Çok saolasın canım mesajın için çok haklısın burada kötü beslenme döngüsüne girdim biraz da. Spor konusu şöyle, burada türkiye’den daha fazla yürüyorum haftalık 40 km kadar, günde yeri geliyor 15 km yürüdüğüm oluyor. Bir de sabahları uyanınca limonlu su içme alışkanlığını hiç bırakmadım, bu iki alışkanlık hala benimle :)) ama yürüyüşün ağırlıklı spor gibi şekillenmeye pek etkisi olmuyor, 200-300 kalori yakıyosun işte
Kafein içeren her türlü içeceği ve gazlı içecekleri sağlık nedeniyle bırakmak zorunda kaldım
çay, kahve, yeşil çay, enerji içeceği, soda, çikolata hepsi. 2 ay olacak kahve içmedim hiç, arada kafeinsiz içiyorum. Ki kahveyi çook severdim.
Kan değerlerim de belki düşmüştür, yılbaşı öncesi gelirsem inşallah baktıracağım.
Çok uzatmadan kahvaltımı yazayım, henüz yapmadım (2 saat var tr ile burası arasında) ama bunlar var yani :))
- yarım bardak kefir
- 4-5 ufak boy yeşil biber
- iki tane büyük boy fırınlanmış peynir garnitürlü mantar (7-8 cm çaplı öyle diyeyim)
- bir avuçtan biraz az badem
- bir avuçtan az leblebi
Yanıma da dünkü patlıcanlı menemenden aldım, doymazsam diye 50 gr yulaf krakeri (%90 yulaf-şekersiz kraker) - vay be ne hallere düştüm yulaf krakeri kemiriyorum burada