ben kılo verırken kendıme hedef koymustum su kıloya ınecegım bunun ıcın 1 haftada su kadar kılo verecegım seklındeBu arada Cuma günü 74.2 ile başladım.
Bi daha ne zaman tartılırım bilmiyorum.
Haftaya tartılayım o zaman. Bi kenara da yazayım.ben kılo verırken kendıme hedef koymustum su kıloya ınecegım bunun ıcın 1 haftada su kadar kılo verecegım seklınde
haftada en az 1 kılo hedefım oldugu ıcın haftalık tartıldım her cuma tartılıyordum kı gordugum rakam motıve etsın haftasonu kacamagı olmasın dıye
sonra koruma donemınde 2 haftada bır tartıldım
sonra ayda bır tartıldım
sımdı senede 2 -3 tartılıyorum
Oohhhh mis valla afiyet olsunkalvaltıda canım borek ıstedı bende kabak borek yaptım
kabagı uzunlamasına soydum
yumurta lor peynır baharat ve maydanozu cırptım
uzun ınce dılım kabakları tavanın en altına
ortaya harc
uste yıne uzun ınce dılım kabak dosedım
kapagını kapattım kısık ateste pısmesını bekledım ters duz ederek
sonra dılımleyerek yedım
yanında sekersız cay da ıctım bunu sabah 7 de yaptım canım suan tatlı ıstıyor soguk soguk
sey yapım barı donmus muzu rondodan cekıp ıcıne bıraz bogurtlen atıp tekrar cekıp badem serperek yıyeyım guzel olur
tesekkur ederım canısıOohhhh mis valla afiyet olsun
aynen haftada bır guzel olur tartılman su asamadaHaftaya tartılayım o zaman. Bi kenara da yazayım.
Bu akşam semizotu yemeği yaptım.
Enginar haşladım. Zeytinyağlı sarımsaklı limonlu şekilde tüketeceğim.
Yarın kuru fasulye pişiririm düdüklüde.
Salata - yoğurt fix menümde zaten.
nıye takvıye almıyorsunuz kı haplar da dogal hepsı dogal ozlerden elde edılıyor zaten :)merhaba kızlar ,
benim de 6 ay önce insülin direncim yuksek cıktı sınır 2,5 benm degerim 3,57 cıktı . d vit düşük demirim ve b12 düşük çıktı .
d vitamın duzelince kilo verdim hızlıca ama demirim halen istediğim düzeydedeğil ferritin 13,5 a cıktı ama 30+ olsa daha iyi olacak , çok fazla vitamın hap olarak içemiyorum doğal yollarla çözmeye çalışıyorum .
1 ay önce d vit yükselmiş , insülin 3,00 a düşmüş , demir halen istenen düzeyde degil .
insülin direncimi ögrendiğimden beri asitli içecek içmedim . alkol zaten kullanmıyorum . kahve cay cok sevmezdim .
haftada 4- 5 gün yumurta yiyorum , yumurta yemediğim gün yulaflı musli meyveli kahvaltı yapıyorum . beyaz ekmek yemiyorum , pilav makarna nadiren cok canım isterse bazen yapıyorum . spor yapamıyorum :S. masa başı çalışma yogun iş temposu vakit kalmıyor. demir için her sabah keciboynuzu ozune lımon sıkıp suyla karıstırıp ac karınla ıcıyorum başka dogal yontemler bilen var mı
Aneem, o nasıl sevimlilik öyle, hem de siz bizli, hanım hanımcık. Canım yaa, çok şekersin.HELLOSizi kendime çok benzetiyorum. Paralel evrende ben misiniz acaba? Ayşegül Çoruhlu hayranlığımız ,farkında nefes sevdamız.Antin kuntin şeyler sevdamız kinoa,karabuğday,glutensiz yulaf,glutensiz makarna.Uydurma tarif sevdamız çok benziyor.Ayrıca teoride çok iyi olup pratikte üşengeç olmamız da aynı.Ben de sizin gibi bilgi okey ama uygulamaya gelince üşenirim. Nisa hanımın tariflerineı sizin gibi maşallah ben elendim moduna geçiyorum Ayrıca ben de kabak tatlısı ve sakatat haricinde her şeyi yerim.Mizah anlayışımızı da benzer buluyorum.Adımdan da anlaşılacağı gibi kitap okumayı ben de severim.Yabancı dile benim de ilgim var ama sanırım sizin kadar yetenekli değilim. Nem sorunu yaşayan premses cildimiz de aynı Ayrıca özgür görl olmanıza bayılıyorum.Ben de 23 yaşındayım muhtemelen sizin gibi kafama göre hiç evlenmeden lonely girl olarak hayatıma devam edeceğim.Biz de bir David Beckham ve Victoria Beckham olmak isterdik ama life
Bir mesaj 10 kere beğenilse 10 kere beğenirdim.Günüm güzelleşti.Çok teşekkür ederim.Aneem, o nasıl sevimlilik öyle, hem de siz bizli, hanım hanımcık. Canım yaa, çok şekersin.( Yok valla bana benziyorsun diye demedim ve şu yazdığını profilime kopyala yapıştır yapsam cuk oturur. Hiç bir detay kaçmamış, hepsi de doğru )
Ne güzel, gencecik, bıcır bıcırsın, seni benimkinden çok daha güzel bir gelecek beklesin inşallah.Hayatı dolu dolu yaşa. Yolculuğunu kolaylaştıracak, daha da eğlenceli kılacak bir yoldaşın da olur inşallah...ama destekten çok köstek olanları sepetlemeye de tereddüt etme elbet.
selam :)kizlar selam
bayadir yoktum farkindayim
evden calisinca pek giremiyorum firsatim olmuyor
bugün ofis günüm oldugu icin kk ya girdim
napyosunuz ne var ne yok ben yokken neler oldu?
nisam her sey yolunda cok sükür annemler falan geldi gecen hafta yanima bir günde olsa cocuklarla gezdik parklara falan gittik. hala evden calisiyoruzda cagircak gibiler sanki ama öyle alismisim ki bugün 5:40 da uyanmak cok zor geldi.selam :)
bıraktıgın gıbıyız aynı tam gaz devam
sen nasılsın nasıl gıdıyor hersey yolunda mı
kilo sorunun yok genel olarak kotu beslenen sureklı cozutan biri de degılsın beslenmeyı sıkıntı etme yanınisam her sey yolunda cok sükür annemler falan geldi gecen hafta yanima bir günde olsa cocuklarla gezdik parklara falan gittik. hala evden calisiyoruzda cagircak gibiler sanki ama öyle alismisim ki bugün 5:40 da uyanmak cok zor geldi.
gerci evde oluncada 6 da uyaniyorum ama bu yolu tepmiyorum :)
bol bol yürüyorum viyanada cok iyi geldi bana viyana anlatamam.
yemek yeme düzenim yok ama maalesef. onu oturtmam lazim.
samsonn cok güldüm su mesajinatembelim yaa, hep uyduruk kolay şeyler yiyorum o yüzden. Rokalar bile çiğnemeye üşendiğim için çürüyor evde
cok Samimi söylüyorum yasadigimi anladim.kilo sorunun yok genel olarak kotu beslenen sureklı cozutan biri de degılsın beslenmeyı sıkıntı etme yanı
ortamını sevmene mutlu oldum ınsana en ıyı gelen sey kesınlıkle bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?