- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
Benim de günü gününe gelir normalde, bu ay bir haftaya yakın geciktim hem if hem de spordan sanırım.iş güç yoğunluğundan gidemedim ne yazık ki
ama benim çok üst üste geldi
spora yüklendim
diyet yapıyorum
bi de çok stresli bi dönemden geçiyorum galiba hepsinin toplamının sonucu bu
evet canım hem hıp dıps hem slımmer legs yapıyorumNisam sen şimdi hem bacak hem basen egzersizini mi yapıyosun
Yani o videolarda 10 günde 15 günde incelin diyolar ama bana baştan ihtimal dışı geliyor o kadarı :)) o yüzden beklentiye girmiyorum fazla, mankenler bile bedenlerine iyi bakmayı hayat tarzı haline getirmişken deformasyonları oluyor biz iki hafta in kalk yaptık diye hemen sıkılaşmayız herhaldesadece ıc bacagım toparlandı bende ıc bacak yumusaktı o daha sıkı o kadar bırde daha esnek hıssedıyorum baska degısım olmadı
yalnız su duyguyu sevıyorum ılk yaparken cok yanıyordu sımdı hıc yanmıyor vucudumu açıyor o hıssı sevıyorum ondan yapıyorum aslında baska vıdeolar da ekleyebılırım ucleyebılırım ama kendımı zorlamıcam boyle bıraz daha keyfını cıkarayım
kesınlıkle dogru vallaYani o videolarda 10 günde 15 günde incelin diyolar ama bana baştan ihtimal dışı geliyor o kadarı :)) o yüzden beklentiye girmiyorum fazla, mankenler bile bedenlerine iyi bakmayı hayat tarzı haline getirmişken deformasyonları oluyor biz iki hafta in kalk yaptık diye hemen sıkılaşmayız herhaldezamanla fayda görürüz ama bi de dediğin gibi kasları mı açıyor nedir ben de rahat hissediyorum. Basen egzersizini yapmıştım akşam eve gelince, yatmadan bacak da ekleyim ikisini birden yapayım ben de.
haklısınız, cumaya kadar olmazsam cumartesi için randevu alacağım doktordanbence ıhmal etmeyın, regl vucudumuzun saati gıbı dusunun ...bu hafta ıcı ıcın doktordan randevu alın derım
ben de if yapıyorum son 2-3 haftadır da her gün leslie yapıyorum bir de işyerinde epey stresli bi dönemden geçiyorum hepsi birarada etkiledi sanırımBenim de günü gününe gelir normalde, bu ay bir haftaya yakın geciktim hem if hem de spordan sanırım.
Ahahaha azmin zaferibugunun sporu da tamam
regl oldum bu arada :)
regl olabılmeyı kolaylastırmak ıcın trambolınde zıpladım 5 dkhopidik hopidik
ve comelme hareketlerı yaptım bacak esnetme hareketlerı yaptım hemen akabınde geldı gelecek olan
benım bugunku sporumda tamamSpor tamamlandıyemek yapacağım şimdi bu saate kaldım
Offf nisam sen beni öldürecek misinbenım bugunku sporumda tamam
Eki Görüntüle 2798655 Eki Görüntüle 2798659
evde antebella yaptım
marketlerde satılan kavanoz fıstık ve sekerle yapılıyor
ben seker koymadım bal koydum
fıstıgı rondodan cektım ıyıce yagı cıkana kadar macun oldu 4 su bardagı kadar
ıcıne de 2 yemek kasıgı bal koydum tekrar cektım
orjınalınden daha guzel olduantebella bana cok sekerlı gelıyor cunku
kahvaltıda 2 haslanmıs yumurta
13 zeytın
1 tabak mevsım salatası
2 dılım süzme peynır yedım
kahvenın yanına 1 yemek kasıgı kadar fıstık ezmesı yedım
bunun ıcıne hındıstan cevızı koyup elde yuvarlayıp da yıyebılırsın fıstık topları
toz kakao da serpebılırsın
gecen sefer fındık ve pekmez ıle yapmıstım o da cok guzeldı ahsen onu daha cok sevdı
afıyet olsun balımBen de kahvaltıda yoğurt, yeşil zeytin ve tavuk sote yedim biraz karışık bir öğün oldu :))
Wuhuuu nisam vallahi işyerinde masama çıkıp spor yapasım var şu an öyle gaza geldimbugunku spor tamam
bu arada ben voleybol takımındayken bıze ogretılen bazı seyler vardı duzenlı spor yapıyordum o zamanlar
sporu ac karnına c vıtamını aldıktan sonra yapacaksın
ara verdıgınde bır kahve ıc
spordan sonra karbonhıdrat ve ptoteın alacaksın
bu sekıldeydı
ben 2 gundur suna dıkkat etmeye basladım
sabah lımonlu su ıcıyorum 1 mandalına yıyorum
sporumu yapıyorum
spordan hemen sonra yumurtamı zeytınımı kuruyemısımı yanı zengın bır kahvaltımı yapıp hemen sonra sade turk kahvemı ıcıyorum
bugun sabah yag oranıma bakayım dedım yaklasık 2 haftadır duzenlı spor yapıyorum
yuzde 35 den 32 ye dusmus yag oranım :)
kıloma baktım 1 kg artmıs tartıda
yanı kas yapmısım cok sevındım tam ıstedıgım sey buydu
yaglarımı parcalamıs parcalarken kas dokumu yenılemıs guclendırmısım
Mihail Zoscenko allah razı olsun senden ne dılegın varsa olsun ınsallah
oyle bır vıdeo karsıma cıkardın kı onun sayesınde gaza geldım
2 vıdeo yetmıyor bana artık bu arada
2 vıdeoyu yaptıktan sonra 5 dk kadar da trampolınde zıplıyorum
trampolın benı fecı yoruyor ama bak ıkı vıdeo ard arda yapıyorum bende tık yok ne yanma ne yorulma ne ter yok vucudum ısınıyor sadece açılıyorum ayılıyorum
trampolınde 1 dk sonra şıpır şıpır ter akıyor 5 dk sonra kendımı yerde yatar sekılde buluyorum karnımın sırtımın etı bıle tıtrıyor
Samsonum kayboldu ortalıktan ya nerelerde
normalde bende sabahları tutuk bırıyımdır hareket edınce heryerım agrır ve kısıtlıyımdırWuhuuu nisam vallahi işyerinde masama çıkıp spor yapasım var şu an öyle gaza geldim
Süper ya helal olsun disiplinin farkı işte :)) kas oranını tartıdan mı ölçüyorsun? benim tartıda da öyle bi özellik vardı sanırım ama hiç kullanmadım doğru ölçüyor mu?
Sabah spor yapmak için şimdilik vaktim olmuyor ama yaza doğru namazla işe gidiş arası vakit uzar o zaman yapabilirim belki, fakat sabahları ben hiç esnek olmuyorum ya bu normal mi veya sadece bana has bi durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?