- 11 Nisan 2007
- 83.373
- 484.030
Zayıf arkadaşlarını çağırıyo baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya valla zayıf değiller. Niye böyle bir şey yapayım hepsi de zayıflamak istiyorZayıf arkadaşlarını çağırıyo baya
Bu saate kadar temizim
Nayır nolamazbütün gün yediklerimi görmeye hazır mısın negom
sabah bı dilim baklava, öğlen bı dilim pasta, öğleden sonra bı ufak kase sütlü tatlı
61 oldum bonus müsade et gelem
Ballar börekler pastalar cezbetmiş onıNerde o çiroz samdan açlıktan bayılan
Nerde o çiroz samdan açlıktan bayılan
Ballar börekler pastalar cezbetmiş onı
Yarından tezi yok oruç tutmaya devamkeeişte yazdım ya bugün kahvaltıda baklava yedim, öğlen yaş pasta, öğleden sonra sütlü tatlı hepsi ikram. almasan olmuyo ama oruç çok iyi gelmişti bana:)
Yarından tezi yok oruç tutmaya devamkee
Sahura kalkarsam geri uyuyamam yaaaynen calcim ama ben hala sahur yapmaktan yanayım
bu kez tek alarm kurcam
Sahura kalkarsam geri uyuyamam yaa
Ooo sen sahura devamke benim de geçerken üstümü ört. Dün gece üşümüşümsenin arada çok fark yok. ben dokuz çeyrekte çıkıyorum evden. bana kuşluk uykusu gibi oluyo yatarsam:)
Ben sahurda sadece su içtiğimde çok daha rahat tutuyorum orucuaynen calcim ama ben hala sahur yapmaktan yanayım
bu kez tek alarm kurcam
Sağlık olsun da canım,kilo verilir.Nasılsın?Negoo gelmek isterdim hala içim rahat değil bebek için kilo vermek istedim ama olmadı verdim aldım şimdi de diyet zamanı değil tabi bakalım inşallah gider bir gün kilolar