• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenmede ilk adım💪🏻

1nisan 21. Gün
Kahvaltı öncesi limonlu sirkeli su
9.30 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, peynir, 1 ceviz, 3 badem, 1 tk acuka, 1 yaprak galeta, 5zeytin 1 domates ve yeşillik,1 yeşil çay
14.00 3 kaşık sebzeli kısır( arkadaşıma gitmiştim ve yine bozmadım, kendimle gurur duyuyorum gerçekten😅)
16.00 sade kahve 1 adet ceviz
20.00 akşam 1kase çorba 1kase yoğurt 1yk bulgur pilavı ve 100gramdan az et birde kıvırcık
21.00 1kupa şekersiz çay, 2parça bim şekersiz çikolata regly döneminde malummm 🥳 kalori hesabı yaptığım için birkaç gündür aşmadım kalorimi kesinlikle dikkat ediyorum
Pamela dün yapamadığım günü yaptım bugün esnemeydi sabah esnemeyi yapıp yarın devam aynı tempoylaaa 🥳🥳🥳🥳🥳

2nisan 22.gün
12.00kahvaltı kakaolu yulaf lapası üstüne biraz meyve ve fıstık ezmesi(şekersiz)
15.30 1bardak meyve suyu ve kurabiye
17.00 sade türk kahvesi ve bir avuç çiğ kuruyemiş(ceviz,badem)
19.30 akşam 3kaşık zeytinyalı bakla 2kaşık kepekli makarna ve sarımsaklı yoğurt
21.00 şekersiz çay ve siirt fıstığı
Şimdi pamelayı yapacağım mis gibi uyuyacağım sonrada rahat vicdanla regly dönemi bitsin tekrar tartılacağım yarın cmt tartı günüm ama yine şişkinlik var gibi doğru çıkmayabilir.

Egzersizin yanında mutlaka yürüyüşde yapmaya çalışıyorum.Bugün sahile gittik 5bin adım hergün mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum bacaklarım şekillenmeye başladı resmenn ya before aftera bakıp bakıp duruyorum 😊😊😊

3nisan 23.gün
13.00kahvaltı 2haşlanmış yumurta, 5zeytin, peynir, 1 salam, 1 tk acuka, 1yaprak galeta, sövüş, 1bardak şekersiz çay, 1bardak yeşil çay
15.00 sade türk khv. 1adet züber (ev yapımı)
17.00 8.700adım sonrası 1avuş çiğ kuruyemiş (ceviz, badem)
19.00 fırında somon balığı 200gram ve sebzesinden yedim (patates-soğan) yanında roka ve domates 2yudum da kola içtim 30ml falan sadece nefsimi öldürmek adına😄
21.00çay yanına çikolata ve fıstık ezmeli muz
Bugün de çok şükür pamelayı yaptım yarın yok dinlenme günü 💃🏻

4nisan 24.gün
13.00 kahvaltı mantarlı omlet ve tereyağlı biber kızartması, 1 yeşil zeytin, peynir, 1 macar salam, domates, salatalık ve yeşillik, 1tk fıstık ezmesi
16.00 sade türk khv. 1adet züber(ev yapımı)
18.30 akşam yarım karnıyarık, fırında zeytinyağlı karnabahar yoğurtlaması, biraz patates püresi, 1 kase mercimek çorbası
21.00 şekersiz çay, 5-6 fındık
Bugün biraz akşam fazla kaçırdım gibi hissediyorum dinlenme günü ama pamela yapacağım yakalım biraz😄💃🏻

5nisan 25.gün
13.00kahvaltı 1haşlanmış yumurta, 2yeşil zeytin, 1hindi füme et, 5 çiğ badem, 1 ceviz, 1 yaprak galeta, 1domates, 1 salatalık yeşillik ve şekersiz çay
17.00 kefir ve bir avuç kuruyemiş
20.00 akşam 1 kaşık zeytin yağlı bakla, 2kaşık patates püresi, yarım kase çorba, 1kaşık kepekli makarna
21.00 yer fıstığı ezmeli muz ve şekersiz çay
Bugünde pamelamı yaptım çok şükür😅😅😅
Bacaklarım inceldikçe daha çok motive oluyorum hergün yürüyüşlerim devam ediyor mutlaka yarım saat yürümeye gayret gösteriyorum bugünde 5bin adım atmışım birde MyFitnessPal uygulaması indirdim birkaç gündür kalori takibi yapıyorum güzel alıştım gibi hem ne yediğimi görüyorum kaç kalori olduğunu hemde kalorimi aşmamış oluyorum takip ettiğim için kilo verme döneminde önemliymiş korumaya geçincede belirli bi kalori belirleyip ona göre devam etmeyi planlıyorum inanılmaz mutluyum tartıda eksileri gördükçe motive olup daha çok heyecanlanıyorum umarım istediğim sonucu alırım 2ay içinde ve korurum💃🏻

6nisan 26.gün
Kahvaltı öncesi limonlu su
12.30kahvaltı tahinliz yulaf lapası üzerine elma muz ve şekersiz bir kare çikolata
16.00 Sade kahve ve yer fıstığı ezmeli iki hurma
18.00 yürüyüş sonrası tarçınlı elma ve yeşil çay
19.30akşam bir kase salata üstüne şinitzel ve yaprak galeta
21.00 4grissini ve şekersiz çay
Bugün tam 1saat yürüdüm 7500 adım attım ve birazdan pamelayı yapıp uyuyacağım💃🏻💃🏻

7nisan 27.gün
12.00 kahvaltı 1haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek, 2yeşil zeytin, 3siyah zeytin, 1hindi füme et, 1domates, 1 salatalık ve yeşillik,şekersiz çay
16.00 kefir ve bir elma
18.00 2si bir arada kahve
20.30akşam tavuklu dövme çorbası 1kase, salata ve 3adet diyet mercimek köftesi (bulgursuz olanı yaptım çok sevdiğim bir tarif oldu ama çok şişkinim acaba mercimek mi şişirdi bilemiyorum.)
Bugün dışarda işim vardı yürüyüş aksadı 2bin adım atmışım zaten kaslarım çok ağrıyor şuan yüklenmek istemiyorum bugün pamela bacak kaslarını zorlamayacak şuan yapıp hemen uyumak istiyorum yarında esneme günü iyice geçer kaslarımın ağrısı😔
Diyetimin 30.günü cumartesine geliyor tam haftalık tartılma günüm tartıyı bilmiyorum ama karın ve bacak bayağı incelme var 2ay daha böyle devam etmeyi düşünüyorum yediklerme dikkat edicem yürüyüş ve günde en az 30dakika egzersiz.

8nisan 28.gün
12.00 kahvaltı yulaflı tost(1yumurtayla) içine hindi füme salam ve süzme peynir, 3siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1domates ve şekersiz çay
14.00 sade türk kahv.
17.00 sade kefir ve 1elma
20.30akşam tavuklu büyük kase salata ve 2mercimek köftesi
21.00şekersiz sütlaç ve çay
Bugün esneme günü pamelayı yapıp pamuk gibi uyuyacağım🥰

9nisan 29.gün
11.30 kahvaltı mantarlı omlet, 1dilim tam buğday ekmek,1 hindi füme salam, 3siyah zeytin,2 yeşil zeyti, 1 peynir, domates ve salatalık
13.30 sade türk khv. 1 adet züber(ev yapımı)
17.00 sade kefir, 1 muz
19.30 akşam fırında zeytinyağlı karnabahar sebze kızartması ve 2kaşık kavurma var yarım yaprak galeta
20.30 meyve tabağı 200kalori ve sonra şekersiz çay
Pamela yaptım uyuyacağım,bacaklarım dinlendi kas ağrıları geçti bugün rahat çalıştırdım💃🏻💃🏻💃🏻
yarın sabah tartılacağım tartıda birşey değişmesede ölçülerde bomba gibi geliyorum 1 aylık size ölçülerimi atacağım 30gün önce ölçtüm yarın bakalım kaç cm incelmiş sıkılaşmışım tartıdaki rakam önemli değil sadece birkaç kilo versemde düzenli sağlıklı beslenmeye alışkanlık suya alışkanlık edindim ve sıkılaştım bu bile benim için harika birşey.. bunu hayatımda devam ettirebilirsem daha güzel olacak tabiki şimdilik memnunum ara öğünümü dışarda olsamda yapıyorum aksatmıyorum doyduğumda yemeyi bırakıyorum yiyebileceğim kadar tabağıma yemek alıyorum en önemliside tatlı krizlerim artık yok meyveden hurmadan sütten çok güzel alıyorum ihtiyacımı tatlıya dayanamayan ben 1 ayda sadece 1fincan sufle yedim o kadar eğer 50ye düşersem ikinci suflemi yiyeceğim bakalım ne zamana kısmet😅😅

30 günlük diyet ve egzersizle ben çok güzel sonuç aldığımı düşünüyorum bel, karın, sağ-sol bacak, sağ-sol kol toplamda 21cm incelmişim 1aylık sonuçta bu çok güzel bir sonuç benim için tartıda -3.200gram gördüm 53 kiloya düştüm ama sanırım incelme benim için daha önemli mutluyum 🤍🤍💐

Eklentiler

• 2209BB4B-7E6E-47CB-8876-6A25ADA15200.jpeg
    2209BB4B-7E6E-47CB-8876-6A25ADA15200.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 46
10nisan 30.gün
13.00kahvaltı hindi fümeli süzme peynirli tam buğday ekmeğinden tost, 5 siyah zeytin(az tuzlu artık), 1 yeşil zeytin, 2 çilek, peynir, yeşil biber ve sövüş, şekersiz çay
14.00 sade türk khv, 1adet yer fıstıklı züber
18.30akşam fırında somon balığı ve sebze, yeşillik domates 3kaşık ıspanak yemeği
20.30 sufle yaptım evet 30.gün şerefine misafire yaptım ve bir fincanda ben yedim ama pişman değilim çünkü dengeleyebilirim diyetim bozuldu dye düşünmüyorum artık🙈🙈
Bugün 6bin adım yürüyüş yaptım ve pamelayı yaptım uyuyorum💃🏻💃🏻🎊🌸🎊💐

Elimden geldiğince yediklerimi çekip paylaşmayı düşünüyorum artık bugünlük kahvaltıyla başlayalım💓

Eklentiler

• 7434A36D-0362-4757-A0D6-5789158DC3C5.jpeg
    7434A36D-0362-4757-A0D6-5789158DC3C5.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 41
11nisan 31.gün
13.00kahvaltı 2haşlanmı yumurta, 1/2 hindi füme salam, domates, salatalık, 5 siyah zeytin(az tuzlu artık), 1 yeşil zeytin, peynir, 1tk acuka, yeşillim ve şekersiz çay
15.30 türk khv, yanında 2çilek yarım muz ve 5adet badem içi
17.20ara baharatlı lahana haşlaması 3adet grisini 4.500adım yürüdüm bugün
19.30dünkü sebzeli somon balığı, 2kaşık karalahana turşusu
21.00 şekersiz çay

12nisan 32.gün
11.30kahvaltı mantarlı omlet, hindi füme salam, 5siyah zeytin,1yeşil zeytin, peynir, 1tk acuka, , yeşillik-domates-salatalık, yarım tam buğday ekmeği(ekmeği yavaş yavaş hayatıma sokuyorum uzun zamandır ekmek yemiyordum şuan zorlanıyorum ama alışacağım yemem lazım sadece diyet değil sağlıklı beslenmeye yöneldiğim için kendimce yarım veya 1dilim yemem gerekiyor bi sonraki öğünde az yememi sağlıyor)
14.00ara pazardaydım ceviz badem yanımda götürüp yedim
16.00sade türk khv. 1adet züber 1adet hurma
18.00 1bardak kefir, 6 Adet grissini
19.00 1tabak ıspanak yemeği, 3kaşık sarımsaklı yoğurt, 1 kase salata
21.00 1adet portakal e çay herzamankinden şekersiz😄
Pamelaya ramazanda da devam etmeyi düşünüyorum iftardan 2,3saat sonra yapacağım bugünlük yaptım birazdan sahuru yapıp uyuyacağım yediklerimi fotoğraflamaya özen göstermem lazım yemeği sevmeye başladım fotoğraf çekmeyi unutuyorum diyette olunca tatlı gelmeye başladı eskiden sıkılırdım yemek yerken yorulurdum🙈
6.500adım atıldı bugün pazar gezmesi ama çoğunlukla durmadan tempolu yürüyerek gezdim.

Sahur,iftar için kendime bir düzen oluşturacağım henüz net bir yeme planım yok, sahurda acıktırmayacak az tuzlu bol lifli (yeşillik,kuruyemiş) en az 1 haşlanmış yumurta tüketmeye özen göstereceğim. Ve iftar için orucumu açıp 10dk beklemeyi düşünüyorum ve tıka basa değil herzamanki kadar yiyip iftardan sonra ara öğün yapmayı düşünüyorum düzenimi oluşturunca tekrar yazarım🎈🎈

Sahur,iftar için kendime bir düzen oluşturacağım henüz net bir yeme planım yok, sahurda acıktırmayacak az tuzlu bol lifli (yeşillik,kuruyemiş) en az 1 haşlanmış yumurta tüketmeye özen göstereceğim. Ve iftar için orucumu açıp 10dk beklemeyi düşünüyorum ve tıka basa değil herzamanki kadar yiyip iftardan sonra ara öğün yapmayı düşünüyorum düzenimi oluşturunca tekrar yazarım🎈🎈
canım merhaba,grubumuza yazmıştın :) neler yedin bakalım sahurda ;)

Merhaba canım hoşgeldin🌸
13nisan ilk Sahur: 1 haşlanmış yumurta, ekmek yerine 1 dilim peynirli ev böreği, peynir, 5siyah zeytin, 1salatalık, domates ve bol yeşillik, şekersiz çay, ezana kadar bol su içtim
Kalori alımı mı hesaplamaya devam edeceğim. 3öğün şeklinde beslenmeyi düşünüyorum iftar- sahur arası 2.5-3 litre su tüketeceğim.
Açlık durumuna göre iftardan önce 30-60 dk yürüyüş ve akşam yemekten 2saat sonra pamela beginner egzersiz yapıyorum✨

Merhaba canım hoşgeldin🌸
13nisan ilk Sahur: 1 haşlanmış yumurta, ekmek yerine 1 dilim peynirli ev böreği, peynir, 5siyah zeytin, 1salatalık, domates ve bol yeşillik, şekersiz çay, ezana kadar bol su içtim
Kalori alımı mı hesaplamaya devam edeceğim. 3öğün şeklinde beslenmeyi düşünüyorum iftar- sahur arası 2.5-3 litre su tüketeceğim.
Açlık durumuna göre iftardan önce 30-60 dk yürüyüş ve akşam yemekten 2saat sonra pamela beginner egzersiz yapıyorum✨
Oo müthişmiş canım bayıldım 😍👏👏

Back