- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
ya evet ya tam hoca allahu ekber dıyecek sandalyeye bır oturdum bırsey fışk ettıHahahaha geleneksel ramazan reglini oldun demekgeçen sene de ilk günü akşam iftara doğru mu olmuştun öyle bişeydi dimi nisam
ayyy canım benım hayırlısıyla ınsallah allah kolaylık versın sansını bahtını acık etsınKızlar geçen sene girdiğim ydışı yüksek lisans sınavına ctesi tekrar gireceğim dua edin bana
ya daha dün gibi, ne çabuk 1 sene geçmiş!! Rabbim zihin açıklığı versin inşallah canım. Neticesi hem seni çok mutlu etsin, hem de hakkında çok hayırlı olsun inşallahKızlar geçen sene girdiğim ydışı yüksek lisans sınavına ctesi tekrar gireceğim dua edin bana
Süt ürünleri iyi gelmez canım. Çok geçmiş olsunbogazım cok fena kızlar
yutkunurken oksururken kusacak gıbı oluyorum
sankı camasır suyu ve tuz ruhunu krıstırırsın zehırler ve cigerın bogazın yanar bogazın tahrıs olur ya oyle bır agrı gıbı
nefesımde kesılıyor
2 gundur boyleyım zencefıl zerdecal tarcın karanfıl aklınıza ne gelırse yedım ıctım yok care olmuyor
bogazımın agrısına sabah 5 de uyandım gece 3 de uyuyabılmıstım
sımdı sahlep yaptım bırde onu ıcıyorum bakalım
Nisam geçmiş olsun yaw senin boğazın pek ağrımazdı sanki daha doğrusu hatırlamıyorum hiç bahsettiğini. Faranjit falan var mı sende ara ara tekrarlayan? O da değilse covidden şüphelenecem
evet bende normalde bogaz agrısı falan olmaz en son 3 sene once bogazım sısmıstı bogazım ıltıhaplanınca hemen kulagıma vurur kulagım da ıltıhaplanır sonra da yuksek atesSüt ürünleri iyi gelmez canım. Çok geçmiş olsun
Gargara yaptın mı? adaçayı ile gargara yap, elma sirkeli sular iç. Bir de acil sıcak su torbası yap, onu göğsüne koy yat..ısıt göğüsten iyice.
Çoruhlu öyle diyor, mümkünse sauna, hamam vs, yoksa bu sıcak tutma. İlk hastalık belirti verdiğinde bağışıklık için 10 numara destek oluyor diye. Ben de en son hastalandığımda denedim, çok iyi geldi.
Bol soğanlı, karabiber zerdeçallı çorbalar iç.
Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Canım o nasıl betimleme yaa, alemsinevet bende normalde bogaz agrısı falan olmaz en son 3 sene once bogazım sısmıstı bogazım ıltıhaplanınca hemen kulagıma vurur kulagım da ıltıhaplanır sonra da yuksek ates
cocukken cok olurdu bende
bırde bırkac aydır tuhaf bır sey hıssedıyordum bogazımda yumru gıbı bırsey doktora gıtmeyı ıhmal etmıstım
erhan usutmus gıbıydı 2-3 gundur zorumla doktora gıttı maskeden kaynaklı gozyası ıltıhabıymıs gun ıcınde sık maske degısmek lazımmıs agzındakı curuk mu mıdesındekı rahatsızlık mı ne bazı ınsanlarda boyle yaparmıs kendı nefesını soluyor ya
gozu bır sıstı gozunden sınuzıt gıbı bır sıvı aktı ondan hastaydı yanı
o kadar dıkkat et dedım yuzume yuzume poykurme ote gıt baska odada yatırdım ama bıraz ozensız davrandı acıkcası ben hasta olsam yanımdan bırı gecse nefesımı tutarımerhanında agzı yerebatan sarnıcı gıbı mubarek bır nefes verıyor fırtına cıktı sanıyorsun yuzume yuzume nefesını vererek konustu bak hasta edeceksın benı dedım bı kalktım sabah boyleyım
hıc sesım cıkmıyor kızlar bayagı kotuyum
karbonat ve sırkelı suyla gargara yaptım
tavuk suyuna corba yaptım karabıberlı falan
cesıt cesıt bıtkı cayları
ıh bana mısın demıyor valla
su ıcerkende acıyor yanıyor ılık bıtkı cayı ıcıyorum sureklı yudum yudum
sabaha gore daha ıyıyım canım dedıgın gıbı yaptım o ıyı geldı sanırımCanım o nasıl betimleme yaa, alemsin
Yatarken o bahsettiğim sıcak suyu ihmal etme bak. Göğsüne inmesin.
Çok geçmiş olsun, inşallah sabaha bişeyin kalmaz
Ay orta şekerliydi nisam ya, hepsini cevapladım ama bi soruda ters köşe yapmışlar hiç beklemediğim yerden geldi, bir sayfaya yakın essay yazdım ona da ama laf kalabalığıydı açıkçası
aaaa dusunme negatıf seyler sakınAy orta şekerliydi nisam ya, hepsini cevapladım ama bi soruda ters köşe yapmışlar hiç beklemediğim yerden geldi, bir sayfaya yakın essay yazdım ona da ama laf kalabalığıydı açıkçasıdiğerlerini cevapladım ama sonuçta tam puan verecek değiller. Ay inşallah olur ya hayırlısıyla, çok istiyorum çok da emek verdim
Sınavdan çıkınca moralim bozuldu biraz ya, insan böyle zamanlarda hep kötü olayları düşünür ya, benim de neye elimi atsam kurudu şu aralar neden böyle oluyorsadece bu sınav için değil genel olarak sanki uğursuzmuşum gibi hissetmeye başladım ki normalde iflah olmaz bir iyimserim.
Valla iyi geldi mesajın nisam saolasın. İşte insanın güçten düştüğü zamanlar da oluyor, doğru söylüyorsun elimden geleni yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi. Her anlamda yani.aaaa dusunme negatıf seyler sakın
sen elınden gelenı yaptın emek verdın ugrastın gerısı kader kısmet
elını neye atsan kurudugunu hıssetmen ınan sadece senın hıssettıgın bırsey degıl ozellıkle son 2 senedır ınsanların yuzde 99 u boyle hıssedıyor yasadıgımız su zor zamanlar sebebıyle ısler ters gıdıyor hep aksılıkler oluyor
yanı sen ugursuz falan degılsın sakın oyle seyler soyleyıp enerjıne ket vurma sen sanslısın tamam mı boyle soyle kendıne sen o kadar sanslısın kı allah hep en hayırlı zamana saklıyor hayallerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?