• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Vitaminler hakkında ne düşünüyorsun nisa? Ben devamlı kullanıyorum omega perfectil hap c vitamini devit3 biotin hapı demir hapı kolajen hapı
doktorum ıcmemız gerektıgını soylemıstı gunluk almam gereken tum vıtamınlerı alabılmem mumkun degıl demır ıcın gunluk 1 su bardagı pekmez tuketebılmem mumkun degıl o yuzden hap alıyorum 2-3 ayda bır marka degıstırıyorum oyle daha etkılı olur dedı bende aynı senın gıbı hepsını ıceren haplardan takvıye alıyorum kesınlıkle lazım

doktorum ıcmemız gerektıgını soylemıstı gunluk almam gereken tum vıtamınlerı alabılmem mumkun degıl demır ıcın gunluk 1 su bardagı pekmez tuketebılmem mumkun degıl o yuzden hap alıyorum 2-3 ayda bır marka degıstırıyorum oyle daha etkılı olur dedı bende aynı senın gıbı hepsını ıceren haplardan takvıye alıyorum kesınlıkle lazım
Evet doktorlar önerdi bana da. Çocuğa ilk 3 sene devamlı balık yağı verdim zekası gelişsin diye. Kendim de hamileyken bayağı tükettim et balık yemediğim için. Solgarın vitaminleri güzel ama zamlandıkça zamlandılar. Kolajen şase de almıştım 1 ay kullandım günde 1 şase. 3 ay kullanılmalıydı yapmadım hapını aldım o şaseler gibi etkili değil ama

Evet doktorlar önerdi bana da. Çocuğa ilk 3 sene devamlı balık yağı verdim zekası gelişsin diye. Kendim de hamileyken bayağı tükettim et balık yemediğim için. Solgarın vitaminleri güzel ama zamlandıkça zamlandılar. Kolajen şase de almıştım 1 ay kullandım günde 1 şase. 3 ay kullanılmalıydı yapmadım hapını aldım o şaseler gibi etkili değil ama
solgar kesınlıkle en ıyısı ama ates pahası ya :(
ahsene hala balık yagı verıyorum ben ...kışa gırerken vıtamın takvıyede verıyorum her sene
ılk 3 sene aralıksız verdım 4 yasına gırdıkten sonra her sene ama donemsel verıyorum tahlıllerımız tam degerlerımız harıka ama yıne de verıyorum cunku tahlıllerımızın tam olmasına yardımcı takvıyeler oldugunu bılıyorum

Kimseye verme diye de tembihlemiş beni ha ha ha
ya 3 tabağı bir arada yemedim... :KK70: 1 kutu 3 öğün oluyor gibisinden dedim ben onu

Şimdi atıyorum evde ekmeği böreği tatlısı herşeyi yiyen birisi varsa, pahalı glutensiz ürenlerime ortak etmek istemiyorum ne yalan.
Sen zaten hiç birşeyden mahrum kalmıyon ki, tadı tuzu da daha iyi seninkilerin gibisinden :KK70:
Kaç kilosun boy kaç? Zayıf olup biz şişmanlarla eğleniyor da olabilirsin😅
Söylemeyeyim şimdi, çünkü aldım sanki :S tartılmaya bile çekiniyorum . Dünya'yı yedim 10 günde, şu lahmacun kaçamağından sonra :işsiz:

Son düzenleme:
Samsonn Samsonn bacı hele bi kendini tanıtta tanışalım. Evli misin bekar mı? Çocuk var mı yok mu? Evcil hayvanın var mı? Çalışıyor musunnn işsizmisin benim gibi? Nerede ikamet etmektesin? Hobilerin fobilerin nelerdir? Sevmediğin kaynanan ya da görümcek in var mı? Hele bi deyiver bunları🤣😀

Samsonn Samsonn bacı hele bi kendini tanıtta tanışalım. Evli misin bekar mı? Çocuk var mı yok mu? Evcil hayvanın var mı? Çalışıyor musunnn işsizmisin benim gibi? Nerede ikamet etmektesin? Hobilerin fobilerin nelerdir? Sevmediğin kaynanan ya da görümcek in var mı? Hele bi deyiver bunları🤣😀
Akrabam olur kensi ceycey 👻

bu kız yoldan cıkmaya meyıllı :KK70: :KK70:
bak sen bosver sarısını yesılını pembesını
bezelye bezelyedır
makarna makarnadır
ekmek ekmektır

bılıorsun sen bunları ya
1 tabak bundan yıyecegıne 2 tabak fırında sebze +1 tabak salata +2 ayran ıc ?
Ayyy ahahaha pazarlık grubuna döndük :D
Aşağısı kurtarmıyor nisam bizi :D

Bir evdekalmışım ben :D Şu bahsettiğin sıfatlarda kimse yok hayatımda. Çalışıyorum, yiyip içip geziyordum.. artık sadece yiyiyorum malum sebeplerden 2 senedir.

Makarnaya su koymuştum, az önce altını söndürdüm, domatesi yağlayıp tuzlayıp yemekteyim şu an. Hmm enfes :kk77: 1 tane daha yapıcam :D

Böceklerle aram iyi değil, okumayı ve yabancı dilleri severim, çok kayda değer bir efor sarfetmesem de.

Bir evdekalmışım ben :KK70: Şu bahsettiğin sıfatlarda kimse yok hayatımda. Çalışıyorum, yiyip içip geziyordum.. artık sadece yiyiyorum malum sebeplerden 2 senedir.

Makarnaya su koymuştum, az önce altını söndürdüm, domatesi yağlayıp tuzlayıp yemekteyim şu an. Hmm enfes :kk77: 1 tane daha yapıcam :KK70:

Böceklerle aram iyi değil, okumayı ve yabancı dilleri severim, çok kayda değer bir efor sarfetmesem de.
Valla kuzum geç evlenmek en iyisi ben de öyle yaptım da😅bekarken ne yaşanıyorsa o kar kalıyor. Şimdilerde kendi hayatım yok çocuk ne derse nereye gitmek isterse o. Kızılayda yürüyemedim senelerdir 😔

Gezdim geldim 10bin olamamışım evde halledicem onu :KK53: birkaç çiğ çerez ve hi bardak ayran ictim :KK5:
Akşam mercimek çorbası ve bol yesillikli (kıvırcık yesil soğan turşu mısır) ton balıklı salata yicez 😍 ben salata yerim sadece muhtemelen acıkınca belki sonra corba yerim
helal olsun :KK36: :KK200:

Back