bende iyi valla şimdi liliy sabriyi yaptım hemen kahvemı yaptım uzandım sımdı temızlık benım işim kadiri izleyıp bıraz ınsanların pıslıgını ayıplayıp kınamak ıstıyorumKızlar, how is it going?
Benim de bugün işler daha sakin, bdv damarlarıma işledibende iyi valla şimdi liliy sabriyi yaptım hemen kahvemı yaptım uzandım sımdı temızlık benım işim kadiri izleyıp bıraz ınsanların pıslıgını ayıplayıp kınamak ıstıyorum
regl olunca hayat vizyonum gudubetden hallice
sen napıyorsun nasılsın
ay hepsi çok leziz geliyor kulağa, keşke benim olsabu arada sabah kahvaltı yapmadım canım ıstemedı
oglen 2 yumurta hasladım ıcıne bır tutam maydanoz 1 ınce kucuk taze sogan dogradım tuz ve pul bıber ekledım karıstırdım
onu kasıkladım yedım
sonra da ceyrek muzu dılımledım ıcıne dovulmus fındık ve 2 yemek kasıgı toz kakao 1 yemek kasıgı hındıstan cevızı ekledım rondodan cektım elde yuvarladım fıltre kahvenın yanına da onu yedım
suan turk kahvesı ıcıyorum
aksam da sarımsaklı yogurt ve közlenmıs patlıcanı opusturucem meze yapıcam
yanına da tavuk bud haslarım
hasladıgım o tavuk budu marula sararım domates ve kurdanla suslerım
bugun antın kuntın ısler pesındeyım
Yes pleaseburası mı?Samsonn
hayırlı olsun sans getırsın yenı ev yenı duzen yenı enerjı :)çok güzel tarifler var
bu cuma, yani yarın taşınıyorum
pazar gibi düzenimi oturtup başlıyorum allahın izniyle
alkol de yok de mi
Ben çok yaptım ama bir süredir dermokozmetiğe yöneldim artık samsonum, çok artırdılar fiyatlarıKorendy'den alışveriş yapanlar var mı kızlar?
Evet yaa, iner elbet bir gün dedim ama asla inmiyor galiba. Dermokozmatik tam olarak ne oluyor diyicem de, caheletim belli olmasın demiyorumBen çok yaptım ama bir süredir dermokozmetiğe yöneldim artık samsonum, çok artırdılar fiyatları
anam babm bioderma, la roche posay faln işte samsonum, en azından arge labları bilmemneleri olan, bildiğimiz regülasyonlu markalar olsun didim. korelilerin de bayaa sağlam ürünleri var ama çok pazarlama yapıyorlar ve trde pahalılar artıkEvet yaa, iner elbet bir gün dedim ama asla inmiyor galiba. Dermokozmatik tam olarak ne oluyor diyicem de, caheletim belli olmasın demiyorum
Leke ciddi sorun uzuuuun suren sabır gereken cok duzenli kullanman gereken urunler var ve lekesıne gore degısır kullanacağın urunler de cok etkili urunler oldugundan once cıldıyenın gormesı gerekir yaz mevsiminde de kullanamazsın Cogu urunu... uzman kısı lekeyi gorup ona gore etken onerecekSelam kızlar sizlerin bilgisine tekrar danışacağım
Şimdi ben bb glow yaptırqcktım yalnız yaptıracağım yer tanıdığım oluyor havanın sıcak olduğunu ve iyi sonuç alabilmem için Eylül ekim ayını önerdi adanada yaşıyorumki çok sıcak o zamana. Kadar bana travsiyeniz var mı
Ama şu ki ben esmer biriyim ve göz altım ve üstü mor çene kısmı da daha koyu
Cilt tonu eşitleyici ya da ten rengi tonunu açıcı düzenli krem kullanabileceğim marka ya da krem önerebilir misiniz
Bırde bence ben yerınde olsam madem leke sorunun var Ekim sonu Kasım bası dermatolog eslıgınde seneye yaza kadar yanı bu 1 seneyi cildine ada 1 sene sonra durumuna gore bb glow yaptırırsın en az 1 sene duzenli işlem gerekir lekelere bb glow lekeye cozum olmaz renk esıtsızlıgı ıcın yaptırmak istiyorsun sanırım o daha cok renk vermek ıcın yuzunde hafif pudra varmıs gıbı duruyor bb glowdaSelam kızlar sizlerin bilgisine tekrar danışacağım
Şimdi ben bb glow yaptırqcktım yalnız yaptıracağım yer tanıdığım oluyor havanın sıcak olduğunu ve iyi sonuç alabilmem için Eylül ekim ayını önerdi adanada yaşıyorumki çok sıcak o zamana. Kadar bana travsiyeniz var mı
Ama şu ki ben esmer biriyim ve göz altım ve üstü mor çene kısmı da daha koyu
Cilt tonu eşitleyici ya da ten rengi tonunu açıcı düzenli krem kullanabileceğim marka ya da krem önerebilir misiniz
Leke ciddi sorun uzuuuun suren sabır gereken cok duzenli kullanman gereken urunler var ve lekesıne gore degısır kullanacağın urunler de cok etkili urunler oldugundan once cıldıyenın gormesı gerekir yaz mevsiminde de kullanamazsın Cogu urunu... uzman kısı lekeyi gorup ona gore etken onerecek
Goz cevresı morluk ıcınde kafeınlı urunler etkili olur
Gunes kremı evin ıcınde bıle uygulanmalı adanada yasıyorsun birde bende antepdeyım adanayı ıyı bilirim evde TV karsısında bile bronzlasıyor insan, cilt bakım urunlerı de kullanmalısın ama oda ayına gore degısır
Kesinlikle dermotologa gitmelisin o lekelerle hemen bas etmezsen ilerde canını sıkar haberin olsun
Canım lekelenme değil de gör azltı morlupu ve çene kısmında hafif karartı var kafein aslında cola ve kahve çok tüketiyorum onun da etkisi olabilirBırde bence ben yerınde olsam madem leke sorunun var Ekim sonu Kasım bası dermatolog eslıgınde seneye yaza kadar yanı bu 1 seneyi cildine ada 1 sene sonra durumuna gore bb glow yaptırırsın en az 1 sene duzenli işlem gerekir lekelere bb glow lekeye cozum olmaz renk esıtsızlıgı ıcın yaptırmak istiyorsun sanırım o daha cok renk vermek ıcın yuzunde hafif pudra varmıs gıbı duruyor bb glowda
Icınde kafein ıceren goz kremlerı ıyı gelir demek istedim canısı, goz altı morluklarının da cesıtlerı ve nedenlerine gore urunler var oyle buyuk bır derya deniz ki leke ve goz altı morlugu gercekten uzman bilgisi isteyen konular cunku yanlıs urunle yuzundekı o lekelenme kocaman olabılır ve daha koyulasabılır cilt yapısı, lekenin yapısı çapı, kac senelik oldugu, kullandığın cilt bakım urunlere etkılesımı hepsı butun... sana urun onersemde isine yaramaz tek urun cozmez cunku yaz bitince aha bha yapman gerek haftada 3,4 kere bu tarz asitler ve leke acıcı asitleri cilt tipine gore kullanman gerek c vitamini kullanman gerek belki doktor eczanenin yapmasını isteyecegı krem ilac olabılır asla asit kullanma diyebilir, cıldıyeye git bence ınankı ıyıkı gelmısım diyeceksin lekeli ciltlere ozel gunes kremlerını de onerır gidip direkt boyle sıkayetım var cilt tonum Esit olsun goz altım morlugu gitsin ve cildime lekeme uygun gunes kremı istiyorum diyeceksinCanım lekelenme değil de gör azltı morlupu ve çene kısmında hafif karartı var kafein aslında cola ve kahve çok tüketiyorum onun da etkisi olabilir
Ama dediğin çok doğru Adana gerçekten çok sıcak bir defa dışarı çıkmak bile karartıyor yakıyor resmen
Günlük önerdiğin güneş kremi markası var mı
Yaşım 32 oldu bugüne kadar aslında cildim hiç bakmadım
Bu saatten sonra düzenli günlük rutin kullanabileceğim parçalarım olsun istiyorum nemlendirici temizleyici tonik filan
Senin bakım fotolarını gördüm gerçekten de çok ilgilisin
Dün cilt temizliğine gittim ayda 1 gitmek istiyorum düzenli olarak
Cildimde sivilce siyah nokta hiç yok
Cilt temızlıgıne ne kullandılar sordun mu peelıng falan mı? Cilt bakımından sonra yuzune gunes kremı surmeden eve gittiysen yuzun gunes lekesi olabilir mesela seni uyardılar mi kullandıkları ıcerıkler neydi mutlaka sor not al derimCanım lekelenme değil de gör azltı morlupu ve çene kısmında hafif karartı var kafein aslında cola ve kahve çok tüketiyorum onun da etkisi olabilir
Ama dediğin çok doğru Adana gerçekten çok sıcak bir defa dışarı çıkmak bile karartıyor yakıyor resmen
Günlük önerdiğin güneş kremi markası var mı
Yaşım 32 oldu bugüne kadar aslında cildim hiç bakmadım
Bu saatten sonra düzenli günlük rutin kullanabileceğim parçalarım olsun istiyorum nemlendirici temizleyici tonik filan
Senin bakım fotolarını gördüm gerçekten de çok ilgilisin
Dün cilt temizliğine gittim ayda 1 gitmek istiyorum düzenli olarak
Cildimde sivilce siyah nokta hiç yok
afiyet olsun nisam sadece dondurulmuş muz ve kakao ile oluyor muEki Görüntüle 2860004 dondurulmuş muz ile yaparsanız dondurma, normal muz ile yaparsanız puding olur
Rondodan çektim Eki Görüntüle 2860004
Eki Görüntüle 2860006
Toz kakao ekledım isteyen bal koyabılır bence gerek yoktu muzun sekerı yetti bize Eki Görüntüle 2860007
Ben fındıklı severimEki Görüntüle 2860008
bence oluyor yanı tatlı ıstegını kesıyorafiyet olsun nisam sadece dondurulmuş muz ve kakao ile oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?