yaaaa canım benımHahaha bu akademik motivasyonu ömür boyu sürer inşallah
İyim nisam çarşamba türkiye'ye geldim krismıs tatilinde, senin de krismısın mübarek olsun bu arada :)) epey kar var burada resmi olarak kışı yaşıyoruz birkaç gündür
Sevdim nisam valla, iklim türkiyede kesinlikle daha güzel ama oranın da doğası epey güzel hele benim gibi bozkırdan gidince :))yaaaa canım benımben yılbası agacımı gecen hafta susledım yılbasında kendıme sıcak cıkolata yapıcam o zaman resmınıde gonderırım yılbasından yılbasına cıkolata yıyorum
ne guzeeel bızde ısterız kar
burada yagmur hafıf çiselıyor arada... sisli gri hava bazen guneslı
ben gri havaları ve karı severım keske hep kar yagsa
kesın yılbasında yagar her sene mutlaka yagıyor cok da guzel yagıyor ama buraya cok gec gelıyor bekleyecegız
sevdın mı oralarııı
sevmene benımsemene cok sevındım en onemlısı de buyduSevdim nisam valla, iklim türkiyede kesinlikle daha güzel ama oranın da doğası epey güzel hele benim gibi bozkırdan gidince :))
Bir de christmas'ta epey süsleme yapıyorlar her yer ışıl ışıl onu da çok sevdim. Onun dışında küçük şehirler zaten bizim buralara göre, hatta bazen sıkıcı bile
2022 eylüle kadar inşallah nisamsevmene benımsemene cok sevındım en onemlısı de buydu
pekı daha ne kadar kalacaksın orada epey oldu gıdelın
bırsey kalmamıs bol bol tadını cıkar barı bızım yerımızede2022 eylüle kadar inşallah nisam
Çok güzel görünüyor her zamanki gibi eline sağlık mutlu yıllar
cıkolata ve cıpsden olmustur o canım yaglı baharatlı seyler kesınlıkle yasak doktor bır ısırık bıle yemesın tetıklenır demıstı bıze hatta ahsene ozellıkle sakın cıps yeme arkadasların uzatıp ıkram etsede yeme demıstıNisa tarçın alerjiyi azdırır mı?
Bizim oğlan yılbaşı günü sabah okulda çikolata akşam da evde cips yedi.
Dün de evde tarçınlı elmalı kurabiye yapmıştık biraz fazla yedi tabi .
Küt küt başladı yine öksürük.
Özel mesaj kutun kapalı mı ordan atamadım gruba atmak zorunda kaldım.
maalesef oyle kendımde denedımTamam Nisa
Bir dahakine daha dikkatli olalım.
Çocuğun düzeni azcik bozulunca sistem error veriyor direk.
Benimki 10 yaşında geçen çocuk Dr u da dedi sizin hala geçmedi mi diye.maalesef oyle kendımde denedım
1 kerelıkten bırsey olmaz demeye gelmıyor bızımkı gıbı cocuklara anında bozuluyor
en azından sozumuz ve gucumuz yetene kadar bızım hımayemızdeyken dıkkat etmesını saglayalım belkı buyudugunde bu kadarına gerek kalmaz ınsallah...