bizim cildimiz resmen birebir aynı,hem cok hassas hem de yağlı birebir aynısı akneye meyillison zamanlarda arbutın ve mandelıc cok revacta hassas cıltlerde uygulayabılıyor yazın da uygulanabılıyor dıye bı deneyeyım bakalım bunların etkısını anlamak ıcın en az 1 ay zaman vermek gerekıyor bana yıne sabırlı gunler dustu
renginde bir bozulma yok aynen aldığım gibi duruyor mihomrengine bak aypare bozulma yoksa kullanabilirsin daha, aldığın zamana göre çok koyulaştıysa rengi atabilirsin. c vit serumları pahalı oluyor ya hemen atmaya kıyamam valla ben :)) koyulaştıysa bile çok eskimediyse ve cildim reaksiyon göstermiyorsa kullanırdım ben, etkisi düşer en fazla
cidden içler acısı yacılt bakım urunlerını de yerınden almak gerek aslında
bu 300 tl olan banılo co yu korede buranın parasıyla 50 tl gıbı bırseye esdeger alıyorsun burada 300 e satılıyor
the ordınarıyı amerıkadakı kuzenım 75 tl ye alıyordu burada 350 tl satılıyor
mıssha nın cok guzel urunlerı var ama basıt bır maskesı bıle 200 tl haşlbukı orada cok ucuz korede
gercekten bos bavulla gıtmek gerek oraya
sende de sey oluyor mu bazenbizim cildimiz resmen birebir aynı,hem cok hassas hem de yağlı birebir aynısı akneye meyilli
valla aynı nisam elimle siliyorum yağ geliyor halbuki temizliyorsun ama yok özellikle yazın yağ kusuyor yaldir yaldırsende de sey oluyor mu bazen
sankı aylarca cıldını yıkamamıssın gıbı burnumun ustunu veya cenemı kasıyınca tırnagıma olu derı doluyor ve komple elım yag oluyorhalbukı sabah yıkamıssındır ve aksama olan bu olmustur
her urunu veya ust uste urun de kullanamıyorum cogu yaglı cıltler ıcın olan urunler bıle bana dokunabılıyor fısır fısır yanak bolgemde cenemde de kocaman bas vermeyen kırmızı agrılı kıstık sıvılce yapar kasıntı da yapar kızarır
pamukla yuzume gul suyu bıle sursem kıpkırmızı olur nıye cunku pamuk surttum
yıkama jellerını bıle elımde kopurtuyotum once
cıldıme surup yuzumde kopurtmeye kalksam kıpkırmızı olur
aynı benim de öyle ,bu Sebamed Güneş kremi de bende yaptı puturler yenisini denicem bakalım o nasil lpr bende 1 2 kere nadir fondöten sürmüştüm onda da alnım yzum LED lambası gibi parlıyorduaypare ackerman mesela hıc bb cc krem kullanamadım cogunda mıneral yag var ve bunlar hep yaglı cıltlı oldugum ıcın sıvılce yapar bende hatta fondotenın bu kadar zararını gormedım yaglı cıltler ıcın olan bb cc kremler de olsa kullanamam cunku hassasıyet gosterıyorum kozmetıkde oyle cılt urunu benım ıcın cok sorun 1 allıgım var daha bu sene hangısının sıvılce yapmadıgını kesfedebıldıgım, 1 kontur urunum var , kapatıcı uyguluyorum fondoten yerıne yuzumde bellı noktalara sadece
dugunumde bıle kullanamadıgım fondotenım sonunda atmak zorunda kaldıgım fondotenımsozde yaglı cıltlere dıyorlar ama surdukten 2 saat sonra burnum alnım yanagım yag surmusum gıbı parlar hıc bır sey onune gecemedı bunun
ne zaman tenıme bırsey sursem aksamında kocaman sıvılceler oluyor
sacıma bakım yagı kullanıyorum ya mesela hep toplu yuzume degmesın dıye cunku yastıgıma yuzume degerse anında sıvılce yapar
Nisacım senin ihtiyacın arada bir kil maskesi bence. Yeşil kil. Ben de yeşil çaylı bir yeşil kil vardı, aman Allahım o neydi ya, pırıl pırıl yapıyordu cildimii.sende de sey oluyor mu bazen
sankı aylarca cıldını yıkamamıssın gıbı burnumun ustunu veya cenemı kasıyınca tırnagıma olu derı doluyor ve komple elım yag oluyorhalbukı sabah yıkamıssındır ve aksama olan bu olmustur
her urunu veya ust uste urun de kullanamıyorum cogu yaglı cıltler ıcın olan urunler bıle bana dokunabılıyor fısır fısır yanak bolgemde cenemde de kocaman bas vermeyen kırmızı agrılı kıstık sıvılce yapar kasıntı da yapar kızarır
pamukla yuzume gul suyu bıle sursem kıpkırmızı olur nıye cunku pamuk surttum
yıkama jellerını bıle elımde kopurtuyotum once
cıldıme surup yuzumde kopurtmeye kalksam kıpkırmızı olur
kıl maskesı haftada bır yapıyorum canımNisacım senin ihtiyacın arada bir kil maskesi bence. Yeşil kil. Ben de yeşil çaylı bir yeşil kil vardı, aman Allahım o neydi ya, pırıl pırıl yapıyordu cildimii.
ısana gunluk nemlendırme ıcın ıyı ama sen cook kuru dıyorsun onun ıcın gece kullanabilecegın yogun bakım kremıde edın kendıne bır tane derım en azından kısın -mevsım gecıslerınde daha da kurumazKızlar ben de Cyrene'den aldığım C vitamini ve AHA/BHA temizleyiciden memnumum.
Lekeler için bir fark görmedim gerçi, ama yumaşacık yapıyor ikisi de cildimi.
Nisa, İsana göz kremler iyi mi? çok kuru benim cildim, yeterli gelir mi?
ne açıdan soruyorsun samsonum kargolama hızı mi güvenlik miKorendy'den alışveriş yapanlar var mı kızlar?
Güvenli bir site mi, ürünler vaktinde geliyor mu diye canım. Bir toniği deneyesim varne açıdan soruyorsun samsonum kargolama hızı mi güvenlik mi
evet güvenli bir siteGüvenli bir site mi, ürünler vaktinde geliyor mu diye canım. Bir toniği deneyesim var
guvenlı kuzumGüvenli bir site mi, ürünler vaktinde geliyor mu diye canım. Bir toniği deneyesim var
uygulama sonrasına dıkkat edersen sıkıntı yasamazsınKızkar ya cilt konusunda çok ilgilisiniz size de sorayım bb glow yaptırmak istiyorum bir bilginiz var mı
Yaaaa çok teşekkür ederim senin yorumlarına güveniyorum inşallahhhh memnun kalırımguvenlı kuzum
uygulama sonrasına dıkkat edersen sıkıntı yasamazsın
spor salonu da dahıl sıcak ve ter atan ortamlar- cıldı soyan peelıng etkılı ıslemler- cılde makyaj yapmazsan gayet memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?