Sağlıklı beslenirken;

2-3 sene ıcınde kas oranın artmıstır dıye dusunuyorum 2 sene belkı daha fazladır konusuyoruz senle beslenmen duzgun orta hareketlı yasamında var e tıpını de gordum :) bence suan kas oranın daha fazladır

Ben yokken toto squatına mı başladınız yoksa?

ay o ne yaa, instagramda 1 karış bel, 3 batman totulu kızlar? bireleri bunun güzel olduğuna inanıp deli gibi emek veriyoooo
Mihail Zoscenko bana su lınklerı yolladı

2 haftadır yapıyorum ben hergun duzenlı
ben ben beni beni
ınanabılıyor musun ? ben 2 haftadır aksatmadan duzenlı spor yapıyorum
basımıza taşlar yagacak

Ben yokken toto squatına mı başladınız yoksa?

ay o ne yaa, instagramda 1 karış bel, 3 batman totulu kızlar? bireleri bunun güzel olduğuna inanıp deli gibi emek veriyoooo
Şu yeni türeyen amerikalı şarkıcılar gibi olacağız samsonum nicki minaj vs
Şaka şaka allah korusun yaw o vücutlar ne öyle tövbe yarabbi

Bir geldim, pir geldim etiketlerden gidiyorum.

Sorma canım ya, hayat biraz stresli, üzücü şeyler falan da oldu...neyse, detaya girip motivasyon düşürmeye gerek yok. Rabbim hepimize hayırlı ömürler versin inşallah.

Bende de günde 15 dk ile hayalinizdeki vücuda kavuşun diye bir kitap var...bak şimdi heveslendim, 8-10 dk bile fark yaratıyorsa gerçekten, günde 15 dk yı ben bile kıvırabilirim sanki Kitap yıllaaaaaar öncesinden, hala cillop gibi. Geçen ortaya çıkardım, şimdi bu gazla pazartesi başlayayım inş.

Helaaaaal sende yakacak yağ bile yok, sporla iyice şekillenir, sıkılaşır taş gibi hatun olursun vallaa

gercekten gunde 10 dk lık egzersız cok farkedıyor 1 haftada bıle
gectıgımız hafta sanırım
erhan bana senın bacaklarına bırsey olmus yuruyusun bıle degısmıs dedı
ıyı bırsey demek ıstedın sanırım dedım
beeeyyleeee gozlerını belerterek baktı cunku uzaylıymısım gıbı
kı hergun oturdugumuz odanın duvarını kırmızıya boyasam fark etmez sacımı turuncu yapsam farketmez normalde erhan

bacak ıcım yumusak basenım var benım bılıyorsun bırde ust kollar kalın
ne manaysa bu egzersızde karnımda kaslarım sıkılastı ust kollarımda ınceldı bacak ınceltme operasyonu bu vıdeolar halbukı ama heryerıme etkı ettı durusumu duzelttı sankı kaslarımı açtı bence ondan boyle oldu
nereden anladım vucudumu saran body mı gıydıgımde ve taytımı gıydıgımde ınsan yuruyunce bı tarafı bıngıldamıyorsa olmus demektır dogru yolda demektır cunku

bugun yag kas oranımı olctum yagım yuzde 35 ıken yuzde 32 ye dusmus
1 kılo da artısım var
bıldıgın kas yapmısım
2 haftada 18 dk ıle dusunebılıyor musun

Şahaneymiş, yaa!

Dur ben de not alayım bu videoları...tam benim ihtiyacım olanmış! Süper, bırakma sakın. Bende de kronik düşük tansiyon var, 20 dk bile yürüsem nasıl iyi geliyor, artık böyle az ama sürekli olan sporları hayatımızın ayrılmaz parçası haline getirmeliyiz
Şu yeni türeyen amerikalı şarkıcılar gibi olacağız samsonum nicki minaj vs
Şaka şaka allah korusun yaw o vücutlar ne öyle tövbe yarabbi

3. bir tür gibiler, töbee

Ay hayırdır samsonum ciddi bişey yoktur inşallah.

Spor yapalım yaa hep beraber güzel oluyor, bu videolar tam bize göre samsonum 10 dk falan sürüyor ama etkili, tembel işi spor :))

Ay hayırdır samsonum ciddi bişey yoktur inşallah.

Spor yapalım yaa hep beraber güzel oluyor, bu videolar tam bize göre samsonum 10 dk falan sürüyor ama etkili, tembel işi spor :))
benım yaptıgım spora kımse zor dıyemez valla nefes almaya ödü kopan kolunu bıle kaldırmak ıstemeyen bırı olarak ben zorlanmadan yapıyorsam dunyada herkes yapabılır
yattıgın yerde ıkı fırt fırt tamamdır

spora alısmak ne ılgınc bırsey ya bagımlı yapıyor
eskıden spor bana ölüm gıbı gelırdı ezıyetdı
sımdı de uyanır uyanmaz spor yapmak tuvalete gıtmek gıbı
sabah ısım vardı
sankı tuvaletım gelmıs gırememısım de kacmıs bagırsaklarım yorgun gıbı hıssettım baktım olacak gıbı degıl hemen sporumu yaptım ondan sonra ısıme devam ettım aynen boyle bır hıstı yemın ederım

Sen iyi oturttun bu işi nisam :)) ben de akşam yapacağım inşallah

Bugun sabah spor yaptım
Yaptıgımı unuttum demin yine yaptım
Bende diyorum alla alla sanki bir degısık lık var normalde bacagım yanmaz bugun nıye yandı
Neden acaba
Ahahaha artık bir spor entüziastı ve hatta bağımlısı oldun nisam allah kurtarsın

Ben de az önce bitirdim ama haşat oldum yaw zaten gün çok yoğun geçti yorgundum yine de pas geçmek istemedim, şu halimize bak spor konusunda prensipli falan davranır olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…