• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Günaydın.
Bugün evdeyim. 10da kahvaltımı bitirdim.
Şimdi filtre kahvemi demledim.

Menüm
2 haş. Yumurta - üzerine tereyağı parçaları koydum.
1 çay bardağı ceviz badem
Peynir
Zeytin
Roka marul maydanoz ile yağlı sirkeli salata
Kurutulmuş domates
İçi peynir dolgulu mini biber

yakın arkadasımın ıtalyan arkadası var onun kanalı bu kanal
ismi armando gazıantep ıcın fıkır edınıyor bu vıdeoyu gondermısler ona tepkı ver dıye

su altında mınareyı soruyor :D ben mesela buna zeugmayı nasıl anlatıcam sımdı :D çingene ,kızı büyük iskender, o tarıhte sahıp olunan ılerı derece medenıyet ve yasam sartları hanlar hamamlar su antında kaldı cıkarılabılenler cıkarıldı bazı eserler çalındı yurt dısına kacırıldı ugruna ne cekısmeler oldu gerı getırtebılmek ıcın nasıl anlatılır kı :D

yakın arkadasımın ıtalyan arkadası var onun kanalı bu kanal
ismi armando gazıantep ıcın fıkır edınıyor bu vıdeoyu gondermısler ona tepkı ver dıye

su altında mınareyı soruyor :KK70: ben mesela buna zeugmayı nasıl anlatıcam sımdı :KK70: çingene ,kızı büyük iskender, o tarıhte sahıp olunan ılerı derece medenıyet ve yasam sartları hanlar hamamlar su antında kaldı cıkarılabılenler cıkarıldı bazı eserler çalındı yurt dısına kacırıldı ugruna ne cekısmeler oldu gerı getırtebılmek ıcın nasıl anlatılır kı :KK70:

It is futbool sometimes desek anlar mı? :D
No sea in Antep,no, noooo mu desek :D Like Venice, mosquee, houses under water falan? :D

Asıl biri bana bu videoda niye doğru düzgün yemek yok, hani nerede çeşit çeşit tatlılar, kebaplar, dondurmalar onu anlatsın... aloo videoyu çeken, reaksiyon için videoyu gönderen, ANteep, food, acı, tatlı, ekşi, soğuk, etli, alooo ANtepliii aloo :bicak:

It is futbool sometimes desek anlar mı? :KK70:
No sea in Antep,no, noooo mu desek :KK70: Like Venice, mosquee, houses under water falan? :KK70:

Asıl biri bana bu videoda niye doğru düzgün yemek yok, hani nerede çeşit çeşit tatlılar, kebaplar, dondurmalar onu anlatsın... aloo videoyu çeken, reaksiyon için videoyu gönderen, ANteep, food, acı, tatlı, ekşi, soğuk, etli, alooo ANtepliii aloo :bicak:
:D :D :D valla hıccc yemek aklıma gelmedı
asıl benım dıkkatımı ceken turkıyede en cok muze antepde var :D 1 tanesının kapısının onunden gecmemıs ceken ayıp ya hıc nefes almadan hıc durmadan aralıksız tum muzelerı gezmeye kalksan 4 gununu alır dusun
en buyuk parklar kocaman orman ya bunları nıye gostermemısler saka gıbı
antebın eskı mahallelerını gostermısler hep :D

o 4uz yuksek bınalar varya onu hangı supersonık cekmıs anlamadım ne varkı orada prımell awm nın oralarda akıllı evler hayatında hıc mı bıraz ust sekmende bına gormedın arkadas uzaylı gormus gıbı şoka gırmıs ya da kedı gıbı bosluga sabıtlenmıs bakmıs durmus cok sacma seylerı cekmısler

bır kere rum kale o tekne gezıntısı yapılan yer cennet gıbı bak burası o vıdeoda su altında kalan yerler resmını atayım
vıdeoda berbat cekmısler
cennet gıbı halbukı
5fbe4fc05542850df4218500.jpg
images.jpg
indir.jpg
thumbs_b_c_61f4a06a647d57687984ad6d0abb13d3.jpg

yorumlara baktım cok guzel kapak yapmıs bırı
orası once antepdı sız avrupalılar oraya gırmeye calıstıktan sonra gazıantep oldu fransıza bayrak dıktırmedıgı ıcın ayrıca ermenılerle mucadele ustunlugunden dolayı ataturk nufusuna ozellıkle gazıantebı eklettı demıs :KK200: onu yazan ballı çörek kımse sevgımı kazandı :KK36:

fatma şahine maıl attım :D beledıye baskanına
sosyal medyada gazıantebı dogru ifade ettıgını dusundugumuz vıdeolar gorseller yeterı kadar yok bu durum bır gazıanteplı olarak benı uzuyor dedım armandonun bu vıdeosunun lınkını de attım

gazıantep bu degıl sehrımızı daha dogru ıfade etmemız gerektıgını dusunuyorum bu konuda elınden gelen tum calısmaları yapacagınıza ınanıyorum mınvalınde yazdım

o sever boyle seylerı :D

Efsane geri döndü :KK59:şaka şaka bi hareketlendi diyelim :70:
Canım leslimin bu 15 dk lık videosunu yapim dedim 3 sefer üst üste yaptım hiç sıkılmiyor insan çok zevkli bebeler yapın yaptırın 🤤
Meşhur saatim ve ben :KK8:
Sabah peynirli yumurta salatalık yedim sabah dedigim öglen gibiydi bir iki saat sonrada kahvemi ictim bol su spor akşamda muhtemelen kelle paca ve bi parca et yerim 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20210608-155744_Gallery.jpg
    Screenshot_20210608-155744_Gallery.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 26
Efsane geri döndü :KK59:şaka şaka bi hareketlendi diyelim :KK70:
Canım leslimin bu 15 dk lık videosunu yapim dedim 3 sefer üst üste yaptım hiç sıkılmiyor insan çok zevkli bebeler yapın yaptırın 🤤
Meşhur saatim ve ben :KK8:
Sabah peynirli yumurta salatalık yedim sabah dedigim öglen gibiydi bir iki saat sonrada kahvemi ictim bol su spor akşamda muhtemelen kelle paca ve bi parca et yerim 🙈
ben haftada 4 gun bunu

3 gunde bunu yapıyorum

yuruyus bandı da alıcam bu ay sonuna kadar su katlanabılen ınceler varya
netflıx acarım karsısında yururum 1 saat :D

Ben haftaya muhtemelen salona başliyacağim ondan biraz ön hazırlık yapayım 🤣
storylerını sabırsızlıkla beklıyorum
ya senı ızlerken kaslarım kasılıyordu karnımı kastıgımı farkedıyordum :D kendımden utanıp kalk nisa barı bır iş yap yatma dıyordum cok motıve edıyorsun valla

burada da gunluk adımını paylasıyordun o da ınsana bı hareket katıyor boyle seylerın gaza getırdıgını dusunuyorum

2 öğünlük günümün 2. Öğünü
1 tabak Kıymalı bezelye
1 kase yoğurt
1 büyük kase sirkeli yağlı marul salatası
1 tabak bezelye yemegı yedıgın ıcın buyuk ıhtımal acıkacaksın :(
keske salatayı yagsız ve 2 tabak yeseydın
hem yogurt yaglı
hem bezelye yapılırken kıyma kavruldu etın yagı kavururken gıren ayrıca yag
hem yaglı salata

bezelye zaten seker

oyş :(

yaşam koclugu egıtımı alıcam bu arada kızlar
esım aklıma soktu
onlıne destek timi de kurucam bu ısı profosyonel alana tasımaya karar verdım
buyuk ıhtımal seneye kanal da acarım youtube da

Biraz daha sonra meyve çerez yerim :KK54:
ben olsam hepsını yedıkten sonra yuruyusumu tamamlamıs olurdum
veya sadece cerez yerdım
meyveyı sabah yesen keske
bence bugun o kadar yurumussun bu harıka gunu sadece kuruyemısle taclandırırsan emegıne ıhanet etmemıs olursun :KK70: :KK70:
karnın tok sırtın pek ...kuruyemıs de yıyeceksın bak ne guzel de yurumussun
bosuna meyve yeme bence

Back