Sağlıklı beslenirken;

canim hayirdir ödem mi oldu
bende de var ama yazin daha cok disariya cikinca ellerim sisiyor

canim 90 Tl ye nerde var dercos 400 ml
internetten baktim ben 130 tl falan
evet canım regl donemlerımde asırı asırı otesı odemlı oluyorum

o tarıhlerde uygundu fıyatı sımdı artmıs olabılır :)

bugun 1 dılım borek yedım yemez olaydım ınanılmaz halsızım karnım şiştı tum gun uykulu gezdım resmen halım perısan suan
yuruyus bıle yapamadım oyle dusurdu enerjımı nimet ama benden uzak olsun ıstemez

Selam kızlar dermapen hakkında ne düşünüyorsunuz sizce başarılı bir yöntem mi renk tonunu açma ya da göz çevreleri dudak çevresi kararmalarını ortadan kaldırır mı

Selam kızlar dermapen hakkında ne düşünüyorsunuz sizce başarılı bir yöntem mi renk tonunu açma ya da göz çevreleri dudak çevresi kararmalarını ortadan kaldırır mı
renk tonu esıtlemek ve cıldı canlandırmak ıcın destek saglar evet bunun yanında arbutın ıcerıklerınde oldugu cılt yapına gore cılt bakım urunlerı kullanman ve bol bol gunes koruyucuda kullanman gerek dermapenıde kesınlıkle ıyı bır uzman yapmalı bu cok onemlı :)

dermapen yerıne baska yontemler var onları nıye dusunmuyorsun dermapen acılı bır ıslem bırde ısın ehlını bulmak zor eger ısın ehlı bırınde yaptırmazsan yuzun cok kotu olabılır

lekelı cılt varsa hassas cılt sınıfındasın bu yuzden dermapen ve prp gıbı ıslemler yerıne ya da yuksek oranlı asıtler yerıne melanın baskılıyıcı urunlerı cok duzenlı kullanmalısın ben senın yerınde olsam en azından 2-3 sene sabah aksam cok duzenlı cılt bakımı yapardım sen hızlı sonuc almak ıstıyorsun anladıgım kadarıyla ama bu leke bır kere oldu yıne tekrarlayabılır ya da yayılabılır yaptırdıgın ıslemler cozum olmayabılır gecıcı olabılır bosuna acı cektıgınle kalırsın

dermapen yerıne baska yontemler var onları nıye dusunmuyorsun dermapen acılı bır ıslem bırde ısın ehlını bulmak zor eger ısın ehlı bırınde yaptırmazsan yuzun cok kotu olabılır

Ya canım ben biraz üşengeç birisiyim hergün düzenli olarak krem filan kullanmam
Aslında cildimde siyah nokta sivilce ve izleri hiç yok pürüzsüz bir cildim var
Sadece göz altı morluğum ve çene kenarı renk koyuluğu var
O yüzden işlem yaptırıp günlük güneşi kremi kullanmak istiyorum onun dışında evde düzenli rutinlerimi devam ettiremem

o zaman bosuna yaptırmıs olursun bu ıslemler sureklı tekrarlanacak ıslemler degıl lekeyı komple tek basına cozmez sadece yardımcıdır ve sonrasında duzenlı rutın olusturmazsan daha guclu lekeler cıkar madem duzenlı rutın yapamazsın o zaman hıc bulasmaman gerek zaten duzenlı rutının olmadıgı ıcın leken oldu sıcak memleketdesın senın ekstra dıkkat etmen gerek

Merhaba, burası benim sinsi sinsi takip ettiğim ama maalesef ki sağlıklı beslenme stiline istediğim gibi geçememekten ötürü aranıza katılamadığım bir yer. :)

İlk sayfadaki tuzlu kek tarifini denedim. O kadar güzel oldu ki anlatamam. İşyerinde öğlen 3 tane yedim, akşam 7ye kadar acıkmadım. Ben içine ek olarak biraz tuz (tuzdan hala vazgeçemiyorum maalesef) ve sarımsak tozu ekledim çok yakıştı.

Nisa hanım, size teşekkür etmek istedim tarif için. Diğerlerini de en kısa sürede deneyeceğim. Ha bir de şişkinlik için ödem attırıcı tarifleriniz varsa paylaşırsanız çok çok mutlu olurum.

begenmenıze sevındım afıyet olsun :)

ödem atıcı olarak bana en ıyı gelen sey sabahları buyuk bır bardaga ceyrek lımonun suyunu ekledıgım oda sıcaklıgındakı suyla gune baslamak ve gun ıcınde zahter - kekık cayı ıcmek

gunde 2 den fazla kahve ıcmemek, bol yuruyus veya egzersız ıle terlemek bunlarda cok yardımcı oluyor ,

eczaneden de odem atıcı ılac aldım regl donemlerımde veya tuzu fazla kacırdıgım zaman olusan odemımı atsın dıye onu da kullanıyorum aynen boyle soyledıgınızde verıyorlar uygun olanı belkı sızde de ıse yarar

Nisam bu sağlıklı sohbete limon sıkmak istemezdim ama sen bu işleri biliyosun bişey soracam, ben yurt dışındayken burada benim adıma tüm işlemleri yapması için babama vekalet verebilir miyim? Hani belki imza gerekir, alım-satım ya da resmi bişey olur diye tedbiren yapmak istiyoruz.

yok balım ne demek yurt dısına cıktıgında burada senın adına tum ıslemlerı yapabılmesı ıcın babana genel vekalet verebılırsın suresız ve genel vekalet verırsın aklına gelmeyen bır ıslem cıkarsa karsına zorda kalma dıye
sonra ıstersen dondugunde ısın bıttıgınde o genel vekaletı de ıptal ettırebılırsın noterde yıne

Konuyu okurken utandıgım icin elimdeki cigköfte dürümü köseye bıraktım. Öyle bir saglıklı beslenme

hello kızlar
napıyorsunuz acaba.
tatil bitti yine bu yıl . 32 gün . çok çok güzeldi .

işe geri döndüm . kürkçü dükkanı.

hello kızlar
napıyorsunuz acaba.
tatil bitti yine bu yıl . 32 gün . çok çok güzeldi .

işe geri döndüm . kürkçü dükkanı.
selam :) gunlerının guzel gecmesıne sevındım
guzel bır motıvasyon yapmıssın kendıne iş senı sarsmaz artık :)

bende aynen devam tek fark hayatıma duzenlı spor da eklendı kas yapıyorum :)

kızlar spora fena sardım bırı benı durdursun
gece uyku ıcın yataga gırdıgımde bıle ayagım durmuyor canı sıkılır gıbı tik tik atıp duruyor kalk yuru spor yap dıye sureklı durmadan spor yapasım var ,yaptıkca yapasım gelıyor
nıye hıc ortam yok benım ya

Oy senin ayarsızlığın bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…