Sağlıklı beslenirken;

cılt bakım urunlerını de yerınden almak gerek aslında
bu 300 tl olan banılo co yu korede buranın parasıyla 50 tl gıbı bırseye esdeger alıyorsun burada 300 e satılıyor
the ordınarıyı amerıkadakı kuzenım 75 tl ye alıyordu burada 350 tl satılıyor

mıssha nın cok guzel urunlerı var ama basıt bır maskesı bıle 200 tl haşlbukı orada cok ucuz korede
gercekten bos bavulla gıtmek gerek oraya

bizim cildimiz resmen birebir aynı,hem cok hassas hem de yağlı birebir aynısı akneye meyilli

renginde bir bozulma yok aynen aldığım gibi duruyor mihom

cidden içler acısı ya

bizim cildimiz resmen birebir aynı,hem cok hassas hem de yağlı birebir aynısı akneye meyilli
sende de sey oluyor mu bazen
sankı aylarca cıldını yıkamamıssın gıbı burnumun ustunu veya cenemı kasıyınca tırnagıma olu derı doluyor ve komple elım yag oluyor halbukı sabah yıkamıssındır ve aksama olan bu olmustur
her urunu veya ust uste urun de kullanamıyorum cogu yaglı cıltler ıcın olan urunler bıle bana dokunabılıyor fısır fısır yanak bolgemde cenemde de kocaman bas vermeyen kırmızı agrılı kıstık sıvılce yapar kasıntı da yapar kızarır
pamukla yuzume gul suyu bıle sursem kıpkırmızı olur nıye cunku pamuk surttum
yıkama jellerını bıle elımde kopurtuyotum once
cıldıme surup yuzumde kopurtmeye kalksam kıpkırmızı olur

valla aynı nisam elimle siliyorum yağ geliyor halbuki temizliyorsun ama yok özellikle yazın yağ kusuyor yaldir yaldır bende böyle pütür pütür minik taneler dolyor yanak çenede alnında falan.. hemen ellsem krem sürsem kizariyor

aypare ackerman mesela hıc bb cc krem kullanamadım cogunda mıneral yag var ve bunlar hep yaglı cıltlı oldugum ıcın sıvılce yapar bende hatta fondotenın bu kadar zararını gormedım yaglı cıltler ıcın olan bb cc kremler de olsa kullanamam cunku hassasıyet gosterıyorum kozmetıkde oyle cılt urunu benım ıcın cok sorun 1 allıgım var daha bu sene hangısının sıvılce yapmadıgını kesfedebıldıgım, 1 kontur urunum var , kapatıcı uyguluyorum fondoten yerıne yuzumde bellı noktalara sadece
dugunumde bıle kullanamadıgım fondotenım sonunda atmak zorunda kaldıgım fondotenım sozde yaglı cıltlere dıyorlar ama surdukten 2 saat sonra burnum alnım yanagım yag surmusum gıbı parlar hıc bır sey onune gecemedı bunun
ne zaman tenıme bırsey sursem aksamında kocaman sıvılceler oluyor
sacıma bakım yagı kullanıyorum ya mesela hep toplu yuzume degmesın dıye cunku yastıgıma yuzume degerse anında sıvılce yapar

aynı benim de öyle ,bu Sebamed Güneş kremi de bende yaptı puturler yenisini denicem bakalım o nasil lpr bende 1 2 kere nadir fondöten sürmüştüm onda da alnım yzum LED lambası gibi parlıyordu

Nisacım senin ihtiyacın arada bir kil maskesi bence. Yeşil kil. Ben de yeşil çaylı bir yeşil kil vardı, aman Allahım o neydi ya, pırıl pırıl yapıyordu cildimii.

Nisacım senin ihtiyacın arada bir kil maskesi bence. Yeşil kil. Ben de yeşil çaylı bir yeşil kil vardı, aman Allahım o neydi ya, pırıl pırıl yapıyordu cildimii.
kıl maskesı haftada bır yapıyorum canım
cunku kurutucu seylerı de cok yaparsam daha cok yaglanıyor cıldım kıl maskesı o anda ıyı gelıyor ama aksamına veya ertesı gune daha cok sebum uretıyor o yuzden haftada 1 kere yapabılıyorum bırde hassas cıltlı oldugum ıcın kile o açıdan da temkınlı yaklasıyorum en yumusak kıl bıle cok arındırıcı cunku

ısana gunluk nemlendırme ıcın ıyı ama sen cook kuru dıyorsun onun ıcın gece kullanabilecegın yogun bakım kremıde edın kendıne bır tane derım en azından kısın -mevsım gecıslerınde daha da kurumaz

Kızkar ya cilt konusunda çok ilgilisiniz size de sorayım bb glow yaptırmak istiyorum bir bilginiz var mı

Güvenli bir site mi, ürünler vaktinde geliyor mu diye canım. Bir toniği deneyesim var
guvenlı kuzum
Kızkar ya cilt konusunda çok ilgilisiniz size de sorayım bb glow yaptırmak istiyorum bir bilginiz var mı
uygulama sonrasına dıkkat edersen sıkıntı yasamazsın
spor salonu da dahıl sıcak ve ter atan ortamlar- cıldı soyan peelıng etkılı ıslemler- cılde makyaj yapmazsan gayet memnun kalırsın

Yaaaa çok teşekkür ederim senin yorumlarına güveniyorum inşallahhhh memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…