- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
kaçamak yaptım ama öyle delicesine yemedim. tattım sadece 3 defa.ayyy cok gecmıs olsun yadıkkat et kendıne gecer ınsallah adacayı ve ıhlamur cok ıyı gelıyor
masallah 3 hafta olmus ıyı gıtmıssın yaparsın sen guvenıyorum sana sımdı hastasın arada kacamak yapsanda normal ama toparlarsın sıkıntı erme
Gecmis olsun canim simdi nasilsiniz kizin nasil?kızlar farkındaysanız uzun suredır sesım cıkmıyor 3 haftadır hastayız bız ahsende bende ıkımızde zatureyız kontrol altında tutuluyoruz haber vereyım dedım
yoklugumda yemeyın abur cubur sakın
ıyıyız duzeldık , kucuk hanımda gayet ıyı cenesı acıldı ...bana çen çen cevap vermeye basladıgı an ıyılestıgıne emın oldumGecmis olsun canim simdi nasilsiniz kizin nasil
Iyi olmanıza cok sevindim canim. Nesesi eksik.olmasin kuzucugunıyıyız duzeldık , kucuk hanımda gayet ıyı cenesı acıldı ...bana çen çen cevap vermeye basladıgı an ıyılestıgıne emın oldum
Geçmiş olsun canımıyıyız duzeldık , kucuk hanımda gayet ıyı cenesı acıldı ...bana çen çen cevap vermeye basladıgı an ıyılestıgıne emın oldum
Iyi olmanıza cok sevindim canim. Nesesi eksik.olmasin kuzucugun
tesekkur ederım canımGeçmiş olsun canım
Babaya daha mı yakın kızınızEki Görüntüle 2934192 ben bu kızı yemeyeyim de kimi yiyeyim he
ıkımızede esıt noktada ahsen bırseyını anlatacaksa ıkımızede anlatır aksam yemek vaktını bekler sıze bırsey anlatıcam derBabaya daha mı yakın kızınız
Evde anne baba eşit söz hakkına sahip galiba
Mutlu bir çocuk
Baba eğlenceli bir mi?
Masallah ne akıllı kızıkımızede esıt noktada ahsen bırseyını anlatacaksa ıkımızede anlatır aksam yemek vaktını bekler sıze bırsey anlatıcam der
oyunları hep bırlıkte oynuyoruz
bırsey yerken babaya da bırlıkte ayırıyoruz
muzık dınleyeceksek babayıda beklıyoruz
en basıtı gecen gun kukuli tıyatrosu vardı baba kız bırlıkte gıdın dedım ahsen ucumuz gıdeceksek gıdelım yoksa kalsın bız takımız dedıtam olarak herseyı bırlıkte ortak yapıyoruz yapısık üçüz gıbıyız
anaokulunun basladıgı ılk gunde ucumuz bırlıkte gıttık erhanda bızımle velılerle bırlıkte oturdu ogretmenı dınledıtek erkek erhandı ama ahsen için olsun bız bır takımızdı
erhan miskindir yavastır daha sakin ılımlı olandır ben en eglencelı en hareketlı ve en hararetli olanım oyunu ben kurarım evı ben cekıp cevırırım kavgada cıkacaksa o kavgayı ben cıkarırımerhanda dahıl olur olmak zorunda çenemle baş edemez ahsende ıkımızın tam ortasıdır erhanı herseye ben dahil ettım ozellıkle bır cocugumuz var altı ustu babaya sevgıye doysun bu kız cocugu her ılgı gosteren erkegın kendısını sevdıgını sanmamalı dedım ılerıyı dusun dedım doldurdum kocamı bır guzel
mesela kızdıgım zaman annem haklı baba annemden ozur dılemelısın der cıcek resmı cızdırır makasla kestırır bana uzattırır hadı opusun gorucem der kendısı yaramazlık yaptıgında gelır tek ayak ustunde durur napıyorsun dedıgımde kendı kendımın cezasını verıyorum derboyle yanı
bız her gun aksam uyumadan once soru cevap oyunu oynarız ornek vermek gerekırse
ahsene sorarım bu evde anne sen olsan neyı degıstırmek ısterdın
erhana sorarım bu evde senı en cok mutlu eden yer neresı ve ne
gıbı ... herkes bırbırıne sorular sorar
bende degıstırmek ıstedıgın memnun olmadıgın bırsey var mı gıbı sorularla sorun varsa cozer oyle uyuruz
ahsen hep benden memnun babadan daha sıkayetcısen boyle yaparsan ben yakısıklı bır erkek bulup nasıl evleneyım baba allah allah yaaaa demışlıgı var mesela
ınsallah mutludur en cok ıstedıgım sey :)
aaa resımlerı hıc boyle gozlememıstım ben yaaa dogru ...resımlerı bır hafızamdan hızla gecırdım de ahsen hep ortada tum resımlerdeMasallah ne akıllı kız
Benım oğlumun resimleri de hep ikimiz el ele baba uzak
Ben nerdeyse günese dokunacak uzunlukta babası kendınden az uzun boyda
Onunla ilgili kararları hep ben verıyorum galiba onun etkiside olabılır
Babası hep renkli eğlenceli ben siyah renkli
Oğlum hep resimlerinde yansıtırdı bizi
Sizinkini bilemedim
Evrt bazı çocuklar sevıyor kuralcı anne babaaaa resımlerı hıc boyle gozlememıstım ben yaaa dogru ...resımlerı bır hafızamdan hızla gecırdım de ahsen hep ortada tum resımlerde
ve mutlaka paytagı yanı kusumuzu da cızıyor onun olmadıgı resım yok
evde tum kararları ben verırım baskın karakterım erhanın harekete gecmesını beklersek uzayda yasama gecmıs oluruz zaten ohoo
ama ahsen bunu sevıyor yanı kuralcı ve katı olmamı sevıyor cok ılgınctır
ılk once babaya cok yakındı ben hep erhana kızla ılgılen ıslerımı bıtıreyım dıye dıye 2 sene oyle gectı bır baktım ben onlardan ayrı kalmısım ,aralarında bır ıletısım var ve ben anlamıyorum uzuldum zaman oyle hızlı gecıyor kı ınanamadım kız 2 yasında ve babaya aşıkdı resmen .uyanır uyanmaz babam işe daha gıtmedı degıl mı dıye odamıza gelırdı bır anneyı gor once dimi sıpaEvrt bazı çocuklar sevıyor kuralcı anne baba
Yada okul kuralları
Ortada kendı isteği ile mi acaba siz mi orta yolu buldurdunuz
Ben yapamadım sanırım onu
Fazla yakın tuttum kendime
Kararları hep ben verdım onlarda sorgulanmadı babası tarafından
O yüzden otorite beni görüyor
İstediği bişeyde ilk bana sorar babası hayır dese bile annem evet dedi sende evet demek zorundasın algısu yaratır
Resimleri incelemeyı seviyorum bu yüzden
Bizde de kedımız olur hep
Çünkü onlar aile fertleri
Fatma başgan kızmaz mı nisam uzay da olsa yerlere çöp atmayın diye. yer çekimi varmış yokmuş dinlemez fırçayı kayar gibi bir elektriği var çünkü
resmen haberı gorunce şok oldum yaFatma başgan kızmaz mı nisam uzay da olsa yerlere çöp atmayın diye. yer çekimi varmış yokmuş dinlemez fırçayı kayar gibi bir elektriği var çünkü
ya ben karısıgım bırazKizlar nasilsiniz? Giremiyorum bayadir is yerinden, kapatmislar sayfayi. Evden calisincada yine ayni sekilde laptoptan ulasamiyorum. Telefondan bi ara yazamiyordum onun sebebinide anlamis degilim resmen bu yazma kuzucuga girince yazilmiyordu. Su an telden giriyorum ve nihayet yazabildim. Umarim herkes iyidir