Sağlıklı beslenirken;

Aynı boydayız, normal kg aralığındaısn.yaş kaç bilmiyorum ama neden 34 beden olmak istiyorsun?34 beden fazla zayıf değilmi?
Evet hesaplara göre normal kg aralığı çıkıyor ama doğumdan sonra çok genişlemiş vücudum. Kıyafetlerim olmuyor. 37 yaşındayım. 34 beden eşimle aramızda bir espri konusu aslında. 34 beden olabilir miyim bilmiyorum ama sağlıklı olmak istiyorum. Kilo insana yük. Hem maddi hem manevi. Dolabındaki giysileri tekrar giyebilmek istiyorum

Ooo yaşta varmış bence 34 beden çok sağlıklı durmuyor, hani çabasız 34 beden olanlara lafım yok ama 34 beden olmak içinde zorlamak çok mantıklı gelmiyor.Tabi sen öyle istiyorsan öyle olsun

ben asla 34 olmak istemiyorum .biraz etim olsun isterim popom da daima.36 38 ideal benim için.şu an zorlayarak 38 giyiyorum ama aslında 40 bedenim

tuğba büyüküstün,beren saat falan 34 beden giyiniyor bu arada gözünüzde 34 beden denince kağıt bebekler geliyorsa onlar yok beden 34 bedenin altı yazık pamuk falan yutuyorlar öyle besleniyorlar onlar ondan çelimsiz oluyorlar

ay benim üstüm 34 beden altım 36 sağlıksız kötü dediniz ne diyeceğimi bilemedim şekilsiz kastan kilo verirse çelimsiz durur ama yağ yakarken egzersizle kas yaparsa muhteşem olur ya ...
ben 34 beden gömlek giyiyorum ama ipekyol twist gibi markalarda.onların kalıpları çok büyük.kendimi zayıf sanıyorum etiketini görünce 34 yazıyor ya

yakından çok zayıflar tv de iyi duruyorlar ekran zaten kilolu gösterir.ondan 34 32 ye iniyorlar

ben 34 beden gömlek giyiyorum ama ipekyol twist gibi markalarda.onların kalıpları çok büyük.kendimi zayıf sanıyorum etiketini görünce 34 yazıyor ya
bak şuna sevinmelisin demek ki normal kalıpta üst 36 aslında 1 beden büyük oluyor geniş kalıplar, yani kendini zayıf hissedebilirsin hakkındır

ay benim üstüm 34 beden altım 36 sağlıksız kötü dediniz ne diyeceğimi bilemedim şekilsiz kastan kilo verirse çelimsiz durur ama yağ yakarken egzersizle kas yaparsa muhteşem olur ya ...
Ya 34 beden gördüklerim hep aşırı zayıf geliyor gözüm ondan dedim ben seni 36 bedensindir diye düşünüyordum, normal görünüyorsun sen

Ooo yaşta varmış bence 34 beden çok sağlıklı durmuyor, hani çabasız 34 beden olanlara lafım yok ama 34 beden olmak içinde zorlamak çok mantıklı gelmiyor.Tabi sen öyle istiyorsan öyle olsun
Aaa 37 yaşın nesi var yahu . Ruhum 18 benim. Hedefi yüksek tutuyorum. Bakalım ne kadar olcak

ben asla 34 olmak istemiyorum .biraz etim olsun isterim popom da daima.36 38 ideal benim için.şu an zorlayarak 38 giyiyorum ama aslında 40 bedenim
Hayatım boyunca hiç 34 beden olmadım . En az gördüğüm beden 36 . Yakışıyor bana bence hiç tahta gibi durmuyorum. Baya kalcam, popol, kolum , bacağım oluyor yani. Ben de sevmiyorum tahta gibi dümdüz.

Aaa 37 yaşın nesi var yahu . Ruhum 18 benim. Hedefi yüksek tutuyorum. Bakalım ne kadar olcak
Ahaah yanlış anlaşılmasın ayol bende 3-4aya 40 olcam yani 34 beden yaş artınca fazla zayıf duruyor ama tabi bu tamamen benim düşüncem. Sen kendini öyle görmek istiyorsan en güzeli odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…