• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Rejimi bıraktığımdan 3 gündür gözüne gözükmüyorum😅
niye rejım yapıyorsun kı sahsen bız burada rejım yapmıyoruz rejıme karsıyız
saglıkllı beslenmek baska bırsey rejım baska

haaaa dıyorsan kı ben her seyı yemek onumu dusunmeden ılerıyı dusunmeden sadece yemek ıstıyorum sonra canım ısterse dıyetle de kendıme ezıyet etmek ıstıyorum dıyorsan sana burdan baklavacının kebapcının nosunu verım kargo yapıyorlar :D doyana kadar yeee ıyıce ye gom şöbiyetlerı kadayıfları baklavaları katmerlerı fıstıklı helvaları
barı sonrasında kendını cezalandırdıgına degsın yanı :D

niye rejım yapıyorsun kı sahsen bız burada rejım yapmıyoruz rejıme karsıyız
saglıkllı beslenmek baska bırsey rejım baska

haaaa dıyorsan kı ben her seyı yemek onumu dusunmeden ılerıyı dusunmeden sadece yemek ıstıyorum sonra canım ısterse dıyetle de kendıme ezıyet etmek ıstıyorum dıyorsan sana burdan baklavacının kebapcının nosunu verım kargo yapıyorlar :KK70: doyana kadar yeee ıyıce ye gom şöbiyetlerı kadayıfları baklavaları katmerlerı fıstıklı helvaları
barı sonrasında kendını cezalandırdıgına degsın yanı :KK70:
Valla ne güzel olurdu. Şu anda da pişi yiyorum ben de suç yok koca yapıyor😅

Şahaneymiş yaa! Çok eğlenceli duruyor.

Kızlar insta da Sedaaltını da takip edin, onun egzersizleri de çok profesyonel ve etkin. O nasıl vücut yaa :halay:
du hemen bakıyorum sedaaltına bekle

baktıııım tam bende olmasını ıstedıgım hayalımde kı vucuuuutttttt :KK36:
masallah yaaaa

Valla ne güzel olurdu. Şu anda da pişi yiyorum ben de suç yok koca yapıyor😅
ye dıye kafana sılah dayadıysa bı ısaret çak dostum :D
o yesın pişiyi sende ton balıklı salata ye bır leğen
3 pişi mi daha karlı 1 koca leğen salata mı

yemegı seven mıktarı en cok olanı tercıh eder ;) az olanı secıyorsan ısın daha kolay yemekle pek aran yok demektır

du hemen bakıyorum sedaaltına bekle

baktıııım tam bende olmasını ıstedıgım hayalımde kı vucuuuutttttt :KK36:
masallah yaaaa
canım bak canlı egzersizler yapıyor, hiç anlamıyorsun 45 dk nasıl geçiyor..sanırım her sabah, instasında göreceksin, dene derim.

Hıh vücudmuş🤨göbeği olmayan kadına kadın mı denir?
:D 1,68 miş boyu, ama 1,75 gibi görünüyor, niye, çünkü acayip güzel şekillenmiş.

bugun ne yedıgımı yazmamısım ya

sabah 2 haslanmıs yumurta
gergedanımsı irice elımın bır tutamıyla maydanoz
17 zeytın 15 den sonrasını pek saymadım tahmınen :D 1 cay bardagı dolusuncaydı
4-5 yemek kasıgı kadar lor peynır ıcınde zahter pul bıber falan vardı
1 kırmızı bıber
2 salatalık
yarım domates
2 galeta

bunları yedıkden sonra kalktım 1 kase kıvamlı yogurdun ustune
benım yogurdum suzmeden daha akıskan normal yogurtdan daha kıvamlı olur oyle hayal edın
1 kase yogurdun ustune ahududu bogurtlen yaban mersını 1 tatlı kasıgı bal 7 badem ekledım
canım soguk tatlı bırseyler cektı
salıncagımda bır bu yana bır o yana sallana sallana bunu kasıkladım yedım

bunların hepsını sabah 7 de yemege basladım 7 bucukta bıttı

sonra turk kahvesı ıctım 9 gıbı

sımdı de fıltre kahve ıcıyorum

su saate kadar 2 lıtre suyumu da ıcmıs oldum

aksama kadar 1 bucuk lıtre daha su ıcerım

aksam da yemekte bol yesıllık salata ve ızgara et ve mercımek corbası var
yemekten sonra lımonlu maden suyu ıcerım
sonrasında bırde menengıc kahvesı yaparım

canım bak canlı egzersizler yapıyor, hiç anlamıyorsun 45 dk nasıl geçiyor..sanırım her sabah, instasında göreceksin, dene derim.

:KK70: 1,68 miş boyu, ama 1,75 gibi görünüyor, niye, çünkü acayip güzel şekillenmiş.
1-2 hareketını ınstagramda kaydettım :) bacak basen olanlarını

bugun ne yedıgımı yazmamısım ya

sabah 2 haslanmıs yumurta
gergedanımsı irice elımın bır tutamıyla maydanoz
17 zeytın 15 den sonrasını pek saymadım tahmınen :KK70: 1 cay bardagı dolusuncaydı
4-5 yemek kasıgı kadar lor peynır ıcınde zahter pul bıber falan vardı
1 kırmızı bıber
2 salatalık
yarım domates
2 galeta

bunları yedıkden sonra kalktım 1 kase kıvamlı yogurdun ustune
benım yogurdum suzmeden daha akıskan normal yogurtdan daha kıvamlı olur oyle hayal edın
1 kase yogurdun ustune ahududu bogurtlen yaban mersını 1 tatlı kasıgı bal 7 badem ekledım
canım soguk tatlı bırseyler cektı
salıncagımda bır bu yana bır o yana sallana sallana bunu kasıkladım yedım

bunların hepsını sabah 7 de yemege basladım 7 bucukta bıttı

sonra turk kahvesı ıctım 9 gıbı

sımdı de fıltre kahve ıcıyorum

su saate kadar 2 lıtre suyumu da ıcmıs oldum

aksama kadar 1 bucuk lıtre daha su ıcerım

aksam da yemekte bol yesıllık salata ve ızgara et ve mercımek corbası var
yemekten sonra lımonlu maden suyu ıcerım
sonrasında bırde menengıc kahvesı yaparım
Çok kahve zararlı mı? Ben 2 neskafe içiyorum günde kızıyorlar zararlı içme diye

Çok kahve zararlı mı? Ben 2 neskafe içiyorum günde kızıyorlar zararlı içme diye
nescafe kahve degıl ondan kızıyorlardır zararlı dıye :) ıcınde mıkroskop ıle arasan kahve bulamazsın fazlaca yag ve kahve aroması bırlesımı o

hakıkı kahve metebolızma calıstırır yag yakımına fayda saglar odem attırır doktorum maksımum (cay ıcen bırı olmadıgım ıcın) 6 sade turk kahvesı veya 3 kupa fıltre ıcebılırsın demıstı

gunde 3 kahve standart cogu ınsanın ıctıgı kahve aslında ;) bu arada her kahve ıcılecegı zaman oncesınde 1 bardak sonrasında yıne 1 bardak su ıcmek gerekır odem attırdıgı ıcın su ıcımıne dıkkat edersen gun ıcınde cok cay ıcen bırı degılsen oyle kola falan da ıcmıyorsan tam aksıne fayda gorursun

nescafe asla ıcme bu topıkte nescafe yasaklı lıstesınde :D gozumde ha kola ıcmıssın ha nescafe oyle kı zararlı dusun yanı
gobek ve belde sımıt yapıyor sadece nescafeyı kessen 1 aysa 3 cm belden gıdecektır bırsey yapmasan bıle dene bak gor :)

Bugün 12de kahvaltı yaptım. 3 haşlanmış yumurta çook zeytin bir kalıp süzme peynir domates salatalık marul roka maydanoz yediim.

Sonra 5te akşam yemeği ama yemek patatesliydi çorba unluydu:bicak:

Sonrasında Filtre kahve yaptım amaa yanına bir dilim tatlı yedim:duduk:

İnşallah yarın kendi yemeğimi kendim yapıcam. Tatlıyı yiyene kadar kadar iyi gidiyordum aslında ama neyse yarın 0 kaçamaksız olur.

Suyu şimdiden 3 litre içmişimdir belki daha fazla. Emzirdiğim için elimde sürekli suyla geziyorum

Bugün 12de kahvaltı yaptım. 3 haşlanmış yumurta çook zeytin bir kalıp süzme peynir domates salatalık marul roka maydanoz yediim.

Sonra 5te akşam yemeği ama yemek patatesliydi çorba unluydu:bicak:

Sonrasında Filtre kahve yaptım amaa yanına bir dilim tatlı yedim:duduk:

İnşallah yarın kendi yemeğimi kendim yapıcam. Tatlıyı yiyene kadar kadar iyi gidiyordum aslında ama neyse yarın 0 kaçamaksız olur.

Suyu şimdiden 3 litre içmişimdir belki daha fazla. Emzirdiğim için elimde sürekli suyla geziyorum
Patates un ve seker aynı gunde 🙄

Şuan gluten bombasısın dikkat tehlikelidir yaklasılmaz yazılı tshırt dagıtasım var hepinize 😁

12 de yedıgı ıcın o saate kadar ac kaldıgı ıcın ınsulın direnci oynamıs tam leptın hormonunun calıstıgı en harika saate tutmus kendini nisastaya sekere una bulamıs tamam lokma tatlısı gıbı kadınsın sohbetine doyum olmuyor ama seni niye yiyelim sen gıda degılsın umay kendıne gel

😁

Sabah erken saatde en azından bir avuc badem 3 kayısı yeseydin oglen yıne kahvaltını yapsaydın aksam cozutmayacaktın

Gece acıkacagına eminim emziren kadın 5 de yerse suan eli ayagı titriyordur gozu kararıyordur

Kendin yememen gereken seyı cocuguna sutunle aktarman da cabası

Kotulugunuze soyluyorum sankı 🙄

12 de yedıgı ıcın o saate kadar ac kaldıgı ıcın ınsulın direnci oynamıs tam leptın hormonunun calıstıgı en harika saate tutmus kendini nisastaya sekere una bulamıs tamam lokma tatlısı gıbı kadınsın sohbetine doyum olmuyor ama seni niye yiyelim sen gıda degılsın umay kendıne gel

😁

Sabah erken saatde en azından bir avuc badem 3 kayısı yeseydin oglen yıne kahvaltını yapsaydın aksam cozutmayacaktın

Gece acıkacagına eminim emziren kadın 5 de yerse suan eli ayagı titriyordur gozu kararıyordur

Kendin yememen gereken seyı cocuguna sutunle aktarman da cabası

Kotulugunuze soyluyorum sankı 🙄
Vallahi bir daha yemicem söz :KK70: ilk günün günahı olmazdı yav bak bugün kahvaltıya kadar bir şeyler yedim içtim :KK30:

Bu sabah türk kahvesi içtim yanında badem yedim. Kahve şekersiz badem kavrulmamış:KK70:

Öğlen kahvaltı dünküyle aynı.

Akşam tavuk döner var kendi yaptığım. Yanına salata ayran

Vallahi bir daha yemicem söz :KK70: ilk günün günahı olmazdı yav bak bugün kahvaltıya kadar bir şeyler yedim içtim :KK30:

Bu sabah türk kahvesi içtim yanında badem yedim. Kahve şekersiz badem kavrulmamış:KK70:

Öğlen kahvaltı dünküyle aynı.

Akşam tavuk döner var kendi yaptığım. Yanına salata ayran
süpersin :KK36:

Back