- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
Offf be hazine gibi nisam bu post, seç beğen al :))Yaglı gozeneklı akneye meyilli ve alerjik hassas ciltli olarak cok memnun kaldığım gunes kremlerı Eki Görüntüle 2857520
Elim ayagım niacinamide oldu Eki Görüntüle 2857521 svr markayı +30 yas tavsiye ederim içerisinde anti aging var
Centella Tonik inanılmaz sakınlestırıyor ve nem veriyor yaglı ciltlere nemlendirici bulmak cok zor bu ikisi cok isimi gordu Eki Görüntüle 2857522 Eki Görüntüle 2857523
Goz altı morlugum yok ama kırısmak istemiyorum bakım olsun guclu ıcerık az ama öz olsun derseniz Eki Görüntüle 2857524
Doa markayı +30 yas ustu kullanmalı mercimek tanesi kadar surmek gerek sadece geceleri ve asit kullandığınız gun uygulamayın isana olanları ıstedıgınız zaman ıstedıgınız kadar surebılırsınız
Memnun kaldığım asitler Eki Görüntüle 2857527
Memnun kaldığım yıkama jelleri Eki Görüntüle 2857528
Sevdıgım yaz bazlı temizleyiciler
Suan resmi yok ama ilk sırada banilo co zero var
Sonra hemish
Param yoksa simple veya doa marka Eki Görüntüle 2857530
Doanın ilk müşterilerinden biriyim, hatta ilk sipariş numaram 100lü bişeydi sonradan saldılar ama ürünlerinden memnun kalmamaya başladım epey süre almadım. sonra ürünleri çok çeşitlendirmişler iyi olmuş. centella toniğinden memnun kaldın mı nisam? centella bana da iyi geliyor hassas ciltli olduğum için ama tonik olarak kullanmadım hiç. lrp cicaplast balm var işte, o da yağlı ama anca yatarken sürülür