• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Aynen canim budur 3 lu set gibi almistim aaaa bu da 3lU yedekmis

Mutfak ve koridora yetmis gibi hatirliyorum ama cook gecmis zaman canim insallah yaniltmam

Ya da sen normal boya ile boyayacaksan bile bu kalemi kullanip bitirdikten sonra surme amacli kullanabilirsin hem duzgun oluyor hem de asiri hizli
Valla en kolay hangisiyse onu yapacağım yesam :D bunu direk kullanabilirim değil mi altına önceden bişeyler sürmeden? Benim derz araları boş değil ama kirlenmiş o yüzden yapacağım

Valla en kolay hangisiyse onu yapacağım yesam :KK70: bunu direk kullanabilirim değil mi altına önceden bişeyler sürmeden? Benim derz araları boş değil ama kirlenmiş o yüzden yapacağım

aynen hıc bır sey yapma, kapagını ac sur asırı pratık :)

tabıı ben oncesınde derz arası temızleyıcı dıye bır urunle temızlemıstım dıye hatırlıyorum ıstersen bı alanda temızleyıp yap dıger alanda temızlemeden hangısını seversen ona gore yaparsın

aynen hıc bır sey yapma, kapagını ac sur asırı pratık :)

tabıı ben oncesınde derz arası temızleyıcı dıye bır urunle temızlemıstım dıye hatırlıyorum ıstersen bı alanda temızleyıp yap dıger alanda temızlemeden hangısını seversen ona gore yaparsın
Çok saolasın yesam birazdan gidecem tükkana almaya :))

Günaydın herkeşlere
Son 0,5 kg kaldı sayılır :D sabah 1 kase yeşil zeytin, 1 domates, 2 salatalık, 1 kase yoğurt, ufak kasede karışık çiğ kuruyemiş yedim. Bugün evdeyim, çamaşır yıkanacak, temizlik yapılacak, derz araları boyanacak (ilk kez deneyeceğim), kışlık lastikler değiştirilecek. bakalım kaç tanesini tamamlayacağım :))

Nisam sen bilirsin, derz boyaması zor mu? kirli kirli görünüyorlar rahatsız oluyorum ama her yere bulaştırıp daha kötü yapacaksam hiç denemeyeyim :D
Canısı derz aralarında bosluk varsa ınsaat kalıntısı varsa hazır tupde derz satılıyor onla derz aralarından ince gec dıs macunu gıbı ince uclusu, yenılensin 3 saate kuruyor

Bu derz kalemi derz arasında sorun yoksa hafif kırlıyse onu beyaz gostermek ıcın hangisine ihtiyacın varsa onu al işe yarar 💪

Valla en kolay hangisiyse onu yapacağım yesam :KK70: bunu direk kullanabilirim değil mi altına önceden bişeyler sürmeden? Benim derz araları boş değil ama kirlenmiş o yüzden yapacağım
Bende evdeki fayanslari derzlicem araları bosalmiş bazilarının 😏 dusa kabinin yerlerini duvarlarini yeni yaptım sayılır çok güzel oluyor ya bembeyaz 🤤 kalemlik değildi ama benimki

Canısı derz aralarında bosluk varsa ınsaat kalıntısı varsa hazır tupde derz satılıyor onla derz aralarından ince gec dıs macunu gıbı ince uclusu, yenılensin 3 saate kuruyor

Bu derz kalemi derz arasında sorun yoksa hafif kırlıyse onu beyaz gostermek ıcın hangisine ihtiyacın varsa onu al işe yarar 💪
He bunlar direk icinede sıkıliyor mu bosluklara ben kalem gibi düsunmüstüm alayim bende usta gibi derz hazirla elimle geç sıyır uğrasiyorum 😁 hoş seviyorum bu işleri ama olsun 😁

Bende evdeki fayanslari derzlicem araları bosalmiş bazilarının 😏 dusa kabinin yerlerini duvarlarini yeni yaptım sayılır çok güzel oluyor ya bembeyaz 🤤 kalemlik değildi ama benimki
Bende ikisi de var bibim, dolu derzlere kalem çektim epey kolay oldu ama boşalan yerleri dolgu ile dolduruyorum zor yaw :/ ben mi güçsüzüm bilmiyorum ama tüpü sıkması çok zor :D başladım mecbur bitireceğim artık tüm mutfağı -_-

Bende ikisi de var bibim, dolu derzlere kalem çektim epey kolay oldu ama boşalan yerleri dolgu ile dolduruyorum zor yaw :/ ben mi güçsüzüm bilmiyorum ama tüpü sıkması çok zor :KK70: başladım mecbur bitireceğim artık tüm mutfağı -_-
aslında sıkması kolay kuzum ucunu bıraz daha kes ıstersen cok kucuk kesmıssındır belkı
derzı cek spatula ıle dumduz sıyır veya kucuk el çekçek paspaslar varya onunla
hem kenara tasanı temızler hem duzler ben her sene yapıyorum banyo zemınlerınde 10 dk mı alıyor bu sekılde sag ıle derzı cek sol el ıle sıyır hatta cogu derzın yanında plastık spatulası da bırlıkte satılır bunun ıcın ıste

He bunlar direk icinede sıkıliyor mu bosluklara ben kalem gibi düsunmüstüm alayim bende usta gibi derz hazirla elimle geç sıyır uğrasiyorum 😁 hoş seviyorum bu işleri ama olsun 😁
aynen bosluk olanlara derzı dolgu daha ıyı oluyor
banyoda zamanla aralar acılıyor asagı komsuya su falan aktıgında sucunın gelıp derz arasına yaptıgı dolgular bunlar hep saglam da oluyor hazırı satılıyor hıc ugrasma kendın

Selaaam tabıkı hatırladım 🤗 hoş sohbetini kim unutur ki
Hosgeldın 🌺 hayırlı olsun🥰 yeni bir heyecan ne guzel saglıkla buyusun yavruların ınsallah ❤️
Şimdi tartılma 1 ay bekle tartılmak için
Tartıdakı rakamın onemlı yok yanıltır o, goruntunun istediğin gibi olması ıcın durum guncellemesı yapacağız 💪
Amin inşallah :anne::emir_bebek:

Birr an öncce başlamak istiyorum ama aa sen diyet mi yapıyorsun aaa neden öğle yemeği yemedin aa neden ekmek yemedin senn emziiklisin aa aa aa darlatacaklar beni. Bir yalnız kalayım hemen başlıcam. Yoksa if karatay hiçbir şey yaptırmazlar bana hiç çekemem akıl vermelerini :63:

Amin inşallah :anne::emir_bebek:

Birr an öncce başlamak istiyorum ama aa sen diyet mi yapıyorsun aaa neden öğle yemeği yemedin aa neden ekmek yemedin senn emziiklisin aa aa aa darlatacaklar beni. Bir yalnız kalayım hemen başlıcam. Yoksa if karatay hiçbir şey yaptırmazlar bana hiç çekemem akıl vermelerini :63:
Diyet niye yapasın ki saglıklı besleneceksın diyet zaten yapma
Oglen de salata yersin kuruyemış yersin kimseye bırsey soylemek zorunda degılsın ki neden bunu yiyorsun diyene cok lazımsa bende bu sut yapıyor ya ekmek yerim ya kuruyemış canım suan bunu istiyor mememı ve bebemı en ıyı ben bilirim dersin 😊

Sutu en cok yapan seyde
Su
Yesıllık salata
Mercımek
Incır
Badem ceviz

Dertleri sut ise 😁
Teşbihte hata olmaz sut veren hersey de ot ve su tuketır 👌 sahsen emzirirken inekler en cok ne yer dıye aratmıstım ben 😁 su ve ot

Sekerli seyler yedıgım de sut oluyor sandım en cok oyle hissettim halbuki enerji verdıgı ıcın tazyikli gelıyormus ve yaglı degıl daha sulu geliyordu sonra Bı baktım sutum azaldı

Emzirirken yanıma ceviz incir ve su alıyordum bazen katı meyve sıkacagında sebzeleri cekıp pipetlı bardaga alıyordum suan o kadar cok su ıcmelisin kı zaten miden de yer kalmaz

Peki derzin rengi gri ise beyaz yapıyormu?bende yapıcamda

Bende ikisi de var bibim, dolu derzlere kalem çektim epey kolay oldu ama boşalan yerleri dolgu ile dolduruyorum zor yaw :/ ben mi güçsüzüm bilmiyorum ama tüpü sıkması çok zor :KK70: başladım mecbur bitireceğim artık tüm mutfağı -_-
Mihi derz rengini değiştirmek için hangisini tavsiye edersin?

Back