Sağlıklı beslenmede ilk adım💪🏻

Şöyle söyleyeyim ben ağrım olduğu zaman ilk haftalar şöyle yapıyordum bacağım ağrıyorsa ordaki kasları yormayacak şekilde yapıyordum yani mesela bel karın ağrınız varsa bacak çalıştırın bacak varsa kol karın çalıştırın yani o bölge 1gün çalıştırılmamalı eğer dinlendirmezsen ağrıyan yeri tekrar yorarsan yarın devam eder geçmez ağrın okuduğum şeylerden yola çıkarak böyle söyleyebilirim umarım geç yazmamışımdır

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz çok teşekkürler
Sahurdan sonra süt içmek inanılmaz tok tutuyor beni ramazanda acıkınca kıvranan ben şuan dengeli beslenip süt veya yoğurt yediğimde inanmazsınız belki 1gram acıkmıyorum tavsiye ederim altın sütte çok hoş apitera gibi evde bal zencefil karanfil karabiber tarçın atıyorum tadı mükemmel oluyo 1çay bardağı içseniz yeterli olacaktır
Çok uzun sürmedi bu sonucu almam çok şükür bugün 34beden pantolonlar denedim ve fiziğim çok hoş gözüktü gözüme yani istediğimde buydu giydiğimi yakıştırmak
Chloe çok hevesle başladım ama 1cm incelmem olmadı tartıda eksi görmedim yani diyet yapsaydım belki olurdu ama zaten az yiyen insanım sadece kalori dikkat etmezdim şuan kaloriye dikkat ediyorum yani diyet egzersiz ve yüryüş yapıyorum en hızlı bu şekilde sonuç aldım sizde önce onu sonra pamelayı 1haftalık beginner programını deneyin kendinize uygun olanı seçin bence ben chloe müziklerini sevmedim ve zaman geçmiyordu sanki videolar uzuyordu pamela öyle değil ve nefes nefese kalmıyorsunuz kaybedecek hiçbirşeyimiz gecikmiş bir durum yok yani kendinize uygun olanı deneyerek daha iyi gözlemleyebilirsiniz sevgiler

Yaa 34 beden cok harika
Diyet listemde sahurda 1 bardak sut var zaten, altin sutun tadini da seviyorum deneyecegim sahurda.
Soyledigin gibi bitse de gitsem modunda yapiyorum ben de egzersizi.
Nasil istekle yapmaya baslarim bilmiyorum.
Bir de isten gelince aksamlari yapiyorum alt kata gurultu olmasin diye de dikkat edince kisitlaniyorum

Chloe biraz aşağı gidiyor ses evet ama Pamela daha sakin çok zıplama yok benim sevme sebebim bir yandan da dans ettiyor chloe sadece odaklı çalışıyor ve esnetiyor emin ol eğlenerek yaparsn denemeni öneririm

19nisan 38.gün
Sahur: Yumurtalı fasulye, 1hindi füme salam, domates, havuç, salatalık, 5siyah zeytin, 1yeşil zeytin, peynir ve şekersiz çay
15dk sonra: 3kaşık yoğurt
İftar: 1hurma ve 2bardak su+ 1kepçe Mercimek çorbası
10dk sonra:5 yk etsiz nohut yemeği, 3çiğköfte ve yeşillik
24.00ara: sade türk khv. , 10adet çilek, yarım portakal
7bin adım ve pamela yapıldı mutlu son

Eklentiler

• EF67883C-315E-4290-B77B-F5E5CF166A77.jpeg
    209,3 KB · Görüntüleme: 43
Chloe biraz aşağı gidiyor ses evet ama Pamela daha sakin çok zıplama yok benim sevme sebebim bir yandan da dans ettiyor chloe sadece odaklı çalışıyor ve esnetiyor emin ol eğlenerek yaparsn denemeni öneririm
2 gundur az da olsa yaptigim chloe ile vucudumda tatli bir agri var, cok hos
Pamelayi da inceleyecegim.
Afiyet olsun.
Ben de simdi sahurda altin sütü denedim,
umarim susatmaz
İyi geceler.

2 gundur az da olsa yaptigim chloe ile vucudumda tatli bir agri var, cok hos
Pamelayi da inceleyecegim.

Afiyet olsun.
Ben de simdi sahurda altin sütü denedim,
umarim susatmaz
İyi geceler.
Yok ya hem acuka yiyorum sarımsaklı hem altın süt içiyorum öyle susuzluk çekmedim ben tok tutacaktır afiyet olsn sizede gelişme olursa mutlaka yazın paylaştıkça daha motive oluyor insan
Buarada 3litre su içiyorum günlük ramazandan öncede iftar sahur arasıda ve genelde tuzsuz besleniyorum idrarla yağ attığımı ve inceldiğimi biliyorum şuan için tavsiye ederim sizede iyi geceler

20nisan 39.gün
Sahur: 1dilim tam buğday ekmek, 1haş. yumurta, 1hindi füme salam, 5siyah zeytin, 1yeşil zeytin, domates, salatalık, biber, yeşillik
15dk sonra: 1çb Altın süt
İftar: 2 kçk kuru kayısı, 2su bardağı su ve çorba
10dk sonra: 5 çk nohut yemeği(etsiz), 4çiğköfte ve salata
24.00ara: sade türk kahvesi, 2küçük fıstıklı baklava
Dün yazmamışım 7bin adım attım bugünde 10bin adım atıldı
Pamelayı yapıp şimdi sahura geçeceğim

Eklentiler

• 9E4B1581-3B78-49A7-8172-5B8B35CC6E2E.jpeg
    205,5 KB · Görüntüleme: 37
21mayıs 40.gün
Sahur: 1kabaklı omlet, 2dilim hindi füme, 5siyah zeytin, 1yeşil zeytin, yeşillik-dom.salatalık, peynir
15dk sonra: 5çilek, 1ceviz ve bir avuç kuruyemiş
İftar: 1hurma + 2bardak su, 1kepçe mercimek çorbası
10dk sonra: 1 tavuk haşlama ve sebze, 3kaşık bulgur pilavı, 2çiğköfte ve salata (çiğköfteyi sonra yedim tabağımda yok
Ara: Yarım kase Magnum crack (ev yapımı)normalde 12de yapıyorum ama abimlere gidip geç gelcez erken yaptım gelince kahve içer günü bitiririm.
10.600 adım attım bugün bu bir mucize geçtim 10bini inş devamlı olur
Pamelayıda sahura kadar yaparım

Eklentiler

• F36EB34C-A773-4AFD-BA87-92F26C73E175.jpeg
    196,3 KB · Görüntüleme: 34
22mayıs 41.gün
41 kere maşallah diyet spor yürüyüş devam yaza bomba gibi gireceğim
Sahur: 2haş. Yumurta, 1 hindi füme, 5siyah zeytin,1 yeşil zeytin yeşillik-dom.- salatalık, peynir ve yeşilçay
15dk sonra: Altın süt,2 ceviz+1 züber (evyapımı)
İftar: Hurma+2barfak su ve 1kepçe tarhana çorbası
10dk sonra 6kaşık kepekli makarna 2köfte ve fırında sebze+salata
24.00:ev yapımı dondurma,üstüne şekersiz çik
10bin adım atıldı, pamela bugün esneme günüydü yapıldı pamuk gibi olunuldu

Eklentiler

• B9D9430A-159C-43E8-B1B2-F8774AB2F59E.jpeg
    200,7 KB · Görüntüleme: 36
23nisan 42.gün
Sahur: Mantarlı omlet, 5siyah zeytin, 1yeşil zeytin, lor peyniri ve süzme peynir, yeşillik-dom.salatalık ve havuç yanında yeşil çay
15dk sonra: 1çb kakaolu ballı süt
İftar: hurma+2bardak su, 1kepçe tarhana çorbası
10dk sonra: 5kaşık tavuk fijita, 1avuç büyüklüğünde pide, salata ve 3kaşık yoğurt
24.00ara: yarım kase irmikli diyet tiramisu üstüne 3çilek ve sade türk kahv.( tiramisu efsane olmuştu)
9.500adım atıldı ve pamela yapıldı artık düzenim oturdu gibi pms döneminde de bozmayacam bu şekil devam edecem ama 3litre suyu gün içine yayarım büyük ihtimal

Eklentiler

• 999CFBE2-5C73-441B-91C4-E4AC579D6AD2.jpeg
    221,7 KB · Görüntüleme: 35
Pamela Reif in spor programı var mı?
Chloe Ting gibi
Chloe yapıyorum ben elimdeki challange bitsin Pamela ya geçicem?
Kafana göre mi yapıyorsun canım Yoksa program var mı?
Bende 36 bedenim 34 olsam fena olmaz
Benim sıkıntı basen bacak
Biraz selülitim de var maalesef zayıf olmama rağmen

Merhaba bugün tartı günümdü ve yaşasınnn 53.3 1haftada 500gram gitmiş regl öncesi iyi oldu bu moralim yerine geldi artık kendime yeni yeni ciciler almak istiyorum basen ve iç bacaklarım 52-50ye düşsün kilomda bi 50ye falan düşüp sabitleyeyimde yeni kıyafetler alayım, yediklerimin fotoğrafını çekip böyle yazdıkça daha çok motive oluyorum ilk defa pes edip bırakmadım

Öncelikle Hoşgeldin
Benimde basen ve bacak sıkıntı şuan inceliyor ama
Şöyle pamelanın aylık programı yok olsada ben yapmam çünkü insanı sıkıyor 20-25gün uzun programlar baştan insanın gözünü korkutuyor pamela her pazar programı kendi ins paylaşıyor. 3-4çeşit farklı program var ben beginner olanı yapıyorum yaklaşık 30gündür ve okadar memnunumki sıkılaştım incelmem 21di en son şuan dhaa fazla 1ayda aldığım sonuç bu chloe yapmış biri olarak ben pamelayı daha çok sevdim hem eğlendiriyor hem yormuyor birgün karın birgün bacak birgün dans esneme derken hafta bitiyor çok zevkli öneririm sormak istediğin birşey varsa yardımcı olayım

Hoşbulduk canım Bende sanki Chloe ile istediğim incelmeyi elde edemedim 1 ay oldu henüz ama
Before After lara bakıyorum insanlar 7-8 cm incelediğini söylüyor 2 haftalık programda
Pamelaya bakayım bende o zaman
Dans falan da eğlenceli olur
Efsane bir fiziği var kızın
İnce ama kıvrımlı
Bide hep aynı sporu yapınca vücut alışıyor sanırım etkisi olmuyor sanki

Benim kalça basen 68-98olması lazım başlangıçta 63-93şuan 30-32gün falan oldu toplamda 21cmden fazla incelmişim bacak kol baldır falanda toplam olarak. Ama yürüyüşle destekledim kalori hesabı yaptım yemek yerken ve tuzsuz yağsız lor tuzsuz zeytin yani minimum tuz beslendim yeşil çay içtim günde 1kupa ve 3Litre su içiyorum bu şekilde vücudumda daha hızlı incelme olduğunu düşünüyorum sana da biraz faydalı olması açısından yazdım çünkü birtek chloe yapmakla olmuyor yediklerimize günlük hareket ve yaktığımız kaloriyede bağlı incelmek vazgeçme devam ettikçe dikkat ettikçe incelme olacaktırkalça basen en zor incelen yerler ama ben pameladan çok güzel sonuç aldm inceliyor gerçekten gördükçe sonucu daha çok hevesleniyorum bi hevesle spor yapıyorum matımı yere seriyorum umarım sende istediğin bedene ulaşırsın

24nisan 43.gün
Sahur: 5yk fasulyeli yumurta, 1hindi füme, 5siyah zeytin, 1 yeşil zeytin, 1yk lor, süzme peynir, yeşillik-dom.-salatalık, 1 yaprak galeta
15dk sonra:1 mandalina 2ceviz
İftar: 1hurma + 1su, 1kepçe tarhana çorbası
10dk sonra: 2yemek kaşığı kuşbaşılı fasulye, 3yemek kaşığı fırında sebzeli köfte, 5yemek kaşığı fırında sebze,3yemek kaşığı üzerine yoğurt
24.00ara: sade kahve+4 adet irmik topu (diyet)
Bugün yürüyüş yok hava soğuktu, pamela yapıldı yarın tatil

Eklentiler

• D3DD5FE4-5A49-4674-8791-4BBC0E737048.jpeg
    232,8 KB · Görüntüleme: 46
26nisan 44.gün
Sahur: 2haş yumurta, 1 yaprak galeta, 5 siyah zeytin, 2yeşil zeytin, 1hindi füme, yeşillik-salatalık-domates ve yeşil çay
15dk sonra: 1çb altın süt ve 5çilek
İftar: 1hurma+2sb su ve 1 kepçe domates çorbası
10dk sonra: 1tambuğday ekmekli hamburger, fırında 1 orta boy patates ve 3soğan halkası(et dahil hepsi fırında pişti) yanında taze soğan
24.00ara: muzluçilekli evde fit dondurma
~7bin adım atıldı ama pamela yok rest günü dinlenmece

Eklentiler

• 73D3FDA8-BCBC-4750-85E4-C8E18D714EB7.jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 35
26nisan 45.gün
(dün 25yerine 26yazmışım)
Bugün misafirlikteydik yemeklerimi çekemedim elimde sadece sahur var
Sahur: 2haş. yumurta, 1yaprak galeta, 5siyah zeytin, 1yeşil zeytin, yeşillik-salatalık-domates, lor ve diğer az peynir yanında yeşil çay
15dk sonra: Altın süt ve ev yapımı züber
İftar: 1hurma+ 2sb su ve 1kase ezogelin çorbası
10dk sonra: 2köfte büyüklüğü kadar biftek, 5kaşık kepekli makarna ve 1 kase salata
24.00ara: 1 sade türk kahvesi, 1elma ve mandalina
7bin adım atıldı ve pamela yapıldı bugün zordu kabul ediyorum beni bayağı zorladı halbuki 45dklık programı yapabilirmiyim diye düşünüyordum şimdilik böyle devam

Eklentiler

• 6CFE38CA-3E9E-41A3-B174-888E9A074960.jpeg
    186 KB · Görüntüleme: 32
  • 08F5ABCD-4DE5-4CA0-987A-779EE32E406D.jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 31
27nisan 46.gün
Sahur: 4tk Menemen, 1tam buğday ekmek, 1hindi füme, 5siyah zeytin, 1yk lor peyniri ve biraz diğer peynirler, 1yeşil zeytin, yeşillik-salatalık-domates ve yeşil çay
15dk sonra: 2 yk yoğurt ve çerez
İftar: 1hurma+2 sb su ve 1 kepçe dom. Çorbası
10dk sonra: 1porsiyon beşamel soslu tavuk, 3yk bulgur pilavı ve 1kase salata
24.00ara: pms malum 3adet benmari bitter çik. Ve meyve
Bugün markete gittm oyzden 4bin adım ve pamela yapıldı

Eklentiler

• 67615B8E-F6AF-4012-A987-7077F8635514.jpeg
    208,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…