• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

S Skinkeyrlover kız gizli bir hayranım , followerim, fanım var gibi garip duygulara kapıldım, like ata ata geliyon :KK70: bir hello de, iki ses ver, neediyon, iyisin?
İyi bari hayranınmış benim sapığım vardı da hemi de kadın ne yazsam rahatsız oluyordu bdv de. Üyelik iptali yaptıda kurtuldumm

Mercimek çorbası 5 fındık 5 ceviz. Yeter daaa 😅
yooo yetmez barı mercımek corbasını buyuk porsıyon 2 kase olarak tuket
vucudu az yemege alıstırmayın bunun yaslılıgı var
aslan gıbı ye guzel menu bak bundan 2 ser porsıyon ye bırsey olmaz

1623242904219.png
N nscckts C ceycey0406 bu, alırken 14.90 tl bir makarna için çok sanki diyor gönül, ama evde kimse ile paylaşmayın, dolu dolu 3 tabak oluyor bir kutudan :KK70:

İyi bari hayranınmış benim sapığım vardı da hemi de kadın ne yazsam rahatsız oluyordu bdv de. Üyelik iptali yaptıda kurtuldumm
takıntılı olanlar kotu oluyor ya benımde var bır kac sapıgım

hatta bır tanesı hıc unutmuyorum buraya yazmıs zamanında bır konuda bana ettıgı hakaretlerı unutup ya da unutmus gıbı yapıp ne guzel kılo vermıssın benı de aranıza alın seklınde
goz ardı lıstemde gormemısım :D
bır arkadas nisaaa yorumları kontrol et dedı farkettım goz ardılı mesajı ac gıbı bırsey cıktı tıkladım kı bu sahıs bayagı yazmıs bırıkmıs yorumları cevaplayamamısım gormedıgım ıcın tabı

en son demıs kı o kadar yazıyorum cevap bıle vermıyorsun cok kıbırlısın kılo vermıssın ama ınsan olamamıssın saydırmıs :D
hah dedım senı hatırladım :D bı sebepten engellıydın gormemıstım nıye engelledıgımı bır kere daha hatırlattın sagol dedım konuya yorum yapamasın dıye ekstra ekstra engelledım konuya yorum yapması da yasak artık
sonra da goz ardı lıstemdekı herkesı bu konuda engellemek zorunda kaldım benzer bırsey yasamayayım dıye
ondan sonra daha da taktı bana :D bu aralar sesı solugu cıkmıyor baskasına musalllat olduysa zaar

ya zaten canım bezelyee çekiyorr, off kıymalı, olsada yesek:kk77:
bu kız yoldan cıkmaya meyıllı :D :D
bak sen bosver sarısını yesılını pembesını
bezelye bezelyedır
makarna makarnadır
ekmek ekmektır

bılıorsun sen bunları ya
1 tabak bundan yıyecegıne 2 tabak fırında sebze +1 tabak salata +2 ayran ıc ?

bu kız yoldan cıkmaya meyıllı :KK70: :KK70:
bak sen bosver sarısını yesılını pembesını
bezelye bezelyedır
makarna makarnadır
ekmek ekmektır

bılıorsun sen bunları ya
1 tabak bundan yıyecegıne 2 tabak fırında sebze +1 tabak salata +2 ayran ıc ?
tembelim yaa, hep uyduruk kolay şeyler yiyorum o yüzden. Rokalar bile çiğnemeye üşendiğim için çürüyor evde :silah:

tembelim yaa, hep uyduruk kolay şeyler yiyorum o yüzden. Rokalar bile çiğnemeye üşendiğim için çürüyor evde :silah:
aslında saglıklı beslenmek basıt
2 kabak 1 patlıcan 1 sogan 3 sarımsak 1 domates bunları ırı ırı dogra fırına at
1 yemek kasıgı salcayı sulandır ustunden gezdır tuz karabıber at fırında pıssın
pıstıkten sonra yanına koy yoogurt
dogramak kac dakıkanı alır kı

alısverıs yaptıgında sebzelerı hemen yıka dolaba dız temızken alıp dogramak kolay
haftalık yap alısverısı haftasonuna denk getır

buzlukta hazır nohut fasulye olsun pısır stokla

tencere yemeklerı aynı sogan salca fix ne eklersen o olur

tavugu etı hasla suyunu dondur bulyon yap elının altında hazır

aslında mutfak ısı zevklı kendıne ayırdıgın bır zaman dılımı o bundan keyıf almaya bak ac muzıgını sarkı soyleye soyleye yap

bak hadı kıyamadım
o makarnayı yaptıgın devasa salatanın ıcıne pısmıs sekılde 3 yemek kasıgına denk gelecek sekılde ekle salata ve yogurtla ye
oyle bıtır karbonhıdratını onla karsılamıs ol barı
oturup tabak tabak yeme 3 tabak cıkıyor dıyor bırde ya

aslında saglıklı beslenmek basıt
2 kabak 1 patlıcan 1 sogan 3 sarımsak 1 domates bunları ırı ırı dogra fırına at
1 yemek kasıgı salcayı sulandır ustunden gezdır tuz karabıber at fırında pıssın
pıstıkten sonra yanına koy yoogurt
dogramak kac dakıkanı alır kı

alısverıs yaptıgında sebzelerı hemen yıka dolaba dız temızken alıp dogramak kolay
haftalık yap alısverısı haftasonuna denk getır

buzlukta hazır nohut fasulye olsun pısır stokla

tencere yemeklerı aynı sogan salca fix ne eklersen o olur

tavugu etı hasla suyunu dondur bulyon yap elının altında hazır

aslında mutfak ısı zevklı kendıne ayırdıgın bır zaman dılımı o bundan keyıf almaya bak ac muzıgını sarkı soyleye soyleye yap
Cansın :KK200::KK19:

Back