- 31 Temmuz 2020
- 20.330
- 60.232
- 548
Sahur düzensiz oldu ama ben de sizin gibi sahurda 2 dilim peynir/ 2 yumurta +2 dilim ekmek ,zeytin söğüş yeşillik şekersiz çaySiz neler yediniz nasıl bir düzen yapacaksınız spor egzersiz durumunuz nasıl
Ne güzel afiyet olsunSpor da aynı şekilde ama adımı güne yayıyorum kalanı iftardan önce yapıcam inşallahhergün 10 bin adım atsak süper olurdu iftardan sonra da Leslieye devam etmeyi düşünüyorum 1 saat
E canım sen olmuşsunNe güzel afiyet olsunahh 10bin adım keşke atabilsekk hemde ramazanda 6bin 7binde kalıyorum ben birazdan çıkıp yürüyüşümü yapacağım. Ben hiç leslieye yapmadım nasıl birşey memnunmusunuz çok hoplamalı nefes kesen sevmiyorum ben sanırım o öyle bölgesel olarak sorunum alt tarafta bacak basen çalıştım hep pamelaya başlayalı 1ay oldu karın ve bacak tüm vücut çalıştırıyor 21cm incelmem oldu 1 ayda diyetle deslekleyince tabi, şimdilik memnunum bel bölgem inceydi zaten şuan baklavalarım var karın kasım çıkıyor ben bile şoktayım ama lesliyide merak ediyorum gruplarda herkes puanlama yapıyor ondan bahsediyor :))
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin.Ben ramazandan önce başaldım pamelaya şöyle söyleyeyim 3kilo verdim ve kilom durdu hem ramazan etkisi hemde direnç ideal kilo mevzusu diye düşünüyorum yani bu direnç kiloyu kırmak zor asıl önemli olan yağdan vermek kilo tartıda aynı kalsada ben şöyle düşünüyorum vücudum sıkılaştı ve yağdan verip kastan alıyorum oyüzden tartıda değişim olmuyor yani rakamları eskiden çok önemsiyordum evet ama şuan sıkılaşmak kas benim için daha önemli zayıf bir kız olmaktansa güçlü ve sıkı gözükmek çok daha güzel böyle düşünüyorum. Kendimden bahsedecek olursam bir havuç rendeleyemeyen ben kaç kilo poşet taşıyıp 2havucu ard arda rendeliyorum şuan en basit böyle anlatabilirim kollarım kaslandı ve karın kaslarım baklavalarım çıktı(biraz üste görsel atmıştım) bu değişimleri kendimde gördükçe daha motive oldum ve her gün istisnasız yürüyüş ve egzersiz yapıyorum ekmeği falan kesmekle boğazı tutmakla zayıflanmayacağını başından beri biliyorum çünkü birçok kez aç kalıp diyeti bıraktığım oldu şuan daha bilinçli ilerlediğimi düşünüyorum ekmek senelerdir tüketmem zaten ama diyette hayatıma ekmek soktum tam buğday yiyiyorum çünkü kaslarım erimemesi için belirlediğim kalorim kadar yemem gerekiyor benim için öncelik şuan rakamdan çok sıkı gözükmek ve en olabildiğince sağlıklı beslenmek. Biraz uzun olacak ama kbakma motivasyonu ise kendimde gördüğüm etkilerden sonra daha çok istekle yapıyorum bunun için biraz sabır gerek ve egzersizi yaparken ilk başta ya yanlış yapıyordm yada pes edip bırakıyordum şuan güçlendim 1ayda oldu bu ve videolar bitene kadar yapıyor doğru noktaları çalıştırdığıma inanıyorum. Bi tayt bi spor sütyeni giyince otomatik spora hazır hissediyorum( bunuda öneririm) zaten 1 gün esneme günü 1gün dinlenme günü 5gün çalıştırıyor pamela 5günde şöyle bi gün bacak karın, birgün bacak dans, birgün karın tüm vücut gibi 25-30dklık videolar halinde çok zevkli geçiyor önceden bitsin diye dişimi sıkıyordum 20gün sonra nasıl bittiğini anlamıyorum videoların. Ramazan öncesi ben 11den sonra yapıyordum sabah pek enerjik olmuyorumda. Ramazandada şöyle iftardan önce 1saat yürüyüş iftardan 2saat sonra sporumu yapıp 1saat bekleyip ara öğün yapıyorum. Eğer gerçekten isteyerek başlarsan düşer bedenin ben bu zayıflama sürecine girmeden 36 beden pantolonlar aldım kendime ya şuan yeni aldığım pantolonlar hep bol oldu birdaha mecbur 34 alacağım önümüzdeki zamanlarda yani inceldikçe bedeninde küçülcek elin ayağın bile incelecek zarifleşecekMerhaba:) ben de bir diyet günlüğü tutuyorum vermek istediğim 3-4 kilo var öncelikli olarak. Evde spor yapmak çok istiyorum pamela reif de çook etkiliymiş ama ben bir türlü başlayamadım iftar sonrasında oturup kalıyorum. siz nasıl motivasyon buluyorsunuz? Bu arada geçtiğimiz 5 ay boyunca düzenli spor yaptım incelme vs oldu ama kilom değişmedi biraz beni bunalttı bu durum. 38 bedenden 36'ya geri inmek istiyorum ama olmadı bir türlü:/
Teşekkürler gerçekten isteyince oluyormuş senelerdir diyet halinde gezdim boşuna taktiği öğrenmek gerekiyomuştebrik ederim darısı başıma
tavsiyeleri alalımTeşekkürler gerçekten isteyince oluyormuş senelerdir diyet halinde gezdim boşuna taktiği öğrenmek gerekiyomuş
Ben senelerdir ekmek yemem ve sevmemde yemek az yiyip diyet yaptığımı zannediyodum spor egzersiz hiç birşey yoktu tartıda eksik çıkmayı zayıflamak zannediyordum halbuki bu 1aylık süreçte araştırıp öğrendim ve kendimde uyguladığım şeylerle gerçekten zayıflayıp sıkılaşmaya başladım ve sanırım iyi geldi içerden insülin direncim falan vardı diye düşünüyorum eskiden yemekten sonra çok uykum gelirdi mesela onlar düzeldi halsizlik uyku olmuyor yemekten sonra daha dinç oluyorum bunuda yediklerime ve yürüyüş spora bağlıyorum. Hayatıma yaprak galetayı sonrada tam buğday unlu kepekli ekmekleri soktum yavaş yavaş şuan kalori hesabıma göre ekmek tüketiyorum yağsız ve tuzsuz besleniyorum her zaman olmasada evdekilerden ayrı yemek yapmaya başladım düzeniniz tamamen değişiyor ama sizde değişiyorsunuz. Biraz uzun olacak kbakmayn ama motive olursa sizlere çok mutlu olurum hergün fotoğraflıyor yediklerimi yazıyor ve spor kıyafetlerimi giyip kendimi motive ediyorum. Mat aldım mesela kendime atlamak için ip 2kg ağırlık 2tane aldm yani böyle şeyler motive ediyor 1gün yapıp 2.gün bırakmadım ben inşallah böyle devam ederim sizlerede motive olurtavsiyeleri alalım
teşekkürler aklımda bulunacak mutlakaBen senelerdir ekmek yemem ve sevmemde yemek az yiyip diyet yaptığımı zannediyodum spor egzersiz hiç birşey yoktu tartıda eksik çıkmayı zayıflamak zannediyordum halbuki bu 1aylık süreçte araştırıp öğrendim ve kendimde uyguladığım şeylerle gerçekten zayıflayıp sıkılaşmaya başladım ve sanırım iyi geldi içerden insülin direncim falan vardı diye düşünüyorum eskiden yemekten sonra çok uykum gelirdi mesela onlar düzeldi halsizlik uyku olmuyor yemekten sonra daha dinç oluyorum bunuda yediklerime ve yürüyüş spora bağlıyorum. Hayatıma yaprak galetayı sonrada tam buğday unlu kepekli ekmekleri soktum yavaş yavaş şuan kalori hesabıma göre ekmek tüketiyorum yağsız ve tuzsuz besleniyorum her zaman olmasada evdekilerden ayrı yemek yapmaya başladım düzeniniz tamamen değişiyor ama sizde değişiyorsunuz. Biraz uzun olacak kbakmayn ama motive olursa sizlere çok mutlu olurum hergün fotoğraflıyor yediklerimi yazıyor ve spor kıyafetlerimi giyip kendimi motive ediyorum. Mat aldım mesela kendime atlamak için ip 2kg ağırlık 2tane aldm yani böyle şeyler motive ediyor 1gün yapıp 2.gün bırakmadım ben inşallah böyle devam ederim sizlerede motive olur
Kendimde yaptığım şeylerin en önemlileri:
1)Hayatıma ekmeği soktuğum gibi aynı zamanda kızartma, tuz, beyaz un, şekeri çıkardım yerine fıstık ezmesi, bal, kuruyemişler doğal şeker içeren ürünler ve şekersiz çikolata gibi doğal şeylerden tatlı iht karşılıyorum. Kızartma istediğimde fırında zeytinyağlayıp baharatlayıp yapıyorum daha sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum paketli yiyecekleri hayatımdan komple çıkardım diyemem canım çok istedimi tadımlık yiyorum çok çok az nefsimi öldürmek için oda.
2) Tartıdaki rakamdan çok vücut şekli önemli benim için yani yağlı bir vücuttansa sıkı kaslı daha dinç gözükmek daha önemli benim için 21cm inceldim ve artık baklavalarım var karın kaslarım çıktı (yukarda foto pylaşmıştım) yağ oranı düşürüp kaslarımı güçlendiriyorum.
3) Kaslarımı da uyguladığım bir egzersiz kanalı var orda güçlendirdim. Adı PAMELA REIF haftada 1gün esneme 1gün rest(tatil) 5gün egzersiz yaptırıyor instada yayınlıyor programı ve bende diyet yürüyüşle beraber çok etkili oldu. Daha önce chloe ting yaptım diyet yapmıyordum ozmn etkili olmadı ama pamelayı çok sevdim istisnasız aksatmadan her gün yapıyorum
4) Günde 10bin adım olmasada 7-8-9 bin adım dikkat ediyorum havalar ısınalı rest günü dışında hergün yapıyorum. Avm pazar market yürüyüşleri sayılmaz ama tempolu yürüyüş şart!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?