- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
ben demın bunu yaptım
suan burnumun ucundan ter akıyor
Şahaneymiş yaa! Çok eğlenceli duruyor.
Kızlar insta da Sedaaltını da takip edin, onun egzersizleri de çok profesyonel ve etkin. O nasıl vücut yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben demın bunu yaptım
suan burnumun ucundan ter akıyor
Rejimi bıraktığımdan 3 gündür gözüne gözükmüyorumnörüyon
Hıh vücudmuşgöbeği olmayan kadına kadın mı denir?Şahaneymiş yaa! Çok eğlenceli duruyor.
Kızlar insta da Sedaaltını da takip edin, onun egzersizleri de çok profesyonel ve etkin. O nasıl vücut yaa
niye rejım yapıyorsun kı sahsen bız burada rejım yapmıyoruz rejıme karsıyızRejimi bıraktığımdan 3 gündür gözüne gözükmüyorum
Valla ne güzel olurdu. Şu anda da pişi yiyorum ben de suç yok koca yapıyorniye rejım yapıyorsun kı sahsen bız burada rejım yapmıyoruz rejıme karsıyız
saglıkllı beslenmek baska bırsey rejım baska
haaaa dıyorsan kı ben her seyı yemek onumu dusunmeden ılerıyı dusunmeden sadece yemek ıstıyorum sonra canım ısterse dıyetle de kendıme ezıyet etmek ıstıyorum dıyorsan sana burdan baklavacının kebapcının nosunu verım kargo yapıyorlar doyana kadar yeee ıyıce ye gom şöbiyetlerı kadayıfları baklavaları katmerlerı fıstıklı helvaları
barı sonrasında kendını cezalandırdıgına degsın yanı
du hemen bakıyorum sedaaltına bekleŞahaneymiş yaa! Çok eğlenceli duruyor.
ye dıye kafana sılah dayadıysa bı ısaret çak dostumValla ne güzel olurdu. Şu anda da pişi yiyorum ben de suç yok koca yapıyor
canım bak canlı egzersizler yapıyor, hiç anlamıyorsun 45 dk nasıl geçiyor..sanırım her sabah, instasında göreceksin, dene derim.du hemen bakıyorum sedaaltına bekle
baktıııım tam bende olmasını ıstedıgım hayalımde kı vucuuuutttttt
masallah yaaaa
1,68 miş boyu, ama 1,75 gibi görünüyor, niye, çünkü acayip güzel şekillenmiş.Hıh vücudmuşgöbeği olmayan kadına kadın mı denir?
1-2 hareketını ınstagramda kaydettım :) bacak basen olanlarınıcanım bak canlı egzersizler yapıyor, hiç anlamıyorsun 45 dk nasıl geçiyor..sanırım her sabah, instasında göreceksin, dene derim.
1,68 miş boyu, ama 1,75 gibi görünüyor, niye, çünkü acayip güzel şekillenmiş.
Çok kahve zararlı mı? Ben 2 neskafe içiyorum günde kızıyorlar zararlı içme diyebugun ne yedıgımı yazmamısım ya
sabah 2 haslanmıs yumurta
gergedanımsı irice elımın bır tutamıyla maydanoz
17 zeytın 15 den sonrasını pek saymadım tahmınen 1 cay bardagı dolusuncaydı
4-5 yemek kasıgı kadar lor peynır ıcınde zahter pul bıber falan vardı
1 kırmızı bıber
2 salatalık
yarım domates
2 galeta
bunları yedıkden sonra kalktım 1 kase kıvamlı yogurdun ustune
benım yogurdum suzmeden daha akıskan normal yogurtdan daha kıvamlı olur oyle hayal edın
1 kase yogurdun ustune ahududu bogurtlen yaban mersını 1 tatlı kasıgı bal 7 badem ekledım
canım soguk tatlı bırseyler cektı
salıncagımda bır bu yana bır o yana sallana sallana bunu kasıkladım yedım
bunların hepsını sabah 7 de yemege basladım 7 bucukta bıttı
sonra turk kahvesı ıctım 9 gıbı
sımdı de fıltre kahve ıcıyorum
su saate kadar 2 lıtre suyumu da ıcmıs oldum
aksama kadar 1 bucuk lıtre daha su ıcerım
aksam da yemekte bol yesıllık salata ve ızgara et ve mercımek corbası var
yemekten sonra lımonlu maden suyu ıcerım
sonrasında bırde menengıc kahvesı yaparım
nescafe kahve degıl ondan kızıyorlardır zararlı dıye :) ıcınde mıkroskop ıle arasan kahve bulamazsın fazlaca yag ve kahve aroması bırlesımı oÇok kahve zararlı mı? Ben 2 neskafe içiyorum günde kızıyorlar zararlı içme diye
Patates un ve seker aynı gundeBugün 12de kahvaltı yaptım. 3 haşlanmış yumurta çook zeytin bir kalıp süzme peynir domates salatalık marul roka maydanoz yediim.
Sonra 5te akşam yemeği ama yemek patatesliydi çorba unluydu
Sonrasında Filtre kahve yaptım amaa yanına bir dilim tatlı yedim
İnşallah yarın kendi yemeğimi kendim yapıcam. Tatlıyı yiyene kadar kadar iyi gidiyordum aslında ama neyse yarın 0 kaçamaksız olur.
Suyu şimdiden 3 litre içmişimdir belki daha fazla. Emzirdiğim için elimde sürekli suyla geziyorum
eyvahlar olsun umay yakalandın gestapo nisa ya ha ha haPatates un ve seker aynı gunde
Şuan gluten bombasısın dikkat tehlikelidir yaklasılmaz yazılı tshırt dagıtasım var hepinize
Vallahi bir daha yemicem söz ilk günün günahı olmazdı yav bak bugün kahvaltıya kadar bir şeyler yedim içtim12 de yedıgı ıcın o saate kadar ac kaldıgı ıcın ınsulın direnci oynamıs tam leptın hormonunun calıstıgı en harika saate tutmus kendini nisastaya sekere una bulamıs tamam lokma tatlısı gıbı kadınsın sohbetine doyum olmuyor ama seni niye yiyelim sen gıda degılsın umay kendıne gel
Sabah erken saatde en azından bir avuc badem 3 kayısı yeseydin oglen yıne kahvaltını yapsaydın aksam cozutmayacaktın
Gece acıkacagına eminim emziren kadın 5 de yerse suan eli ayagı titriyordur gozu kararıyordur
Kendin yememen gereken seyı cocuguna sutunle aktarman da cabası
Kotulugunuze soyluyorum sankı
süpersinVallahi bir daha yemicem söz ilk günün günahı olmazdı yav bak bugün kahvaltıya kadar bir şeyler yedim içtim
Bu sabah türk kahvesi içtim yanında badem yedim. Kahve şekersiz badem kavrulmamış
Öğlen kahvaltı dünküyle aynı.
Akşam tavuk döner var kendi yaptığım. Yanına salata ayran