• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Ay ne olur bilinçlensin anneler artık ya. Ben en çok çocuklara üzülüyorum. :KK43:
marketdeyım bır kadınla cocuk onumde alısverıs yapıyorlar
cocuk elını meyve suyuna attı almak ıcın
annesı hayır o zararlı kakaolu sut al dedı :D

Screenshot_2019-02-03-03-23-45-683.webp
Screenshot_2019-02-03-03-23-31-684.webp

Nisacım 40 kilo verdim demişsin inanamadım yaa:) aslında sürekli bahsediyorsun ama 40 olduğunu bilmiyordum. Seni hiç kilolu düşünemiyorum eskiye ait fotoğrafların var mı? Buraya yüklediysen de gözümden kaçmış olmalı.

Neyse zahmetli yoldan da olsa, iyi bir ders olmuş aslında. Niye market yoğurdu yemeyin diyorlar mesela? 3 ay dolabta bekletsen bile ekşimez o meret. Küflenir ama yine ekşimez. Çünkü canlı değil. Canlı değilse prebiyotik bi yanı yok. Zararı olabilir ama faydası yok.

Market sirkeleri de öyle ne olduğu belirsiz...ama senin döktüğün, fıkır fokur içilmez bu, dediğin bağısaklara şifaydı. :p
Samsonun kefir mayalamaya üşenince marketten hazır alıyorum (kefirdanem, altınkılıç falan) onlar da mı yoğurtla aynı şekilde acaba? Sen yazınca fark ettim, kendi mayaladığım kefir birkaç günden sonra ekşimeye başlıyor ama dolaptaki altınkılıcı bir haftadır içiyorum tadı aynı

Nisacım 40 kilo verdim demişsin inanamadım yaa:) aslında sürekli bahsediyorsun ama 40 olduğunu bilmiyordum. Seni hiç kilolu düşünemiyorum eskiye ait fotoğrafların var mı? Buraya yüklediysen de gözümden kaçmış olmalı.
:)
telefonumdan bakayım oncesı resımlerım olacaktı asama asama bulabılırsem daha ıyı olur hemen bakıyorum

Peki hep kilolu muydun yoksa belli bir dönemden sonra mı kilo aldın? Doğum gibi mesela
Benim hiç kilo sorunum olmadi çok zayıf değildim ama kilolu da değildim 65 kiloydum boyum 172 ama yağ oranim suandan daha fazlaydı basenliydim balık etli sayilirdim

Hamileyken 14 kilo verdim hamileyken epey zayifladim
Doğum yapalım 5.5 ay olmuştu nerdeyse 6. Ayına 1 hafta kala doğum sonrası bir rahatsızlık yaşadım ve 1 senede 40 kilo aldım .
2 sene böyle kiloluydum taaa ki kızımla saklambaç oynayana kadar
Nefesim tıkandı kalbim çarptı saklanamadim koca bedenim görünüyor kanepe arkasından birtek kafamı saklayabiliyordum :D

Ya dedim bunun veli toplantisi var yıl sonu gösterisi var çocuğumun yanına yakışmıyorum annesi gibi durmuyorum istedigim gibi oyun oynayamiyorum bunun yaşlılığı var çocuğuma eziyet olmak istemiyorum dedim ve karar verdim
Başladım değiştim ve hiç bırakmadım aldığım 40 kiloyu aynen verdim ama eskisinden daha ince olarak
Eskiden 65 kiloyken 38/40 beden giyerdim kilo verince yağdan verdim ve 36 beden giydim şuan dar kalıp 36 beden giyiyorum ustlerde xs oluyor :)

Benim hiç kilo sorunum olmadi çok zayıf değildim ama kilolu da değildim 65 kiloydum boyum 172 ama yağ oranim suandan daha fazlaydı basenliydim balık etli sayilirdim

Hamileyken 14 kilo verdim hamileyken epey zayifladim
Doğum yapalım 5.5 ay olmuştu nerdeyse 6. Ayına 1 hafta kala doğum sonrası bir rahatsızlık yaşadım ve 1 senede 40 kilo aldım .
2 sene böyle kiloluydum taaa ki kızımla saklambaç oynayana kadar
Nefesim tıkandı kalbim çarptı saklanamadim koca bedenim görünüyor kanepe arkasından birtek kafamı saklayabiliyordum :KK70:

Ya dedim bunun veli toplantisi var yıl sonu gösterisi var çocuğumun yanına yakışmıyorum annesi gibi durmuyorum istedigim gibi oyun oynayamiyorum bunun yaşlılığı var çocuğuma eziyet olmak istemiyorum dedim ve karar verdim
Başladım değiştim ve hiç bırakmadım aldığım 40 kiloyu aynen verdim ama eskisinden daha ince olarak
Eskiden 65 kiloyken 38/40 beden giyerdim kilo verince yağdan verdim ve 36 beden giydim şuan dar kalıp 36 beden giyiyorum ustlerde xs oluyor :)
İraden için seni tebrik ederim.
İnşallah hep sağlıklı güzel günleriniz olur ailecek:KK200:

cnm iş yerinde arkadaşlarıma da gösterdim anlattım seni. kızlar bayıldı senin listeni uygulamaya karar verdik.
acaba senin bu yemek düzenini hep aynı mı kaldı
hep aynı
gunde ıkı ogun sabah ve aksam
aralarda sadece fıltre kahve turk kahvesı cay tabıkı sekersız olmak uzere
meyve yok meyveden alacagım vıtamını sebzeden aldım
ekmek yok ekmek yerıne cevız badem fındık fıstık leblebı var karbonhıdratı kabaktan da alabılırız
asla ama asla kızartılmıs hıc bırsey yok ne olursa olsun yag kızdırılıyorsa o dırek trans yag oluyor sifa degıl zehır oluyor
pasta borek yok pasta borek yerıne ılk sayfadakı tarıflerden secmeceler var :) orda pudıng de kek de var ama kılo aldırmayan cınsınden yıne 1 porsıyon olmak uzere
mısafırlıge gıdersek salata corba yıyoruz ayıp olmasın dıye borek pılav yemıyoruz

proteın agırlıklı beslendım hergun mutlaka yumurta et ve et urunu yedım
en az 2 lıtre su bol ayran ve kerevız salatası
kerevızın ozellıgı hazmederken yedıgının ıkı katı kalorı harcaman mesela kerevızın hepsını yedım bır buyuk kerevızı tek oturusta yedım ertesı gunu yarım kılo vermıs olarak gordum :D zayıflamaya yag yakmaya acayıp yardımcı

salatalara bol lımon sulara tarcın karanfıller katabılırsın

sıstemım bu

hep aynı
gunde ıkı ogun sabah ve aksam
aralarda sadece fıltre kahve turk kahvesı cay tabıkı sekersız olmak uzere
meyve yok meyveden alacagım vıtamını sebzeden aldım
ekmek yok ekmek yerıne cevız badem fındık fıstık leblebı var karbonhıdratı kabaktan da alabılırız
asla ama asla kızartılmıs hıc bırsey yok ne olursa olsun yag kızdırılıyorsa o dırek trans yag oluyor sifa degıl zehır oluyor
pasta borek yok pasta borek yerıne ılk sayfadakı tarıflerden secmeceler var :) orda pudıng de kek de var ama kılo aldırmayan cınsınden yıne 1 porsıyon olmak uzere
mısafırlıge gıdersek salata corba yıyoruz ayıp olmasın dıye borek pılav yemıyoruz

proteın agırlıklı beslendım hergun mutlaka yumurta et ve et urunu yedım
en az 2 lıtre su bol ayran ve kerevız salatası
kerevızın ozellıgı hazmederken yedıgının ıkı katı kalorı harcaman mesela kerevızın hepsını yedım bır buyuk kerevızı tek oturusta yedım ertesı gunu yarım kılo vermıs olarak gordum :KK70: zayıflamaya yag yakmaya acayıp yardımcı

salatalara bol lımon sulara tarcın karanfıller katabılırsın

sıstemım bu

peki o kek vs ne zaman yedin

Back
X