Şöyle söyleyeyim ben ağrım olduğu zaman ilk haftalar şöyle yapıyordum bacağım ağrıyorsa ordaki kasları yormayacak şekilde yapıyordum yani mesela bel karın ağrınız varsa bacak çalıştırın bacak varsa kol karın çalıştırın yani o bölge 1gün çalıştırılmamalı eğer dinlendirmezsen ağrıyan yeri tekrar yorarsan yarın devam eder geçmez ağrınteşekkürler aklımda bulunacak mutlakabir şey soracağım ben de 1 haftadır diyet ve egzersiz yapıyorum dün yaptığım egzersizden sonra baya bi hamlamışım çok ağrım var bugün. sizce bugün ara vereyim mi yoksa devam mı edeyim
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz çok teşekkürler
Chloe biraz aşağı gidiyor ses evet ama Pamela daha sakin çok zıplama yok benim sevme sebebim bir yandan da dans ettiyor chloe sadece odaklı çalışıyor ve esnetiyor emin ol eğlenerek yaparsn denemeni öneririmYaa 34 beden cok harika
Diyet listemde sahurda 1 bardak sut var zaten, altin sutun tadini da seviyorum deneyecegim sahurda.
Soyledigin gibi bitse de gitsem modunda yapiyorum ben de egzersizi.
Nasil istekle yapmaya baslarim bilmiyorum.
Bir de isten gelince aksamlari yapiyorum alt kata gurultu olmasin diye de dikkat edince kisitlaniyorum
2 gundur az da olsa yaptigim chloe ile vucudumda tatli bir agri var, cok hosChloe biraz aşağı gidiyor ses evet ama Pamela daha sakin çok zıplama yok benim sevme sebebim bir yandan da dans ettiyor chloe sadece odaklı çalışıyor ve esnetiyor emin ol eğlenerek yaparsn denemeni öneririm
Afiyet olsun.19nisan 38.gün
Sahur: Yumurtalı fasulye, 1hindi füme salam, domates, havuç, salatalık, 5siyah zeytin, 1yeşil zeytin, peynir ve şekersiz çay
15dk sonra: 3kaşık yoğurt
İftar: 1hurma ve 2bardak su+ 1kepçe Mercimek çorbası
10dk sonra:5 yk etsiz nohut yemeği, 3çiğköfte ve yeşillik
24.00ara: sade türk khv. , 10adet çilek, yarım portakal
7bin adım ve pamela yapıldı mutlu son
Yok ya hem acuka yiyorum sarımsaklı hem altın süt içiyorum öyle susuzluk çekmedim ben tok tutacaktır afiyet olsn sizede gelişme olursa mutlaka yazın paylaştıkça daha motive oluyor insan2 gundur az da olsa yaptigim chloe ile vucudumda tatli bir agri var, cok hos
Pamelayi da inceleyecegim.
Afiyet olsun.
Ben de simdi sahurda altin sütü denedim,
umarim susatmaz
İyi geceler.
Öncelikle HoşgeldinPamela Reif in spor programı var mı?
Chloe Ting gibi
Chloe yapıyorum ben elimdeki challange bitsin Pamela ya geçicem?
Kafana göre mi yapıyorsun canım Yoksa program var mı?
Bende 36 bedenim 34 olsam fena olmaz
Benim sıkıntı basen bacak
Biraz selülitim de var maalesef zayıf olmama rağmen
Hoşbulduk canımÖncelikle Hoşgeldin
Benimde basen ve bacak sıkıntı şuan inceliyor ama
Şöyle pamelanın aylık programı yok olsada ben yapmam çünkü insanı sıkıyor 20-25gün uzun programlar baştan insanın gözünü korkutuyor pamela her pazar programı kendi ins paylaşıyor. 3-4çeşit farklı program var ben beginner olanı yapıyorum yaklaşık 30gündür ve okadar memnunumki sıkılaştım incelmem 21di en son şuan dhaa fazla 1ayda aldığım sonuç bu chloe yapmış biri olarak ben pamelayı daha çok sevdim hem eğlendiriyor hem yormuyor birgün karın birgün bacak birgün dans esneme derken hafta bitiyor çok zevkli öneririm sormak istediğin birşey varsa yardımcı olayım
Benim kalça basen 68-98olması lazım başlangıçta 63-93şuan 30-32gün falan oldu toplamda 21cmden fazla incelmişim bacak kol baldır falanda toplam olarak. Ama yürüyüşle destekledim kalori hesabı yaptım yemek yerken ve tuzsuz yağsız lor tuzsuz zeytin yani minimum tuz beslendim yeşil çay içtim günde 1kupa ve 3Litre su içiyorum bu şekilde vücudumda daha hızlı incelme olduğunu düşünüyorum sana da biraz faydalı olması açısından yazdım çünkü birtek chloe yapmakla olmuyor yediklerimize günlük hareket ve yaktığımız kaloriyede bağlı incelmek vazgeçme devam ettikçe dikkat ettikçe incelme olacaktırHoşbulduk canımBende sanki Chloe ile istediğim incelmeyi elde edemedim 1 ay oldu henüz ama
Before After lara bakıyorum insanlar 7-8 cm incelediğini söylüyor 2 haftalık programda
Pamelaya bakayım bende o zaman
Dans falan da eğlenceli olur
Efsane bir fiziği var kızın
İnce ama kıvrımlı
Bide hep aynı sporu yapınca vücut alışıyor sanırım etkisi olmuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?