Ben senelerdir ekmek yemem ve sevmemde yemek az yiyip diyet yaptığımı zannediyodum spor egzersiz hiç birşey yoktu tartıda eksik çıkmayı zayıflamak zannediyordum halbuki bu 1aylık süreçte araştırıp öğrendim ve kendimde uyguladığım şeylerle gerçekten zayıflayıp sıkılaşmaya başladım ve sanırım iyi geldi içerden insülin direncim falan vardı diye düşünüyorum eskiden yemekten sonra çok uykum gelirdi mesela onlar düzeldi halsizlik uyku olmuyor yemekten sonra daha dinç oluyorum bunuda yediklerime ve yürüyüş spora bağlıyorum. Hayatıma yaprak galetayı sonrada tam buğday unlu kepekli ekmekleri soktum yavaş yavaş şuan kalori hesabıma göre ekmek tüketiyorum yağsız ve tuzsuz besleniyorum her zaman olmasada evdekilerden ayrı yemek yapmaya başladım düzeniniz tamamen değişiyor ama sizde değişiyorsunuz. Biraz uzun olacak kbakmayn ama motive olursa sizlere çok mutlu olurum hergün fotoğraflıyor yediklerimi yazıyor ve spor kıyafetlerimi giyip kendimi motive ediyorum. Mat aldım mesela kendime atlamak için ip 2kg ağırlık 2tane aldm yani böyle şeyler motive ediyor 1gün yapıp 2.gün bırakmadım ben inşallah böyle devam ederim sizlerede motive olur
Kendimde yaptığım şeylerin en önemlileri:
1)Hayatıma ekmeği soktuğum gibi aynı zamanda kızartma, tuz, beyaz un, şekeri çıkardım yerine fıstık ezmesi, bal, kuruyemişler doğal şeker içeren ürünler ve şekersiz çikolata gibi doğal şeylerden tatlı iht karşılıyorum. Kızartma istediğimde fırında zeytinyağlayıp baharatlayıp yapıyorum daha sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum paketli yiyecekleri hayatımdan komple çıkardım diyemem canım çok istedimi tadımlık yiyorum çok çok az nefsimi öldürmek için oda.
2) Tartıdaki rakamdan çok vücut şekli önemli benim için yani yağlı bir vücuttansa sıkı kaslı daha dinç gözükmek daha önemli benim için 21cm inceldim ve artık baklavalarım var karın kaslarım çıktı (yukarda foto pylaşmıştım) yağ oranı düşürüp kaslarımı güçlendiriyorum.
3) Kaslarımı da uyguladığım bir egzersiz kanalı var orda güçlendirdim. Adı PAMELA REIF haftada 1gün esneme 1gün rest(tatil) 5gün egzersiz yaptırıyor instada yayınlıyor programı ve bende diyet yürüyüşle beraber çok etkili oldu. Daha önce chloe ting yaptım diyet yapmıyordum ozmn etkili olmadı ama pamelayı çok sevdim istisnasız aksatmadan her gün yapıyorum
4) Günde 10bin adım olmasada 7-8-9 bin adım dikkat ediyorum havalar ısınalı rest günü dışında hergün yapıyorum. Avm pazar market yürüyüşleri sayılmaz ama tempolu yürüyüş şart!