La Roche Posay Anthelios XL Gel Cream 50ml Set: Amazon.com.tr keske buradan bunu alsaydım kız ah ahAmazon.com.tr Çok Satanlar: Güneşten Koruyucu Vücut Bakım Ürünleri adlı listedeki en popüler ürünler
Amazon.com.tr Çok Satanlar: Güneşten Koruyucu Vücut Bakım Ürünleri adlı listedeki en popüler ürünlerwww.amazon.com.tr
Nisam amazonda güneş kremlerinde indirim varmış aklında olsun. Bioderma fiyatları iyi mesela, onun genel fiyatları aklımda olduğundan ona baktım kıstas olarak
La roche da baya iyi onun da shaka fluid olanı kullanmıştım, güle güle kullan nisam inşallah sivilce mivilce yapmaz mineral yağ yoktu değil mi bu aldıklarındaLa Roche Posay Anthelios XL Gel Cream 50ml Set: Amazon.com.tr keske buradan bunu alsaydım kız ah ah
Yoktu balım mineral yag, bugun sabah uyanınca surdum ince bir yapısı var bakalım sonu ne olacakLa roche da baya iyi onun da shaka fluid olanı kullanmıştım, güle güle kullan nisam inşallah sivilce mivilce yapmaz mineral yağ yoktu değil mi bu aldıklarında
hadi inşallah :))Yoktu balım mineral yag, bugun sabah uyanınca surdum ince bir yapısı var bakalım sonu ne olacak
Bu markayı the ordinary yerli muadili diye çıkarmışlardı değil mi? hiç bir ürününü kullanmadım nisam instada youtubeda falan görüyorum arada, süslüde falan yorum vardır belki?The Purest Solutions - Çözümler bunu almayı dusunuyorum kızlar
kullanan var mı ıcerık guzel gıbı
Benim de ürün hakkında fikrim yok ama %5 az değil mi? Oranına göre fiyatı çok gibi geldi.The Purest Solutions - Çözümler bunu almayı dusunuyorum kızlar
kullanan var mı ıcerık guzel gıbı
Şİfa olsun inşallahalıp bir denemesini yapayım ya aklımda kalacağına yüzümde kalsın belkı ıyı gelir
Boyadım yemek masamda nasibini aldıŞİfa olsun inşallah
Yeni mobilyalar boyadın mı evde Nisa?
Begenmene cok sevindim canımHelal Nisaa yaaa N nscckts şahane olmuş, yenilemişsin sanki mobilyaları gibi. Kim inanır bunu evde kendin yaptığına
Ben denemeye korkardım, cesareti toplasam başlayama üşenirdim. Sen istedikten sonra yapamayacağın yok valla maşallah, şahane! eline sağlık
Evin çok güzel ışık alıyor zaten, ortam desen daim pırıl pırıl, o bir tık fazla beyazlığı da kırıp yumuşattın ya, 10 numara, 5 yıldız olmuş.
Bir ay sonra yaz mutlaka. İnşallah memnun kalırsın canım.Intensive Pore Tightening & Lightening Serum Niacinamide %5 + Zinc Pca %1 (30 ML) - The Purest Solutions
Genişlemiş gözenek görünümünün azaltılması, cilt tonu eşitsizliklerin dengelenmesi ve pürüzsüz cilt dokusu oluşumunu hedefler. Cilt bariyerinin güçlendirilmesi ve cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Yağlanma ve gözenek problemleri olan ciltler Akneye meyilli yağlı ciltler...thepurestsolutions.com
Cilt Tonu Eşitleyici Kırmızı Peeling Cilt Bakım Serumu | The Purest Solutions
Aha ve Bha içeren The Purest Solutions canlandırıcı ve cilt tonu eşitleyici kırmızı peeling cilt bakım serumu cildinize yeni ve temiz bir görünüm sağlar. Tıklayın ve ürünü keşfedin.thepurestsolutions.com
İkisinide aldım deneyeyim bakalım memnun kalırsam yazıcam
Yaaa kimsin kimsinnisaaa eline sağlık .
bil bakalım ben kimim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?