Sağlıklı beslenirken;

La Roche Posay Anthelios XL Gel Cream 50ml Set: Amazon.com.tr keske buradan bunu alsaydım kız ah ah

La roche da baya iyi onun da shaka fluid olanı kullanmıştım, güle güle kullan nisam inşallah sivilce mivilce yapmaz mineral yağ yoktu değil mi bu aldıklarında
Yoktu balım mineral yag, bugun sabah uyanınca surdum ince bir yapısı var bakalım sonu ne olacak

Masayıda böyle yaptım
boyleydı eskiden
rölyef pastayı boyle fırcayla sürdüm ve Budak taragı ile taradım dokulu desen için
Kurudu 1 gun surdu kuruması
Eskitme kremini sürdüm glazing ile karıstırarak cunku ustunde istediğim gibi calısmak istedim renk tonu az olsun dediğim yerde sungerle bastırarak sildim koyu olsun istediğim yere bastırmadım

Kurumasını 2 gun bekledikten sonra vernikledim
Son hali

Helal Nisaa yaaa N nscckts şahane olmuş, yenilemişsin sanki mobilyaları gibi. Kim inanır bunu evde kendin yaptığına

Ben denemeye korkardım, cesareti toplasam başlayama üşenirdim. Sen istedikten sonra yapamayacağın yok valla maşallah, şahane! eline sağlık

Evin çok güzel ışık alıyor zaten, ortam desen daim pırıl pırıl, o bir tık fazla beyazlığı da kırıp yumuşattın ya, 10 numara, 5 yıldız olmuş.

Begenmene cok sevindim canım
İnan cok basıt bir tepside veya zigonda deneyebilirsin elin pratiklik kazanır

İkisinide aldım deneyeyim bakalım memnun kalırsam yazıcam

Bir ay sonra yaz mutlaka. İnşallah memnun kalırsın canım.

nisaaa eline sağlık .
bil bakalım ben kimim.
Yaaa kimsin kimsin izliyormusum arkadas lıstemdesın oyle herkesi listemede eklemem ben, demek ki sevdıgım birisin ama nick farklı
Bu nick degısım yasaklanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…