Pekmez ile kakao karıştırıp deneyeyim, Güzel fikir!afiyet olsun balım ben olsam ıcıne fındık veya badem de koyardım hatta soslu olsun dıye 2 yemek kasıgı pekmez de gezdırırdım
ay nolcak o kadarcıktan ya. Güzelmiş toplu halde yemekpatates bezelye havuç vardı içinde. yasak bana karataydan dolayı.
spor yapmak lazım ama hep yapmak lazım. 1-2 olmuyor, sürekli hayatımızda olacak.
tatlı krizi başka krizlere benzemezPekmez ile kakao karıştırıp deneyeyim, Güzel fikir!
Benim ki tamamen anlık uydurmasyon. 1 kişilik muffin kabına uygun karıştır pişir ye olayı
Sorma ya, güllaç krizim var 1 aydır. İnşallah bulursam glutensiz güllaç yapıcam ballı sütletatlı krizi başka krizlere benzemez
+1Bence ayna güzel canım hem ışık için, hem işlev olarak iyi bir odada ayna olması, böyle bişey yapsan bile yine aynaya gerek olur bence. Çok boş durur aksi takdirde gibi geliyor bana
yazın covid olduğumda bi tepsi güllaç yapıp iki günde bitirmiştimSorma ya, güllaç krizim var 1 aydır. İnşallah bulursam glutensiz güllaç yapıcam ballı sütle
konsolun ıcı bostu canım ya 3 senedır bu evde oturuyorum ıcıne hıc bırsey koymadım bombos duruyordu+1
Ben de çıtalama+ayna diyorum ama çıtalama muhakkak yap çok tatlış oluyor :))
Ben o konsolu beğeniyodum nisam yaw niye sattınyani evet şimdi de ferah durmuş ama pek de sıkıştırmıyordu ya geri al onu nolur ya da ileride daha dar bişey alırsın belki. ama çıtalama yap ya çok güzel :))
Deme öyle şeyleryazın covid olduğumda bi tepsi güllaç yapıp iki günde bitirmiştim
belki ölürüm falan son kez yemeden gitmeyeyim dedim
heheh belli olmaz samsonum bu işler allahın takdiri sonuçta, son güllacını yemeden gitti dedirtmem arkamdanDeme öyle şeyler,Töbe ya Rabbiii. Allah'ım korusun, hayırlı güzel ömürler versin inşallah. Afiyet şifa olsun
Amin canımAllah hepimize hayırlı bereketli sağlıklı ömürler versin
YakışırHerkeslere günaydınlar, çiğ kuruyemişimi yiyp filtre kahvemi içiyorum sanayinin ortasında plaza bebeliği
Artizzzim, kokoşum ya, çok güzel, çok şık olmuş yine
Millet ruh hastası nisam, modacruzda falan başıma geldi benim benzer şeyler. Israr kıyamet ayırtıp sonra ortalıktan toz olmakne tuhaf ınsanlar var ya enteresan
konsolu letgoya satısa koymustum ya hemen elden cıksın dıye uygun fıyata da koymustum
bırsuru yazan oldu halıyle
2 tanesı ben alıcam yok ben alıcam dıye ısrar ettıler
bır tanesı numaramı ıstedı verdım aradı ılandan kaldırın lutfen ben alıcam onu bırecıkten gelıcem yarın antepdeyım sırf bunu almaya dedı tamam kaldırıcam ama kesın mı dıger taraftan ısteyende var dedım kesın lutfen kaldırın dedı
kaldırdım
dun aradım gelecektınız noldu dedım
geldım antepdeyım 3-4 gun kalıcam tekrar erteleyıp yarın dıcem sıze kusura bakmayın aksamustu ararız sızı dedı
ıyı madem dedım
su saate kadar bekledım aramadı
ben aradım tekrar cunku esım sırf bunun ıcın gelırler ararlar ıs yerının garajında esyalar dıye ofıste oyalanıyor
benı engellemıs gerızekalı
bende ılanı tekrar olusturdum ama almak ısteyen bır suru kısı olmustu satılacaktı belkı benım salaklıgım yuzumden kaldı kapora ıste mesela dımı satın almadan kaldır dıyene nıye hemen kaldırıyorsun dımı kac gundur tanıyorsun kadını akılsız nisa
Eşimin işinden dolayı böyle insanlarla o kadar çok karşılaşıyoruz ki nefret ettik artıkne tuhaf ınsanlar var ya enteresan
konsolu letgoya satısa koymustum ya hemen elden cıksın dıye uygun fıyata da koymustum
bırsuru yazan oldu halıyle
2 tanesı ben alıcam yok ben alıcam dıye ısrar ettıler
bır tanesı numaramı ıstedı verdım aradı ılandan kaldırın lutfen ben alıcam onu bırecıkten gelıcem yarın antepdeyım sırf bunu almaya dedı tamam kaldırıcam ama kesın mı dıger taraftan ısteyende var dedım kesın lutfen kaldırın dedı
kaldırdım
dun aradım gelecektınız noldu dedım
geldım antepdeyım 3-4 gun kalıcam tekrar erteleyıp yarın dıcem sıze kusura bakmayın aksamustu ararız sızı dedı
ıyı madem dedım
su saate kadar bekledım aramadı
ben aradım tekrar cunku esım sırf bunun ıcın gelırler ararlar ıs yerının garajında esyalar dıye ofıste oyalanıyor
benı engellemıs gerızekalı
bende ılanı tekrar olusturdum ama almak ısteyen bır suru kısı olmustu satılacaktı belkı benım salaklıgım yuzumden kaldı kapora ıste mesela dımı satın almadan kaldır dıyene nıye hemen kaldırıyorsun dımı kac gundur tanıyorsun kadını akılsız nisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?