• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saglikli beslenmek adina neler yapilabilir ?

bende yazım çıkmadı diye tekrar tekrar yazıyorum yaaaa aman aman kızımla :1::1::1:
sen türkiyede deyilmisin canım :53:
şimdi yazayım sana sebzelerde :: domates,biber ,patlıcan,kabak,fasulye,kokteyl domates:1:
meyvelerdende:::kayısı,erik,armut,şeytali,nektar,kiraz ,vişne,:1:
işte bunları kurutup saklama kaplarında kışın yemeklere kullanırım:32:
meyveleride koyarım eişme,kızıma yerler hormonsuz hormonsuz:17:

trde degilim canim..
oo sen bayagi hamaratsin yaa herseyin kurusundan vardir sizde ne guzel,
kiz sana siparismi versem kargoyla yollasan bana :1:

suyu bol ic 1 bardak filan degil eline siseyi al ic,su önemli saglikli yasamak icin..

spor yap..sebze tüket,beyaz et abartmadan kirmizi et dengeyi tuttur..

bahce acisindan sanslisiniz elinizde imkan var keske bende oyle bi bahceye sahip olsam herseyi agacindan yesem ah ahh:31:
limonlu soda iciyim en iyisi bundan sonra asitli birsey icmek istersem madem faydaliymis,
et cok yemiyorum zaten sebzede oyle aslinda ben cok yemek yemiyorum ki :1:
bu aralar ton baligina sarmis durumdayim mayonezli ekmege surup iyi gidiyor sut bende cok icerim ama fazlasida zarar galiba kemik erimesi filan yapiyor diye duymustum,
alkol sigaram yok dedigim gibi yogurt yapmayi hic denemedim hep hazir almisimdir birgun bende deniyim bakiyim nasil olacak cevap icin tessekurler :16:

limonlu sodayı mümkünse hazır alma..sade soda alıp içine limon sık..çünkü onlarda da katkı maddesi mevcut ve şekerli..
yaz ayındayız..yoğurtlu semizotu her çğünde güzel oluyor..kabağı rendeleyip az yağda suyu çekinceye kadar kavurursan
sarımsaklı yoğurt ve dereotu ile çok güzel olur..:31: madem hamiş olcan azcık bebiş için sebze şart..:emir_bebek:

amaninnn...ton balığı heleki konserve ..onda da yağ oranı fazla dikkat et twetyy...:18: birde mayonez demişin...:20:

yurtdışındaydın bildiğim kadarıyla ,oralarda mevcut olur mu bilmiyorum ama kesinlikle dene..ilerde çocuğuna da sürekli yaparsın..:31::emir_bebek:

rica ederim..:16:

suyu bol ic 1 bardak filan degil eline siseyi al ic,su önemli saglikli yasamak icin..

spor yap..sebze tüket,beyaz et abartmadan kirmizi et dengeyi tuttur..

suyu en son ne zaman ictim bilmiyorum inanirmisin yani hic aklima gelmiyor su icmek sadece icecek :S
spor sabah yuruyus iyi olur tembelligide alir ama uyanamiyorum ki :26:

limonlu sodayı mümkünse hazır alma..sade soda alıp içine limon sık..çünkü onlarda da katkı maddesi mevcut ve şekerli..
yaz ayındayız..yoğurtlu semizotu her çğünde güzel oluyor..kabağı rendeleyip az yağda suyu çekinceye kadar kavurursan
sarımsaklı yoğurt ve dereotu ile çok güzel olur..:31: madem hamiş olcan azcık bebiş için sebze şart..:emir_bebek:

amaninnn...ton balığı heleki konserve ..onda da yağ oranı fazla dikkat et twetyy...:18: birde mayonez demişin...:20:

yurtdışındaydın bildiğim kadarıyla ,oralarda mevcut olur mu bilmiyorum ama kesinlikle dene..ilerde çocuğuna da sürekli yaparsın..:31::emir_bebek:

rica ederim..:16:

hii ama ben oyle icemiyorum sodayi midem almiyor haziri daha guzel,ay nede sagliksiz besleniyorum ben :9:
bu yogurtlu semizotuyla kabagi deniycem mutlaka cok tessekurler degisik tariflere her zaman acigim,
bebek gelir INSALLAH:1:gelsinde ben cig tavuk yerimmm :27:

ton baligini severim ya mayonezle mikserden gecirince ekmege sur bi guzel gidiyoki hazirlari var aslinda bulamayinca bunu onerdiler denedim muthis :56:

trde degilim canim..
oo sen bayagi hamaratsin yaa herseyin kurusundan vardir sizde ne guzel,
kiz sana siparismi versem kargoyla yollasan bana :1:

:60::60::60::60::60:
canım ya gurbetcisin neredesin :40:
ay nedemek tabi yaparım sana :21::13:ama bu sene yapamıyorum ne yemek nede kurularım bebişden dolayı çok hareket etme şansım yok :17:ve okadar özledimki yemek yapmayı :25:
ay ben çok severim yemek yapsam kurutsam zaten görünüşümde maaşallahım var sevdigim anlaşılır yani :1::1::1:birde çoçuklar olunca onları çok düşünüyorum ben dogal olsun hormonsuz olsun diye ne yapacaan işte alllah sana da nasip etsin gör ozaman inşallah:32::9::9::9::9::9::9:

:60::60::60::60::60:
canım ya gurbetcisin neredesin :40:
ay nedemek tabi yaparım sana :21::13:ama bu sene yapamıyorum ne yemek nede kurularım bebişden dolayı çok hareket etme şansım yok :17:ve okadar özledimki yemek yapmayı :25:
ay ben çok severim yemek yapsam kurutsam zaten görünüşümde maaşallahım var sevdigim anlaşılır yani :1::1::1:birde çoçuklar olunca onları çok düşünüyorum ben dogal olsun hormonsuz olsun diye ne yapacaan işte alllah sana da nasip etsin gör ozaman inşallah:32::9::9::9::9::9::9:

ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH CANIM bidahaki seneye isterim valla ciddiyim :52:ozelden yazarim sana ulkeyi :16:

canim icemeyebilirsin ama böbreklern icin ic yani...

cok tehlikeli aslinda vucutta su kalmamsi bak erkenden kirisirsin söyleym belki o zaman icersin:)

canim icemeyebilirsin ama böbreklern icin ic yani...

cok tehlikeli aslinda vucutta su kalmamsi bak erkenden kirisirsin söyleym belki o zaman icersin:)

hic oyle takintilarim yok ya aman kirisirim aman selulit cikar diye :1::1:
cocugun olmaz desen icerim bah :27:

hic oyle takintilarim yok ya aman kirisirim aman selulit cikar diye :1::1:
cocugun olmaz desen icerim bah :27:

eee kızım içmeye içmeye böbrekler de fonksiyonunu kaybeder zamanla :25::25::25:

eee böbrek problemleri de zaten başlı başına çocuğu engelleyen bi faktör :18::18::18:

Back