Sağlıklı beslenirken;

Kerevizi ben de çok seviyorum samsonum, nisanın tariflerle yapıyorum genelde. pişmişi nooo ama :))
brokoliyi de severiz evelallah her zamanki gibi yemek konusunda hiçbir standardım yok sebze de tatlı da et de kabulümüzdür

aynen, başkası yapacaksa ben de her şeye varım, bir tek sakatat ve kabak tatlısı hariç

Çiğ kerevizinde tadına karşı değilimde, çiğne çiğne ağızda küçülmüyor ya, ben de ki suratı yerken görmen lazım, hayattan bezmiş lama misali. Töbe yarabbi hep tembellikten bunlar, nimete suç yok.

ama ben bunları anlattım, huniyle, plastik ördekle, kırık düdüklee gösterdim. O kerevizi küp küp doğrucan bol soğan az havuç ile sotelicen...ocaktan indirmeden 1-2 de taze sıkılmış portakal ekliceniz dedim bak o zaman hem ne leziz, hem de gönülcağızım kadar yumuşak oluyor

Kardeşim sebze bana dokunuyor diyor o hesap gerçi o etçil olduğu için diyor.

Pişince o kokusu hiç hoşuma gitmiyor samsonum yaw, çiğden kırt kırt yiyorum sarımsaklı yoğurtla :))

Kardeşim sebze bana dokunuyor diyor o hesap gerçi o etçil olduğu için diyor.

Pişince o kokusu hiç hoşuma gitmiyor samsonum yaw, çiğden kırt kırt yiyorum sarımsaklı yoğurtla :))
valla rendelemesi bir eziyet, yemesi başka bir eziyet, Nisan kazan kazan yapıyorum diyor, ben ---->

anlaşıldı sen benim versiyonumdam mahrum kalıcan hiç denemediğin için

valla rendelemesi bir eziyet, yemesi başka bir eziyet, Nisan kazan kazan yapıyorum diyor, ben ---->

anlaşıldı sen benim versiyonumdam mahrum kalıcan hiç denemediğin için
Denedim samsonum denemem mi, ben yoğurtlu kereviz salatasını burada öğrendim öncesinde yemeğini yapardım zeytinyağlı portakallı :) hatta bi kere işe getirmiş odamda kapıyı kapatmış yiyordum koridordan geçen arkadaş bu koku ne ya diye söylenmişti

ya ben de 3 gündür evden çıkmayan soğan kokusundan muzdaribim. Peşpeşe iki gün soğanlı kremalı mantar çorbası, ve soğanlı kremalı brokoli çorbası yaptım, her yer de soğan kokusu var

herkese merhaba

söylediğim gibi istikrarlı başlamadım ama yine de dengeli gittiğimi söyleyebilirim.
protein ve bol lif az karbonhidrat şeklinde ilerliyorum.
kereviz aldım sarımsaklı yoğurtladım.
brokoli aldım. limonladım yağladım.
salata malz. aldım. yıkadım kuruttum.

benim için iyi bir adım.

Samsonn kerevizi ben rondonun rendesiyle rendeliyorum. varsa dene bence.

şifa olsun ve ellerıne saglık super yapmıssın daha ne olsun kesınlıkle kalıtelı guzel baslangıc

ı sen benim versiyonumdam mahrum kalıc

ay kızlar, normalde ben her şeyi yerim. ben yetişkin oluncaya kadar her türlü yemek pişti evimizde, Sakatatlar hariç. Babamın dışarıda kokoreç vb. yeme huyu da yoktur.
O sebeple ben sakatat tüketemiyorum. işkembe, kokoreç, dil, dalak, böbrek vb.
daha eskiden, tavuk yürek vb. yiyordum ama artık onu da yiyemiyorum.
ciğer de pişerdi evimizde ama küçüklükten büyüklüğe kadar denedim belki yerim bir gün diye, yok olmadı. yiyemedim.

evlenmeden önce, evimizde hiç kereviz pişmedi, kendimi bildiğim dönemlerden bahsediyorum.
annem "bi kere yaptım, sevilmedi o yüzden yapmadım bi daha" demişti.

neyse, evlendim. bi gün kvalidem portakallı kereviz yaptım, yer misin?, dedi. "hiç yemedim, bilmiyorum yiyebilir miyim" dedim
Allahım nasıl hoşuma gitti. yani kokusu diyorsunuz ya, ben onu kokusu için yerim.
aradan zaman geçince kendim yapmaya başladım. evlendikten sonra başladım kerevize yani. 10 yıllık mevzu :)

Soğuyunca yeniyor ama ben yine de yoğurtlu kerevizi tutuyorum, kıtı kıtı yemelik

Komşunuzu sık sık halı silkeleyerek, huzur ve sükununuzu bozduğu ve evinizi kirlettiği iddiasıyla ayrıca savcılığa bir dilekçe ile şikayette edebilirsiniz. TCK’nın 123. maddesine “Kişilerin huzur ve sükununu bozmak”, TCK’nın 151. maddesine göre ise “Mala zarar vermek” suç. Huzur bozmanın cezası üç aydan 1 yıl kadar hapis. TCK’nın 151. maddesindeki “Mala zarar verme” suçu ve cezası da bakın şöyle:
“Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hale getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikayeti üzerine, 4 aydan 3 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır.”
Apartmanlarda cam veya balkonlardan eşya silkelemek, yüksek ses, gürültü yapmak, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 18. maddesine aykırı ve yasak . “634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 18. maddesine göre, kat malikleri, gerek kendi bağımsız bölümlerini, gerekse ortak yerleri kullanırlarken birbirlerini rahatsız etmemek ve haklarını çiğnememekle yükümlüdürler.

4. kat 17 nolu dairede oturan komşuya ithafen;

Sizi defalarca apartman yöneticisi olarak uyarmamıza rağmen 2 senedir bi fiil ıslak halınızı attığınız için hem balkon camımıız hemde halınızın akan suyundan mütevellit batan balkonumuzu temizlemekten bıktık. Gecenin ilerleyen saatlerinde yaptığınız yüksek gürültüye daha değinmeden en azından şu balkondan verdiğiniz rahatsızlık konusunda uzlaşabilirsek sevinirim .

Hayırlı ramazanlar ...

alt kat komşunuz Erhan büyük.

asansore boyle yaı da yapıstırmıs

Samsonum bu arada 250 yıl önce tavsiye ettiğin mrs maisel yeni izlemeye başladım çok tatlış ya onlar nasıl dekorlar daha da önemlisi nasıl kıyafetler
Canıım, beğenmene çok sevindim. Ben de ayrı bir seviyorum eskiye götüren dokunuşları. Eğlenceli bir dizi kesinlikle, tüm karakterler bomba

Enişteye bak sen, tam dozunda bir uyarı olmuş

Ay inşallah, bu sefer hatalarını anlarlar, ya da mahkeme/ceza fikri korkutur da, bu sorun uzamadan son bulur inşallah.

Samsonn um mrs maiseli dün itibariyle bitirdim ve aşık oldum diziye gerçek hayatta olamayacak kadar whole package gelen dr benjamine de ayrıca aşık oldum nasıl terk eder onu maisel, madem bana versin onu abe ve suzie de çok güzel tiplemelerdi. Şu sahnenin enfesliği de ayrı bişey, çoğu sahne böyle hoşuma gitti ama burada o ışıklar o müzik lenny ile midge arasındaki o kimya harika ya, bana bile geçti o kimya demek ki güzel oynamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…