leke ısı uzun ıs lekesıne gore de urun oluyor cıldıye anlar o ısten ıyı yapmıssın randevu alarakBenimde yüzümde birkac yerimde lekeler çikmış cildiyeye ran. Bekliyorum gidim birsey yazsın eczaneye soruyorum direk kozmetik göateriyor leke giderici istiyorum ben kardeşim ya koruyucuyu napim onu zaten kullanıyorum bugünde aldım hatta 50 faktör
HELLOS Skinkeyrlover kız gizli bir hayranım , followerim, fanım var gibi garip duygulara kapıldım, like ata ata geliyonbir hello de, iki ses ver, neediyon, iyisin?
pıdesınden yemek ıcın et yemeye baslamamanı takdır edıyorumNisa benziklikteyim tam karşımda da köfteci yusuf variyi ki et yemiyorummmm yoksa siler süpürürdüm
tum sayfayı cok dısıplınlı sekılde okuyan arkadasımız hepımızın seceresını bılıyor suanHELLOSizi kendime çok benzetiyorum. Paralel evrende ben misiniz acaba? Ayşegül Çoruhlu hayranlığımız ,farkında nefes sevdamız.Antin kuntin şeyler sevdamız kinoa,karabuğday,glutensiz yulaf,glutensiz makarna.Uydurma tarif sevdamız çok benziyor.Ayrıca teoride çok iyi olup pratikte üşengeç olmamız da aynı.Ben de sizin gibi bilgi okey ama uygulamaya gelince üşenirim. Nisa hanımın tariflerineı sizin gibi maşallah ben elendim moduna geçiyorum Ayrıca ben de kabak tatlısı ve sakatat haricinde her şeyi yerim.Mizah anlayışımızı da benzer buluyorum.Adımdan da anlaşılacağı gibi kitap okumayı ben de severim.Yabancı dile benim de ilgim var ama sanırım sizin kadar yetenekli değilim. Nem sorunu yaşayan premses cildimiz de aynı Ayrıca özgür görl olmanıza bayılıyorum.Ben de 23 yaşındayım muhtemelen sizin gibi kafama göre hiç evlenmeden lonely girl olarak hayatıma devam edeceğim.Biz de bir David Beckham ve Victoria Beckham olmak isterdik ama life
YEEEYYYY dünyaya düşmüş son sağlıklılık tanesi canım Nisa Hanımcığımdan da onayı aldıysak bana artık havada karada ölüm yok arkadaşlar dağılalım.Duy sesimi sen kilo mu aldın canım diyerek baştan aşağı süzen akrabalar duy.Bena kimler kimler güveniyor.Gerçi pandemiden kimseyi göremiyorum ama şimdi de görüntülü konuştuğum arkadaşlarım sen kilo mu aldın ben 34567 kilo verdim de tatlım.S Skinkeyrlover azimli kız mesajları gercekten tek tek okuyor oylesıne takılmıyor burada
yazmasa bıle gırıp okuyor ve gundelık yasantısında da uyguladıgını dusunuyorum
guvenıyorum S Skinkeyrlover ime
Dikkatli olun.İzleniyorsunuztum sayfayı cok dısıplınlı sekılde okuyan arkadasımız hepımızın seceresını bılıyor suan
oh mis bende cok severımHayatımı bunu yiyerek geçirebilirim ben aslinda bide tavuklusu tabiiçinde sadece ton balıgının yagı ve nar ekşisi var
Konyada sille diye bi köy var merkeze yakın eski bi rum köyü turistik yer şimdi, çok sever sık giderdim virüsle yalan olduydu tabi orası. Dedim bugün bi ziyaret edeyim hava da güzel, hatta arabayı park ederken camları hafif aralık bıraktım yanmasın içerisi diye. Bi dolu başladı bütün insanlar sap gibi kaldık göletin kenarındabır dus aldım cılt bakımı yaptım bı kendıme geldım suan yuzumde kil maskesıyuzumu kıpırdatamıyorum
havada harıka cok guzel hava cok sukur bu yaz normal gecıyor gecen sene bu zamanlar 42-43 dereceydı suan hafıf esıyor tatlı bır gunes agacların ve kusların seslerı benım kil maskem esen ruzgarla kurudu falan oyle bır hava cok seker
Ayyy ben de çok severim bibi tonbalıklı salatı ellerine sağlıkHayatımı bunu yiyerek geçirebilirim ben aslinda bide tavuklusu tabiiçinde sadece ton balıgının yagı ve nar ekşisi var
Yemesi ayrı guzel hem hafif hem tok tutuyor mis misAyyy ben de çok severim bibi tonbalıklı salatı ellerine sağlık
Nisadan bonusları topluyon köfteeee hadi yine iyisinGittim 15 dk daha leslie yaptım 11 adım yaptım
Sen daha dur bi salona başlim ne storyler izlicenNisadan bonusları topluyon köfteeee hadi yine iyisin
Arada yiyorum ya. Napayım1 tabak bezelye yemegı yedıgın ıcın buyuk ıhtımal acıkacaksın
keske salatayı yagsız ve 2 tabak yeseydın
hem yogurt yaglı
hem bezelye yapılırken kıyma kavruldu etın yagı kavururken gıren ayrıca yag
hem yaglı salata
bezelye zaten seker
oyş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?