- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
Offf be hazine gibi nisam bu post, seç beğen al :))Yaglı gozeneklı akneye meyilli ve alerjik hassas ciltli olarak cok memnun kaldığım gunes kremlerı Eki Görüntüle 2857520
Elim ayagım niacinamide oldu Eki Görüntüle 2857521 svr markayı +30 yas tavsiye ederim içerisinde anti aging var
Centella Tonik inanılmaz sakınlestırıyor ve nem veriyor yaglı ciltlere nemlendirici bulmak cok zor bu ikisi cok isimi gordu Eki Görüntüle 2857522 Eki Görüntüle 2857523
Goz altı morlugum yok ama kırısmak istemiyorum bakım olsun guclu ıcerık az ama öz olsun derseniz Eki Görüntüle 2857524
Doa markayı +30 yas ustu kullanmalı mercimek tanesi kadar surmek gerek sadece geceleri ve asit kullandığınız gun uygulamayın isana olanları ıstedıgınız zaman ıstedıgınız kadar surebılırsınız
Memnun kaldığım asitler Eki Görüntüle 2857527
Memnun kaldığım yıkama jelleri Eki Görüntüle 2857528
Sevdıgım yaz bazlı temizleyiciler
Suan resmi yok ama ilk sırada banilo co zero var
Sonra hemish
Param yoksa simple veya doa markaEki Görüntüle 2857530
cok memnun kaldım canım kullanmaya basladıgımdan berı cıldımde saglıklı bır nem ve ısıltı var, bırde asıt kullanırken cılt hassaslasmasın dıye uyguluyorum... normalde regl zamanları sıvılce cıkarırırım cene bolgelde kocaman bas vermeyen kıstıkOfff be hazine gibi nisam bu post, seç beğen al :))
Doanın ilk müşterilerinden biriyim, hatta ilk sipariş numaram 100lü bişeydisonradan saldılar ama ürünlerinden memnun kalmamaya başladım epey süre almadım. sonra ürünleri çok çeşitlendirmişler iyi olmuş. centella toniğinden memnun kaldın mı nisam? centella bana da iyi geliyor hassas ciltli olduğum için ama tonik olarak kullanmadım hiç. lrp cicaplast balm var işte, o da yağlı ama anca yatarken sürülür
geçmiş mesaajlari okuya okuya geliyorumay chole mı yok ben bunu yapamam kızı gordugum an elım tıtredı
o lınkını attıgım egzersızlere baslamadan once bunu yapayım dedım bende bronşiyal astım var yemın edıyorum can cekısen kurbagamı dersın dalda sallandırılan cekırgemı dersın neye benzetırsen benı garıp sesler cıkararak can cekıstıgımı hatırlıyorum
tamam neye benzedıgımı hatırladım ölmek uzere olan hırıldayan tavuk
asla yapamam bunu yapan herkesın elını oper basıma koyarım az otede yapsınlar benden uzak
Temizleme yağı için yves rocher chamomille yağını doğum günü ayında her sene iki tane alırım bir seneden fazla gidercok memnun kaldım canım kullanmaya basladıgımdan berı cıldımde saglıklı bır nem ve ısıltı var, bırde asıt kullanırken cılt hassaslasmasın dıye uyguluyorum... normalde regl zamanları sıvılce cıkarırırım cene bolgelde kocaman bas vermeyen kıstık
bu urunlerı kullandıgımdan berı sıvılcem cıkmıyor dun gece fısırtı gıbı cok mınık bırsey yuz yıkama jelımle ovalarken elıme geldı gorunmuyor bıle
sabah bı baktım yok
yuzume aydınlatıcı surmusum gıbı parlıyor valla cok memnunum
nıacımamıdınden de memnun kaldım en memnun kaldıdıgım svr sonra doa oldu purestden daha ıyı buldum acıkcası
yuz temızleme yagıda ıyı cosmedın atopıasına benzıyor bıraz.... ama daha sıvı form cosmedde yıkadıktan sonra yaglı hıc kalıyor bunda kalmıyor daha yaglı cılde uygun geldı bu bana
bıraktıgı hıc hemısh kullanmısım gıbı oyle dıyeyım
goz kremınde de peptıtler vıtamınler falan var ıcerıgı cok oz ve etkılı geldı başka fırmalar bu ıcerıklere 200-300 tl dıyor cok ılgınc yanı :) ınsallah kımse kesfetmez de fıyatı yukselmez dıye dua edıyorum
akın saatcı dıye bırı var takıp ettıgım sporcu - kısısel olarak ınsanlara nasıl spor yapması gerektıgını ogretıyor koc yanıgeçmiş mesaajlari okuya okuya geliyorumytde spor uzmanı bir çocuk diyor ki Chloe hareketleri bazen yanlış yapıyormuş doğrusunu biliyorsanız yapın saklatlanma riski yüksek diyor
Ben de hyaluronik asiti nemli cilde sürerim nisam senin yaptığın gibiniasinemide surdukten sonra 10-15 dk beklıyorum centella tonıgı gozumu kapatıp nefesımı tutup tum yuze boynuma falan sıkıyorum 10 dk bekleyıp hyorulonık jel kremımı suruyorum
centellanın nemınden faydalansın hyrulonık dıye ıyı yapıyor muyum mantıgım dogru mu
ya dıyorlar kı 25 yasını dolduran herkes baslamalı c vıtamımıne cıltdekı stresı alır sehır suyunun kalıtesızlıgı yuzde olumsuz etkı yapıyor c vıtamını bunu ortadan kaldırıyor yaslanma karsıtı leke karsıtı harıka kesın kullanın dıyorlarTemizleme yağı için yves rocher chamomille yağını doğum günü ayında her sene iki tane alırım bir seneden fazla gider
Göz çevremde kırışıklıklar başladı benim artık ama ayrıca göz kremi kullanmıyorum ya üşeniyorum -_- sendeki isana göz kreminden bende de var
Benim rutinim bir süredir isntree hyaluronik asit tonik+cetaphil nemlendirici+haftada iki %0,1 tretinoin, bu kadargüneş kremi falan sürüyorum tabi. dönem dönem kullandığım ürünler var niacinamide, peptid, ci vitamini ama düzenli sürmüyom onları bir süredir :))
aaa cosmedinde mi yağ temizleyicisi varya dıyorlar kı 25 yasını dolduran herkes baslamalı c vıtamımıne cıltdekı stresı alır sehır suyunun kalıtesızlıgı yuzde olumsuz etkı yapıyor c vıtamını bunu ortadan kaldırıyor yaslanma karsıtı leke karsıtı harıka kesın kullanın dıyorlar
ama mubarek oyle bırsey kı hemen tuketmek gerek buzdolabında saklamak gerek falan ohoo ben strese gelememo yuzden cesaret edemıyorum keske c vıtamını kullanabılsem
senınde kullandıgın urunler guzelmıs kuzum ısntree yı seven oneren cok kısı var
yuz temızleme yagından benım banyomda da var cosmedı banyoya koydum 400 ml mı ne eşşek kadar urun boca et et bıtmıyor vucudum ıcın kullanıyorum onu benım bacaklarım cok kuru dustan cıkarken yanı tam cıkmadan once en son asamada bacaklarıma nemlı sekıldeyken temızleme yagı surup masaj yapıyorum sonra sadece su tutup cıkıyorum
topuklarım bacaklarım puruzsuz oluyor :)
evet ama bızım gıbı cok asırı yaglı cıltlere bence pek uygun degıl daha karma cıltlere uygun olabılıraaa cosmedinde mi yağ temizleyicisi var
c vıtamınını kulllanırken dıkkat etmek lazım her ıcerıkle de kullanılmaz oda sıcaklıgı acılma suresu hepsı onemlıbende bir cvit serum var ama Şubat'ta almıştım atayım bari
aman Yarabbi o fiyat neevet ama bızım gıbı cok asırı yaglı cıltlere bence pek uygun degıl daha karma cıltlere uygun olabılır
yıkadıktan sonra normalde yaglı hıc kalmamasını ısterız bız yıkama jelıyle yıkayacak olsak bıle cunku cıldımız zaten cok yaglı
cosmed nemlı yaglı hıc bırakıyor o yuzden vucudumda uyguluyorum temızleme yagı benım ıcın o kadar onemlıkı
bence en en en guzelı banilo co clean ıt zero sarı rengı kuru cıltlere uygun dıger tum renklerı yesılı var mavısı oembesı farketmez cok asırı yaglı veya rosasealı cılt bıle kullanabılır harıka cok memnun kalmıstım asık olmustum ama cok pahalı bee
koreye gıtsem yemın edıyorum 1 bavul ondan alırım
parası olan banilo co alsın once
ya da hıc almasın bulasmasın onu kullanan sonra hıc bırseyı begenmıyorherseyı onunla kıyaslıyorum
en iyisi dediğin gibi kullanmamak ben de gelemem öyle şeyec vıtamınını kulllanırken dıkkat etmek lazım her ıcerıkle de kullanılmaz oda sıcaklıgı acılma suresu hepsı onemlı
100 ml 300 lıra maalesefaman Yarabbi o fiyat ne
en iyisi dediğin gibi kullanmamak ben de gelemem öyle şeye
oda güzel birşeye benziyor okudum şimdi biraz daalfa arbutın de alıcam ben sırada o var yaz geldı malum arbutın ve mandelıc asıtı donusumlu kullanırım arbutını ılk kez kullanıcam aldıgımda
kullanayım tecrube edeyım ondan sonra dusuncemı yazayım almayı dusunen varsa
son zamanlarda arbutın ve mandelıc cok revacta hassas cıltlerde uygulayabılıyor yazın da uygulanabılıyor dıye bı deneyeyım bakalım bunların etkısını anlamak ıcın en az 1 ay zaman vermek gerekıyor bana yıne sabırlı gunler dustuoda güzel birşeye benziyor okudum şimdi biraz da
rengine bak aypare bozulma yoksa kullanabilirsin daha, aldığın zamana göre çok koyulaştıysa rengi atabilirsin. c vit serumları pahalı oluyor ya hemen atmaya kıyamam valla ben :)) koyulaştıysa bile çok eskimediyse ve cildim reaksiyon göstermiyorsa kullanırdım ben, etkisi düşer en fazlaaman Yarabbi o fiyat ne
en iyisi dediğin gibi kullanmamak ben de gelemem öyle şeye
temizleyicilere o kadar para vermek saçma geliyor bana nisam, elimde hiç yoksa normal temizleyiciyi iki kere geçiyorum al sana çift aşamalı temizlik100 ml 300 lıra maalesef
heımısh de oyle 150 ml 190 tl oda pahalı
ıkısıde cok guzel ama banılanın ıcerıgı daha guzel zaten dunyada 3 sanıyede 1 satıyor dıyorlar odul almıs kendısı
alır tabı oyle guzel kı bebek gıbı resmen kıyamıyordum kullanırken ah ah bıttı gozumun nuru
bırdaha alamam ımkansız 4 kısı bır banilo co ya gırerız artık
temizleyicilere o kadar para vermek saçma geliyor bana nisam, elimde hiç yoksa normal temizleyiciyi iki kere geçiyorum al sana çift aşamalı temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?