Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Pro Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.215
2021 🌿 KİLO SERÜVENİM🌿
9 OCAK77
16 OCAK 75.5
23 OCAK
30 OCAK
6 ŞUBAT
13 ŞUBAT
20 ŞUBAT
27 ŞUBAT

18.04.2014: 69 ( üç sene önce )
01.04.2016 :71.800
18.04.2016: 69.800
25.04.2016: 69
09.05.2016 : 68

🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸

Hamilelik Başlangıç: 69,3
12. hafta: 70,3
16. hafta: 71,3
20. hafta: 72,3
24. hafta: 74
28. hafta: 75,2
32. hafta: 77,8
36. hafta: 79
40. hafta: 82 ile tamamladım 12 kilo 700 gr aldım :)
Doğum sonrası: 10 kilo gitti

🔸 🔸🔸🔸🔸🔸🔸

28 nisan 2017: 79.6
16 haziran 2017 : 73

1 mart 2018 : 65.3
17 ağustos 2018 : 58.6

Tam 17 ay da verilen 22 kilo

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

17 Ağustos 2019 yeniden

17 Ağustos : 76
10 Ocak : 68.5

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

1 haziran 2020 yine ben 😂

1 haziran : 72

Son düzenleme:
slm
Hayırlı olsun inşallah Senle aslında aynı kaderi paylasiyorum kilolar da aynı sayılır bende 68 im şu an Hamileyken sadece 8 kilo aldım doğumdan sonra annelerin de desteğiyle bu hale geldim tabi bütün suçu onlara atmamak lazım bi de iştahım da yerinde yani özelkle tatlı hamur işi. abur cubur falan ohh tam bana göre yani
Artık canıma tak etti en sonunda diyetisyene gittim bugün bi hafta oluyor Eğer kararlıysan beraber devam ederiz sana destek olurum yani:KK66:))

slm
Hayırlı olsun inşallah Senle aslında aynı kaderi paylasiyorum kilolar da aynı sayılır bende 68 im şu an Hamileyken sadece 8 kilo aldım doğumdan sonra annelerin de desteğiyle bu hale geldim tabi bütün suçu onlara atmamak lazım bi de iştahım da yerinde yani özelkle tatlı hamur işi. abur cubur falan ohh tam bana göre yani
Artık canıma tak etti en sonunda diyetisyene gittim bugün bi hafta oluyor Eğer kararlıysan beraber devam ederiz sana destek olurum yani:KK66:))

Tabi olur sende katılabilirsin menülerimizi paylaşırız birbirimizi motive ederiz:)

17.12. 2013 salı

Kahvaltı ( 10:00 ) : Sahanda iki tane peynirli yumurta, 4 zeytin, 2 ceviz, 6 badem, iki incir

Ara ( 14:00) : Bir kahve

Akşam: (18:00) : 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı,yoğurtlu yeşil mercimek kavurması, maalesef biraz patates kızartması 7-8 tane

Ara ( 21:00) : Bir mandalina, yarım muz

Su: 1,5 litre

Spor: Temizlik:)

Akşam ki meyve karataya uymadı yavaş yavaş alışıcam genelde yemen akşam meyve yiyesim geldi:) patates kızartması da olmadı:KK20: spora bugün başlamam lazım.

canım ben sana doktorun verdiği listeyi yazayim istersen buna göre de devam edebilirsin
kahvalti
bir kk peynir light
iki dilim ekmek
5 zeytin ya da 2 ceviz
şekersiz çay
haftada 3 yada 4 gün haşlanmış yumurta

ara öğün
bir meyve

öğle yemeği
bir köfte kadar et tavuk yada balık
ya da 5 yk baklagil
bir dilim ekmek ya da 3 yemek kaşığı pilav yada makarna
bir kepçe çorba
bir çay bardagi yoğurt
sınırsız yağsız salata

ara öğün
bir meyve

ara öğün
bir bardak light süt
iki galeta

akşam yemeği

4 yemek kaşığı sebze
1 dilim ekmek ya da 3 yk pilav yada makarna
bir kepçe çorba
sınırsız yağsız salata
bir su bardagi ayran

ara öğün
bir meyve

ara öğün
bir bardak ayran

günde 3 bardak yeşil çay
en az iki litre su

canım ben sana doktorun verdiği listeyi yazayim istersen buna göre de devam edebilirsin
kahvalti
bir kk peynir light
iki dilim ekmek
5 zeytin ya da 2 ceviz
şekersiz çay
haftada 3 yada 4 gün haşlanmış yumurta

ara öğün
bir meyve

öğle yemeği
bir köfte kadar et tavuk yada balık
ya da 5 yk baklagil
bir dilim ekmek ya da 3 yemek kaşığı pilav yada makarna
bir kepçe çorba
bir çay bardagi yoğurt
sınırsız yağsız salata

ara öğün
bir meyve

ara öğün
bir bardak light süt
iki galeta

akşam yemeği

4 yemek kaşığı sebze
1 dilim ekmek ya da 3 yk pilav yada makarna
bir kepçe çorba
sınırsız yağsız salata
bir su bardagi ayran

ara öğün
bir meyve

ara öğün
bir bardak ayran

günde 3 bardak yeşil çay
en az iki litre su

Canım sağol bende de var bu listeden diyetisyen vermişti:) en güzeli kendime uygun yapmam benim niyetim iki öğün yemek sık sık yemek bana göre değil:) sen bu listeyle devam edersin bakalım sonuç ne olacak:)

Hayirli olsun canim ben de onceden ara ogun bana gore degil ben ne zaman yersem o kadar cok yerim diye dusunuyodum ama oyle degilmis ara ogun up up up:-)
Tabi senin farkli olabilir ben huyumu yanlis biliyomusum. ben daha coluk cocuk sahibi olmadan 74 kiloyum siz en azindan hamilelik sonrasina kadar citi piti gezmissiniz darisi basima diyorum
kolaylar gelsin canim

Hayirli olsun canim ben de onceden ara ogun bana gore degil ben ne zaman yersem o kadar cok yerim diye dusunuyodum ama oyle degilmis ara ogun up up up:-)
Tabi senin farkli olabilir ben huyumu yanlis biliyomusum. ben daha coluk cocuk sahibi olmadan 74 kiloyum siz en azindan hamilelik sonrasina kadar citi piti gezmissiniz darisi basima diyorum
kolaylar gelsin canim

Sağol canım bana atıştırma yaramıyor öyle olunca diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor:) inşallah sende verirsin

18.12.2013 çarşamba:

Kahvaltı (10:00) : Domatesli yumurta( 2 tane), beyaz peynir, 4 zeytin, 5 ceviz, 2 kuru incir,şekersiz çay

Ara: ( 14:00) : Bir kahve

Akşam: ( 17:00 ) : Tarhana çorbası, bir haşlanmış tavuk budu, marul salatası, bir kaşın yoğurtlu mercimek kavurması

2 litre su

Spor yapamadım rahatsızlığım geçince yapıcam.

Son düzenleme:
Dün ki menüme ek olarak akşam bir bardak tarhana çorbası içtim, bir mandalina yedim ve maalesef çikolata yedim 20 gr

TOPLAM: 1250 kalori aldım

İl k Gün: 1000 kalori almıştım

Yediklerimi biraz daha dengelemem lazım abur cubur istediğime göre doymuyorum bugün nasıl geçecek bakalım:KK76:

Dün ki menüme ek olarak akşam bir bardak tarhana çorbası içtim, bir mandalina yedim ve maalesef çikolata yedim 20 gr

TOPLAM: 1250 kalori aldım

İl k Gün: 1000 kalori almıştım

Yediklerimi biraz daha dengelemem lazım abur cubur istediğime göre doymuyorum bugün nasıl geçecek bakalım:KK76:

diyet günlüğün hayırlı uğurlu olsun :nazar: takipteyim yediklerini sporlarını yazdıkça okurum.
ben de 11 kilo vermek istiyorum. diyet listeni beğendim çok ara öğün yok. yapabilirsin bence :) kolaylıklar diliyorum

diyet günlüğün hayırlı uğurlu olsun :nazar: takipteyim yediklerini sporlarını yazdıkça okurum.
ben de 11 kilo vermek istiyorum. diyet listeni beğendim çok ara öğün yok. yapabilirsin bence :) kolaylıklar diliyorum

Teşekkür ederim, beklerim her zaman:)

merhabalar hayırlı olsun günceniz :KK70:

ben de geçen yıl bu zamanlar girdiğim diyet mecerama yaklaşık 4 aylık bi süreçte 15 kilo kadar vermiştim. karatay çok doğru bir yöntem başarılar diliyorum :KK16:

merhabalar hayırlı olsun günceniz :KK70:

ben de geçen yıl bu zamanlar girdiğim diyet mecerama yaklaşık 4 aylık bi süreçte 15 kilo kadar vermiştim. karatay çok doğru bir yöntem başarılar diliyorum :KK16:

Teşekkür ederim sizi de tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz, karatayla mı verdiniz siz?

Istersen gercekten olur. Seninle hedeflerimiz ayni bende 15 kilo vermek istiyorum ama mayis a kadar ayda 3 kilo işte. ... ayda 2 kiloya bile razıyım yani...
Allah yardimcin olsun bu yolunda

Istersen gercekten olur. Seninle hedeflerimiz ayni bende 15 kilo vermek istiyorum ama mayis a kadar ayda 3 kilo işte. ... ayda 2 kiloya bile razıyım yani...
Allah yardimcin olsun bu yolunda

Teşekkür ederim yok ben hemen vermek istiyorum bu sefer bebek istiyorum çünkü:)) sana da kolay gelsin

Bende bebek istiyorum ama hamile iken de ilk aylar kendini cok sıkma dan kilo verilebiliyor... insallah istediğin kilo ile hamile kalirsin... su an düşünüyor musun. Yoksa zayifladiktan sonra mi
Ilk cocugun kac yasinda

Bende bebek istiyorum ama hamile iken de ilk aylar kendini cok sıkma dan kilo verilebiliyor... insallah istediğin kilo ile hamile kalirsin... su an düşünüyor musun. Yoksa zayifladiktan sonra mi
Ilk cocugun kac yasinda

İlki 2,5 yaşında düşünüyorum zaten şu an bir düşük yaşıyorum 7 haftalıktı, ondan sonra yine inşallah istiyorum hemen, hamile kalınca ben salıyorum yemek konusunda:))

Geçmiş olsun canim benimde kizim 2.5 yaşında.... ALLAH hayirli ve sağlıklı evlatlar versin inşallah... bende kendime bir gunluk açtım bende pazartesi günü tartiliyorum. Benim kilom cok fazla tabi 83.5 ama 110 dum kizimi emzirirken...

Geçmiş olsun canim benimde kizim 2.5 yaşında.... ALLAH hayirli ve sağlıklı evlatlar versin inşallah... bende kendime bir gunluk açtım bende pazartesi günü tartiliyorum. Benim kilom cok fazla tabi 83.5 ama 110 dum kizimi emzirirken...

Allah bağışlasın kardeş yaşı gelmiş:)) inşallah sağlıklı bir bebeğin olur, sen süper kilo vermişsin tebrik ediyorum müthiş günlüğüne bakarım benim tartı günüm cuma:))

X