerilme hareketleri yapıyorum dinç oluyorum böylelikle. kahvaltı yapıyorum muhakkak. günlük. 2,5-3 lt su içiyorum. ama maalesef şeker kullanıyorumMerhaba kizlar,
bu baslikta saglik icin yaptigimiz ufak tefek seyleri yazalim mi?
mesela gun icinde yararli oldugunu düşünerek yaptigimiz neler var?
ben 7-8 bardak su icmeye calisiyorum.
toz corekotu ve bal karisimi yiyorum bazen de zencefil zerdecal ve bal karisimi yiyorum.
10 tane findik yiyorum gundelik.
1 kase yogurdumu yiyorum.
abur cubur ve kolayi kestim sigara kullanmiyorum.
peki ya sizler neler yaparsiniz?
su ihtiyacı neye göre hesaplanıyorKızlar herkesin su ihtiyacı bir değil ben hesapladım 1.50 litre su içiyorum günde yazın terlemeye bağlı olarak artabilir tabi. mesela şu an kola içmek yerine limonlu maden suyu içiyorum. tatlı krizlerinde kuru incir yemeye çalışıyorum. fast food u zaten hayatımdan çıkartalı uzun bir zaman oldu.
maden suyuna limonu kendimiz eklesek daha iyi olabilir bende sade içiyorum artık..Kızlar herkesin su ihtiyacı bir değil ben hesapladım 1.50 litre su içiyorum günde yazın terlemeye bağlı olarak artabilir tabi. mesela şu an kola içmek yerine limonlu maden suyu içiyorum. tatlı krizlerinde kuru incir yemeye çalışıyorum. fast food u zaten hayatımdan çıkartalı uzun bir zaman oldu.