hahahahahYaaa kimsin kimsinizliyormusum arkadas lıstemdesın oyle herkesi listemede eklemem ben, demek ki sevdıgım birisin ama nick farklı
Bu nick degısım yasaklanmalı
Tabi yaaaa uc coocuklu yazını gorunce acaba? Dedım emin olamadımhahahahah
ama yazdıklarımdan kim olduğunu anlarsın sandım . emojimden falan
demirleke
yok canım isim değiştirmedim .
önce 2009 da adilemir olarak 6 yıl kullandım
sonra pasif oldu hesabım . bi sebeple.
uzun süre.
sonra demirleke aldım yeni hesap . bi ara gördüm ki (eski mesajdan bi şey bakarken) adilemir geçici pasif kaldırılmış . baya baya aktif görünüyorum.
kazen e yazdım
sağ olsun o da iki hesabı birleştirdi. aslında ikinci hesap yasak . bunu da biliyorum ama arkadişlerimden de ayrılamazdım . onlara yazmak için mecbur kaldım.yeni hesap açtım.
Valla dunyanın en basit seyı denesen amaan bu muymus dersinNisaaa gözlerime inanamıyorum ağzım açık kaldı nasıl yaptın o masayı öyle yaeline sağlık yaw valla çok güzel olmuş hem ahşap çok güzel yumuşatmış odayı, yeni mobilya renklerine daha güzel uymuş. Yalnız o ahşap desen nasıl ortaya çıkıyor hala inanasım gelmiyor lake masaya ahşap desen mi yaptın ciddi ciddi
Eline sağlık canımMasayıda böyle yaptım
Eki Görüntüle 2812728 boyleydı eskiden
Eki Görüntüle 2812729 rölyef pastayı boyle fırcayla sürdüm ve Budak taragı ile taradım dokulu desen için Eki Görüntüle 2812730
Kurudu 1 gun surdu kuruması Eki Görüntüle 2812732
Eskitme kremini sürdüm glazing ile karıstırarak cunku ustunde istediğim gibi calısmak istedim renk tonu az olsun dediğim yerde sungerle bastırarak sildim koyu olsun istediğim yere bastırmadım
Eki Görüntüle 2812734
Kurumasını 2 gun bekledikten sonra vernikledim
Son hali Eki Görüntüle 2812735
Eline sağlık canım
Çisemin favorettosu o nisam biliyosundur :)) ben yves rocherin yağını kullanıyorum, yağ yoksa da normal temizleme jeliyle çift aşamalı temizlik yapıyorumyag bazlı temızleyıcı aldım
sıyah noktalara ıyı gelırmıs yag yagı soker mantıgı dıyor çisem
Heimish All Clean Balm - Makyaj Temizleme Balmı 120 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol en cok bunu tavsıye etmıs bunu da aldım bı bu kldı denemedıgım zaten su sıyah nokta derınlemesıne temızlık ıcın bırde gerıye derı naklı kalıyor
Hee o yontemını de denemıstım cıkmadı yaÇisemin favorettosu o nisam biliyosundur :)) ben yves rocherin yağını kullanıyorum, yağ yoksa da normal temizleme jeliyle çift aşamalı temizlik yapıyorum
Çisemin siyah noktalar için feedy metodu mu öyle bi yöntemi vardı, kil maskesiyle falan yapıyordu baktın mı hiç ona?
Cildimi yeterince dinlendirdim rutin oluşturmaya geçeyim dedin anlaşılan nisam :)) epey şey aldın bu aralar güzel ama hepsi boşa gitmez.Teen Skin Fix Gözenek Temizleyici 145 ml
Teen Skin Tonik Salisilik Asit 100 ml Bunları aldım gelsın bakalım
Serum da yolda geliyor
aynen balım durdum durdum sımdı dırekt girişiyorum cıldımeCildimi yeterince dinlendirdim rutin oluşturmaya geçeyim dedin anlaşılan nisam :)) epey şey aldın bu aralar güzel ama hepsi boşa gitmez.
Ben siyah noktaları sıkıyorum direkt ya, sadece temizleme yeterli olmuyor. Retinol de azaltıyor epey siyah noktayı zaten.
Benim yüzümde de güneş lekesi çok çıkar, siyah noktam olur, zaten derim ince hemen hassaslaşır kızarır falan :)) çoğu kişide birinden biri oluyor işte bilip ona göre davranmak lazım. o aldığın b vitaminli (niacinamide) iyi gelecek bence nisam, ben de b vitamini toz halinde var tonik veya distile suya karıştırıp fısfıs yaparım arada yüzüme.aynen balım durdum durdum sımdı dırekt girişiyorum cıldıme
ben hıc asıt kullanan bırı degılım o kısımlara gecemedım bıle bha aha asıtleerde ıyı gelır ama aynı zamanda asırı hassas ve alerjıye meyıllı oldugumdan gunes bende dırekt yakıcı etkı de olusturdugundan ve bu zamana kadar gunes kremı de kullanmadıgımdan cesaret edemedım bu zamana kadar 1 kere c vıtamını oranı en az olan serumdan kullandım kışın o da cok sıvılce yaptıama cılt tonu esıtsızlıgıme ıyı geldı burun kenarlarım falan daha kızarık benım onları sankı dızgınledı
aldıgım purest serumu da ozellıkle sectım oranları dusuk dıyesımdı onu kullanıcam alıssın sonra yaz sonunda asıtlere gecıcem su kan asiti varya yuze kan surmussun gıbı olan , bence o benı paklar
benım sıyah noktalar arsız sıkıyorum ıcınden seffaf beyaz yag cıkıyor sıyah nokta yerınde duruyorutanması yok hıc arkası gelenlı mubarek tehtıt gıbı yuzumde
bırde uzun sure sadece yıkama jelı kullandım gunde 1 kere ekstra costular keske esmer olsaydım ne guzel yaglı cıltle daha saglıklı dururdum
yuzumde her renk var lekem yok ama kızarıklık var solgunluk var sıyah nokta var ne bılım saglıksız duruyor sevmedım kendımı
sagolasın canımAfiyet olsun nisam yine on numero sunum :))
Spora devam dimi
inşallah canım benımHello!! Hayırlı haftalar olsun bizim hatunlarGüzel yiyin için, çaylar kahveler eksik olmasın gün içinde; Ramazan count down başladı
Nisaa ne çok şey almışsın öylee. Şifa olsun, güzellik olsun inşallah
Hahahaha geleneksel ramazan reglini oldun demekinşallah canım benım
yaa ramazan gelecegı ıcın cok mutluyum cok sevıyorum
bugunde regl oldum genelde ramazanın ılk gunlerı regl olurdum ben cok sukur bu sene ramazanı karsılayacagım
sımdı kahvemı yaptım temızlıgımı bıtırdım bugun keyfım yerınde anlayacagın benım ıcın hafta guzel basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?