benden baska saglikli beslenmek isteyen yok galiba
yok canim sigara icmiyorum ama esim cok iciyor onun yaninda bende icmis kadar oluyorumben zaten sağlıklı besleniyorum tiwim
kolayı fazla içmem fast food da pek yemem
meyve salata ne bileyim arada kızartma hamur işi yerim
enerji içeceği de hiç içmem
sigara var mı sen de:26:
Kendimce sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ben. Kolayı en son hangi yıl içtim hatırlamıyorum. Kızartma. cips vs hiç yemem. Zeytinyağlı şeyleri seviyorum zaten. Mangal da 40 yılda bir olursa ancak.
Canım asitli bişey içmek isterse soda limon yapıyorum. Bugünlerde yoğurda taktım hergün 1 kase yoğurt yiyorum hem tok tutuyor hem de karın yağlarını yakmada baya bi etkili
bide kolada alkol cikmis diyolardi en son :44::44:
sodanin zarari yokmudur asitli oda sonucta :26:karnimda yag yokki yaksin bi deri bi kemigim
bende kilo almak istiyorummBen de sağlıklı beslenmek isterdim, istiyorum da ama kilo alabilmem için kızartma vs. vs. yağlı şeyler tüketmem gerek. Ühü
ben kizartmayi beceremedigimden pek yapiyorum sayilmazben 7 yıldır kola içmiyorum bak hayattayım ölmedim.ah birde eşime anlatabilsem.ama kızartma filan seviyorum ama yinede ..arada yapıyorum .ben az yağlı seviyorum eşim yağlı seviyor.benim sevdiğimi o sevmiyo onunkini ben sevmiyom nolcek bizim halimiz.dengeli beslenmek lazım
Ne şanslısın bak zayıfmışsın. Canım sodada yararlı mineraller var.
Eşiniz sizin yanında sigara içiyorsa pasif içicisinizdir demektir, ki bu da sizin sigara içmenizden çok daha tehlikeli bir durum. Ben sigara içmeyen biriyim, ama daha önce çalıştığım ortamdaki insanların sigara içmesi yüzünden çok ciddi bir bronşit hastalığı geçirdim.2 senede zor atlattım diyebilirim. Dr ciğerlerimi gördüğünde kaç yıldır sigara içiyorsun bile demişti öyleki ciğerim komple görünmez hale gelmişti.
Aman bu konuda çok dikkat edin, heleki hamileyseniz..
Alkol yok sigara yok asitli icecekler yok fast food yok cig sebze yok et yok
Saglikli mi besleniyorum sagliksiz mi bilemedim
twett ne hber gizzz geldinmi...
alkol sigara asitli icecekler guzel icmemen ama sebze ve ette yemiyorsan sen ne yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?