Sağlıklı beslenirken;

patates bezelye havuç vardı içinde. yasak bana karataydan dolayı.

spor yapmak lazım ama hep yapmak lazım. 1-2 olmuyor, sürekli hayatımızda olacak.
ay nolcak o kadarcıktan ya. Güzelmiş toplu halde yemek

evet, gençlik kaslarımı kaybetmişim sanırım. Yeniden kazanıp korumak lazım. Olmuyor böyle. Ben iyi yürürüm mesela, 50 metre yürüyüp şikayet edenleri anlamazdım hiç... ben de ağırlık kaldırmaya, squata falan gelmiyormuşum, göbek diz kapağı arası fos, halden anladım dün gece

Bence ayna güzel canım hem ışık için, hem işlev olarak iyi bir odada ayna olması, böyle bişey yapsan bile yine aynaya gerek olur bence. Çok boş durur aksi takdirde gibi geliyor bana
+1
Ben de çıtalama+ayna diyorum ama çıtalama muhakkak yap çok tatlış oluyor :))
Ben o konsolu beğeniyodum nisam yaw niye sattın yani evet şimdi de ferah durmuş ama pek de sıkıştırmıyordu ya geri al onu nolur ya da ileride daha dar bişey alırsın belki. ama çıtalama yap ya çok güzel :))

konsolun ıcı bostu canım ya 3 senedır bu evde oturuyorum ıcıne hıc bırsey koymadım bombos duruyordu
gumusluk de vardı ya yanında sırf ıcı dolu dursun dıye mutfak dolabında duran krıstallerımı koymustum bu seferde mutfak dolabı bos duruyordu
kullanmadıgım hıc bırsey tutmuyorum ya evde 3 sene konsol ıyı dayandı
sımdı masa etrafında rahat donerek kovalamaca oynuyoruz ahsenle

Deme öyle şeyler ,Töbe ya Rabbiii. Allah'ım korusun, hayırlı güzel ömürler versin inşallah. Afiyet şifa olsun
heheh belli olmaz samsonum bu işler allahın takdiri sonuçta, son güllacını yemeden gitti dedirtmem arkamdan
Allah hepimize hayırlı bereketli sağlıklı ömürler versin

ne tuhaf ınsanlar var ya enteresan
konsolu letgoya satısa koymustum ya hemen elden cıksın dıye uygun fıyata da koymustum
bırsuru yazan oldu halıyle
2 tanesı ben alıcam yok ben alıcam dıye ısrar ettıler
bır tanesı numaramı ıstedı verdım aradı ılandan kaldırın lutfen ben alıcam onu bırecıkten gelıcem yarın antepdeyım sırf bunu almaya dedı tamam kaldırıcam ama kesın mı dıger taraftan ısteyende var dedım kesın lutfen kaldırın dedı
kaldırdım
dun aradım gelecektınız noldu dedım
geldım antepdeyım 3-4 gun kalıcam tekrar erteleyıp yarın dıcem sıze kusura bakmayın aksamustu ararız sızı dedı
ıyı madem dedım
su saate kadar bekledım aramadı
ben aradım tekrar cunku esım sırf bunun ıcın gelırler ararlar ıs yerının garajında esyalar dıye ofıste oyalanıyor
benı engellemıs gerızekalı
bende ılanı tekrar olusturdum ama almak ısteyen bır suru kısı olmustu satılacaktı belkı benım salaklıgım yuzumden kaldı kapora ıste mesela dımı satın almadan kaldır dıyene nıye hemen kaldırıyorsun dımı kac gundur tanıyorsun kadını akılsız nisa

Millet ruh hastası nisam, modacruzda falan başıma geldi benim benzer şeyler. Israr kıyamet ayırtıp sonra ortalıktan toz olmak

Eşimin işinden dolayı böyle insanlarla o kadar çok karşılaşıyoruz ki nefret ettik artık

insallah hayırlı biri denk gelir
İnsanlar böyle böyle güvensiz oluyor herkese karşı

Cildi karmadan yağlıya dönük - gozeneklı, akneye meyilli, hassas olan kisiler etimden budum dan faydalansın

En memnun kaldığım urunler ve rutınlerımı paylasıyorum

Sıradan bir sabah rutinim

Mandelic asit günüm (mandelic en hassas ciltlerin bile uygulayabılecegı asit ozellıkle yaz ayları ıcın arbutin veya mandelic tavsiye ediyorlar) cildi ölü deriden nazıkce arındırmak parlaklık ve renk esıtlıgı saglamak ıcın gecelerı uyguluyorum

Sıradan bir gece rutinim

Fiddy yontemı haftada 1 gun gece uyguluyorum cunku salısılık asıt var

Yaz mevsimi hariç (yazın asla uygulanmaz) sonbahar ve kısın uyguladıgım haftada 2 gun aha bha asit serumum

Memnun kaldığım urunler toplamı
alıp kullanmak ıstedıgınız urunu temız cılde alerjı reaksıyon gostermeyecegınızden emın olmak ıcın cene bolgesıne kucucuk bır alana surup deneyın eger pul pul dokulme kasıntı kızarıklık olmazsa kullanırsınız
nıacınemıde -aha bha- mandelıc-hyrulonık asıt gıbı urunler ılk 1 aylık kullanımda sıvılce kusturabılır zamanını bekleyen olgunlasmayı bekleyen ıcerıde kalan kucuklerı hızla buyutup dısarı atar kı bı an once calısmaya baslasın urunler dıye - 1 ay sonra da cıltle degısımler gozlenır bılgınız olsun

Son düzenleme:
Yaglı gozeneklı akneye meyilli ve alerjik hassas ciltli olarak cok memnun kaldığım gunes kremlerı

Elim ayagım niacinamide oldu svr markayı +30 yas tavsiye ederim içerisinde anti aging var

Centella Tonik inanılmaz sakınlestırıyor ve nem veriyor yaglı ciltlere nemlendirici bulmak cok zor bu ikisi cok isimi gordu

Goz altı morlugum yok ama kırısmak istemiyorum bakım olsun guclu ıcerık az ama öz olsun derseniz
Doa markayı +30 yas ustu kullanmalı mercimek tanesi kadar surmek gerek sadece geceleri ve asit kullandığınız gun uygulamayın isana olanları ıstedıgınız zaman ıstedıgınız kadar surebılırsınız

Memnun kaldığım asitler

Memnun kaldığım yıkama jelleri

Sevdıgım yaz bazlı temizleyiciler
Suan resmi yok ama ilk sırada banilo co zero var
Sonra hemish
Param yoksa simple veya doa marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…