Sağlıklı beslenirken;

yaaaa canım benım ben yılbası agacımı gecen hafta susledım yılbasında kendıme sıcak cıkolata yapıcam o zaman resmınıde gonderırım yılbasından yılbasına cıkolata yıyorum

ne guzeeel bızde ısterız kar
burada yagmur hafıf çiselıyor arada... sisli gri hava bazen guneslı
ben gri havaları ve karı severım keske hep kar yagsa
kesın yılbasında yagar her sene mutlaka yagıyor cok da guzel yagıyor ama buraya cok gec gelıyor bekleyecegız

sevdın mı oralarııı

Sevdim nisam valla, iklim türkiyede kesinlikle daha güzel ama oranın da doğası epey güzel hele benim gibi bozkırdan gidince :))

Bir de christmas'ta epey süsleme yapıyorlar her yer ışıl ışıl onu da çok sevdim. Onun dışında küçük şehirler zaten bizim buralara göre, hatta bazen sıkıcı bile

sevmene benımsemene cok sevındım en onemlısı de buydu
pekı daha ne kadar kalacaksın orada epey oldu gıdelın

Nisa tarçın alerjiyi azdırır mı?

Bizim oğlan yılbaşı günü sabah okulda çikolata akşam da evde cips yedi.

Dün de evde tarçınlı elmalı kurabiye yapmıştık biraz fazla yedi tabi .

Küt küt başladı yine öksürük.

Özel mesaj kutun kapalı mı ordan atamadım gruba atmak zorunda kaldım.

cıkolata ve cıpsden olmustur o canım yaglı baharatlı seyler kesınlıkle yasak doktor bır ısırık bıle yemesın tetıklenır demıstı bıze hatta ahsene ozellıkle sakın cıps yeme arkadasların uzatıp ıkram etsede yeme demıstı
cıkolatayıda cok yemesın bayramdan bayrama nadıren demıstı o yuzden evde kendı cıkolatamı kendım yapıyorum onu yıyebılsın dıye

tarcınlı elmalı kurabıyeden degıldır yanı...

cıps ıcın rendenın salam sucuk rendeleme yerınde kabak patates havuc rendeleyıp yaglayıp tuzlayıp yaglı kagıtda fırında kızartıyorum

cıkolata ıcınde hındıstan cevızı yagı 1 yemek kasıgı kadar, 1 su bardagı fındık rondodan ıyıce cekılecek krema kıvamı oluyor kakao koy ıcıne yıne rondodan cek bu sekılde buzlukta kucuk buz kalıbında dondur
ıster oyle yesın
ıstersen hındıstan cevızıyle elde yuvarla ver oyle yesın
ıstersen ıcıne 1 de muz atabılırsın aromatık olsun dersen cıkolatayıda boyle yap derım

bırde domuz grıbı salgını var aman dıkkat edın ahsenın sınıfında 3 kısıde cıktı
uyuz salgınıda varmıs

Tamam Nisa
Bir dahakine daha dikkatli olalım.
Çocuğun düzeni azcik bozulunca sistem error veriyor direk.

Tamam Nisa
Bir dahakine daha dikkatli olalım.
Çocuğun düzeni azcik bozulunca sistem error veriyor direk.
maalesef oyle kendımde denedım

1 kerelıkten bırsey olmaz demeye gelmıyor bızımkı gıbı cocuklara anında bozuluyor

en azından sozumuz ve gucumuz yetene kadar bızım hımayemızdeyken dıkkat etmesını saglayalım belkı buyudugunde bu kadarına gerek kalmaz ınsallah...

Nisa cim.
Balık kızarttim akşam ekmek arası verdim .
Balık da tetikler mi ya ne yiyip ne icicez ben kafayı taktım.
Çorbalara nane bile katmayi bıraktım tetikler belki baharat itirli bitki diye.

Benimki 10 yaşında geçen çocuk Dr u da dedi sizin hala geçmedi mi diye.

Seneye ortaokul hiç düşünemiyorum.

Şimdi kendi okulumda gözümün önünde sınıfının camini acip havalandıriyorum.
Sabah arabada soğuk çekmesin diye bacağına battaniyesi seriyor.İclik giymek istemiyor.Okulda montunu altına seriyor sıra soğuk diye.Gidis gelişte 2 maske bir siperlik takıyor.Okulda kumaş maskeyi çıkarıyor klasik maske ve siperlik ile kalıyor.

Canım sen neler yediriyorsun Ahsen e?

Kahvalti beslenme akşam yemeği neler yiyebilir?

Kendinize ayrı Ahsen e ayrı yemek yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…