Sağlıklı beslenirken;

bır dus aldım cılt bakımı yaptım bı kendıme geldım suan yuzumde kil maskesı yuzumu kıpırdatamıyorum
havada harıka cok guzel hava cok sukur bu yaz normal gecıyor gecen sene bu zamanlar 42-43 dereceydı suan hafıf esıyor tatlı bır gunes agacların ve kusların seslerı benım kil maskem esen ruzgarla kurudu falan oyle bır hava cok seker

Benimde yüzümde birkac yerimde lekeler çikmış cildiyeye ran. Bekliyorum gidim birsey yazsın eczaneye soruyorum direk kozmetik göateriyor leke giderici istiyorum ben kardeşim ya koruyucuyu napim onu zaten kullanıyorum bugünde aldım hatta 50 faktör

leke ısı uzun ıs lekesıne gore de urun oluyor cıldıye anlar o ısten ıyı yapmıssın randevu alarak
her eczacı anlamıyor bu ıslerı meraklı olan bu alanda bıraz arastıran bazı eczacılar bılıyor bızım burada da 3-4 eczacı var sadece bu ıslerden anlayan

S Skinkeyrlover kız gizli bir hayranım , followerim, fanım var gibi garip duygulara kapıldım, like ata ata geliyon bir hello de, iki ses ver, neediyon, iyisin?
HELLO Sizi kendime çok benzetiyorum. Paralel evrende ben misiniz acaba?Ayşegül Çoruhlu hayranlığımız ,farkında nefes sevdamız.Antin kuntin şeyler sevdamız kinoa,karabuğday,glutensiz yulaf,glutensiz makarna.Uydurma tarif sevdamız çok benziyor.Ayrıca teoride çok iyi olup pratikte üşengeç olmamız da aynı.Ben de sizin gibi bilgi okey ama uygulamaya gelince üşenirim. Nisa hanımın tariflerineı sizin gibi maşallah ben elendim moduna geçiyorumAyrıca ben de kabak tatlısı ve sakatat haricinde her şeyi yerim.Mizah anlayışımızı da benzer buluyorum.Adımdan da anlaşılacağı gibi kitap okumayı ben de severim.Yabancı dile benim de ilgim var ama sanırım sizin kadar yetenekli değilim.Nem sorunu yaşayan premses cildimiz de aynı Ayrıca özgür görl olmanıza bayılıyorum.Ben de 23 yaşındayım muhtemelen sizin gibi kafama göre hiç evlenmeden lonely girl olarak hayatıma devam edeceğim.Biz de bir David Beckham ve Victoria Beckham olmak isterdik ama life

Nisa benziklikteyim tam karşımda da köfteci yusuf variyi ki et yemiyorummmm yoksa siler süpürürdüm
pıdesınden yemek ıcın et yemeye baslamamanı takdır edıyorum

cok canın cektıyse sadece etınden ve salatasından yıyebılırsın ama aklından gecen o yaglı soslu pıde hinliğini hemen cıkar

tum sayfayı cok dısıplınlı sekılde okuyan arkadasımız hepımızın seceresını bılıyor suan

YEEEYYYY dünyaya düşmüş son sağlıklılık tanesi canım Nisa Hanımcığımdan da onayı aldıysak bana artık havada karada ölüm yok arkadaşlar dağılalım.Duy sesimi sen kilo mu aldın canım diyerek baştan aşağı süzen akrabalar duy.Bena kimler kimler güveniyor.Gerçi pandemiden kimseyi göremiyorum ama şimdi de görüntülü konuştuğum arkadaşlarım sen kilo mu aldın ben 34567 kilo verdim de tatlım.

Konyada sille diye bi köy var merkeze yakın eski bi rum köyü turistik yer şimdi, çok sever sık giderdim virüsle yalan olduydu tabi orası. Dedim bugün bi ziyaret edeyim hava da güzel, hatta arabayı park ederken camları hafif aralık bıraktım yanmasın içerisi diye. Bi dolu başladı bütün insanlar sap gibi kaldık göletin kenarında herkes sağa sola kaçıştı, biz de birkaç kişi bi markete sığındık, sağolsun sahibi epey zaman salmadı iyice dinsin sağanak diye. 10bin adım falan atardım diyodum izimin üstüne döndüm, camlar aralık kaldığı içim koltuklar da ıslanmış mecbur oturdum valla, eve dönüşte de feci trafik vardı resmen evren bugün bana o sille keyfini haram edecem sana dedi ve başardı da, sucuk gibi eve döndüm ben de maske yapacam

Arada yiyorum ya. Napayım
.
Bu sabah
Standart kahvaltım aynen devam

Bu akşam yine
Bezelye
Yoğurtlu semizotu
Marul salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…