- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
Senin kg çok değilmiş, boy kaç hedefin kaç?66.2 kilo ile katıldım efenim
Ceycey harikasınben 69 la katılmıştım 63 lerde ama hala şişkoyum boyum kısa olduğundan
Ben de incelmek istiyorum. Hedefim 34 beden olmak. Çok uzun sayılmam 1.65 cm boyum.ben 69 la katılmıştım 63 lerde ama hala şişkoyum boyum kısa olduğundan
ben hiç yazmayayım boyumu şurayaBen de incelmek istiyorum. Hedefim 34 beden olmak. Çok uzun sayılmam 1.65 cm boyum.
Boy 1.65 hedefim 55 diyelim. Ama asıl incelmek istiyorum. 34 beden olmak istiyorum.Senin kg çok değilmiş, boy kaç hedefin kaç?
Aynı boydayız, normal kg aralığındaısn.yaş kaç bilmiyorum ama neden 34 beden olmak istiyorsun?34 beden fazla zayıf değilmi?Ben de incelmek istiyorum. Hedefim 34 beden olmak. Çok uzun sayılmam 1.65 cm boyum.
Evet hesaplara göre normal kg aralığı çıkıyor ama doğumdan sonra çok genişlemiş vücudum. Kıyafetlerim olmuyor. 37 yaşındayım. 34 beden eşimle aramızda bir espri konusu aslında. 34 beden olabilir miyim bilmiyorum ama sağlıklı olmak istiyorum. Kilo insana yük. Hem maddi hem manevi. Dolabındaki giysileri tekrar giyebilmek istiyorumAynı boydayız, normal kg aralığındaısn.yaş kaç bilmiyorum ama neden 34 beden olmak istiyorsun?34 beden fazla zayıf değilmi?
Ooo yaşta varmışEvet hesaplara göre normal kg aralığı çıkıyor ama doğumdan sonra çok genişlemiş vücudum. Kıyafetlerim olmuyor. 37 yaşındayım. 34 beden eşimle aramızda bir espri konusu aslında. 34 beden olabilir miyim bilmiyorum ama sağlıklı olmak istiyorum. Kilo insana yük. Hem maddi hem manevi. Dolabındaki giysileri tekrar giyebilmek istiyorum
ben asla 34 olmak istemiyorum .biraz etim olsun isterim popom da daima.36 38 ideal benim için.şu an zorlayarak 38 giyiyorum ama aslında 40 bedenimEvet hesaplara göre normal kg aralığı çıkıyor ama doğumdan sonra çok genişlemiş vücudum. Kıyafetlerim olmuyor. 37 yaşındayım. 34 beden eşimle aramızda bir espri konusu aslında. 34 beden olabilir miyim bilmiyorum ama sağlıklı olmak istiyorum. Kilo insana yük. Hem maddi hem manevi. Dolabındaki giysileri tekrar giyebilmek istiyorum
ben 34 beden gömlek giyiyorum ama ipekyol twist gibi markalarda.onların kalıpları çok büyük.kendimi zayıf sanıyorum etiketini görünce 34 yazıyor yaay benim üstüm 34 beden altım 36 sağlıksız kötü dediniz ne diyeceğimi bilemedimşekilsiz kastan kilo verirse çelimsiz durur ama yağ yakarken egzersizle kas yaparsa muhteşem olur ya ...
yakından çok zayıflar tv de iyi duruyorlar ekran zaten kilolu gösterir.ondan 34 32 ye iniyorlartuğba büyüküstün,beren saat falan 34 beden giyiniyor bu aradagözünüzde 34 beden denince kağıt bebekler geliyorsa onlar yok beden 34 bedenin altı yazık pamuk falan yutuyorlar öyle besleniyorlar onlar ondan çelimsiz oluyorlar
bak şuna sevinmelisin demek ki normal kalıpta üst 36 aslında 1 beden büyük oluyor geniş kalıplar, yani kendini zayıf hissedebilirsin hakkındırben 34 beden gömlek giyiyorum ama ipekyol twist gibi markalarda.onların kalıpları çok büyük.kendimi zayıf sanıyorum etiketini görünce 34 yazıyor ya
Ya 34 beden gördüklerim hep aşırı zayıf geliyor gözüm ondan dedimay benim üstüm 34 beden altım 36 sağlıksız kötü dediniz ne diyeceğimi bilemedimşekilsiz kastan kilo verirse çelimsiz durur ama yağ yakarken egzersizle kas yaparsa muhteşem olur ya ...
Aaa 37 yaşın nesi var yahuOoo yaşta varmışbence 34 beden çok sağlıklı durmuyor, hani çabasız 34 beden olanlara lafım yok ama 34 beden olmak içinde zorlamak çok mantıklı gelmiyor.Tabi sen öyle istiyorsan öyle olsun
Hayatım boyunca hiç 34 beden olmadımben asla 34 olmak istemiyorum .biraz etim olsun isterim popom da daima.36 38 ideal benim için.şu an zorlayarak 38 giyiyorum ama aslında 40 bedenim
'di mi ya? Beni anlatan biri cıktıay benim üstüm 34 beden altım 36 sağlıksız kötü dediniz ne diyeceğimi bilemedimşekilsiz kastan kilo verirse çelimsiz durur ama yağ yakarken egzersizle kas yaparsa muhteşem olur ya ...
AhaahAaa 37 yaşın nesi var yahu. Ruhum 18 benim. Hedefi yüksek tutuyorum. Bakalım ne kadar olcak
Bakalım olursam nasil olacak meraktayım bende. Hiç 34 beden olmadımAhaahyanlış anlaşılmasın ayol bende 3-4aya 40 olcam yani 34 beden yaş artınca fazla zayıf duruyor ama tabi bu tamamen benim düşüncem. Sen kendini öyle görmek istiyorsan en güzeli odur