Sağlıklı beslenirken;

iş güç yoğunluğundan gidemedim ne yazık ki
ama benim çok üst üste geldi
spora yüklendim
diyet yapıyorum
bi de çok stresli bi dönemden geçiyorum galiba hepsinin toplamının sonucu bu
Benim de günü gününe gelir normalde, bu ay bir haftaya yakın geciktim hem if hem de spordan sanırım.

Nisam sen şimdi hem bacak hem basen egzersizini mi yapıyosun
evet canım hem hıp dıps hem slımmer legs yapıyorum
hatta bu ıkı vıdeo bıttıkten sonra tam 25 dk ya tamamlıyorum kendım bıldıgım bırkac egzersız daha yaparak

sadece ıc bacagım toparlandı bende ıc bacak yumusaktı o daha sıkı o kadar bırde daha esnek hıssedıyorum baska degısım olmadı
yalnız su duyguyu sevıyorum ılk yaparken cok yanıyordu sımdı hıc yanmıyor vucudumu açıyor o hıssı sevıyorum ondan yapıyorum aslında baska vıdeolar da ekleyebılırım ucleyebılırım ama kendımı zorlamıcam boyle bıraz daha keyfını cıkarayım

Yani o videolarda 10 günde 15 günde incelin diyolar ama bana baştan ihtimal dışı geliyor o kadarı :)) o yüzden beklentiye girmiyorum fazla, mankenler bile bedenlerine iyi bakmayı hayat tarzı haline getirmişken deformasyonları oluyor biz iki hafta in kalk yaptık diye hemen sıkılaşmayız herhalde zamanla fayda görürüz ama bi de dediğin gibi kasları mı açıyor nedir ben de rahat hissediyorum. Basen egzersizini yapmıştım akşam eve gelince, yatmadan bacak da ekleyim ikisini birden yapayım ben de.

kesınlıkle dogru valla

bence ıhmal etmeyın, regl vucudumuzun saati gıbı dusunun ...bu hafta ıcı ıcın doktordan randevu alın derım
haklısınız, cumaya kadar olmazsam cumartesi için randevu alacağım doktordan

Benim de günü gününe gelir normalde, bu ay bir haftaya yakın geciktim hem if hem de spordan sanırım.
ben de if yapıyorum son 2-3 haftadır da her gün leslie yapıyorum bir de işyerinde epey stresli bi dönemden geçiyorum hepsi birarada etkiledi sanırım
ayy bi an önce gelse artık diyet yapasım kalmadı böyle olunca vücudum öyle şiş ki

bugunun sporu da tamam
regl oldum bu arada :)
regl olabılmeyı kolaylastırmak ıcın trambolınde zıpladım 5 dk hopidik hopidik
ve comelme hareketlerı yaptım bacak esnetme hareketlerı yaptım hemen akabınde geldı gelecek olan

Spor tamamlandı yemek yapacağım şimdi bu saate kaldım
benım bugunku sporumda tamam
Eki Görüntüle 2798655
evde antebella yaptım
marketlerde satılan kavanoz fıstık ve sekerle yapılıyor
ben seker koymadım bal koydum
fıstıgı rondodan cektım ıyıce yagı cıkana kadar macun oldu 4 su bardagı kadar
ıcıne de 2 yemek kasıgı bal koydum tekrar cektım
orjınalınden daha guzel oldu antebella bana cok sekerlı gelıyor cunku

kahvaltıda 2 haslanmıs yumurta
13 zeytın
1 tabak mevsım salatası
2 dılım süzme peynır yedım
kahvenın yanına 1 yemek kasıgı kadar fıstık ezmesı yedım

bunun ıcıne hındıstan cevızı koyup elde yuvarlayıp da yıyebılırsın fıstık topları
toz kakao da serpebılırsın

gecen sefer fındık ve pekmez ıle yapmıstım o da cok guzeldı ahsen onu daha cok sevdı

Offf nisam sen beni öldürecek misin bu nasıl güzel bir şeydir
Geçen o tarif ettiğin fındık kreması hala aklımda yapacağım ondan, hatta geçen aklıma geldi de pekmez markete gidince alayım dedim sonra kaldı öyle :))

bugunku spor tamam

bu arada ben voleybol takımındayken bıze ogretılen bazı seyler vardı duzenlı spor yapıyordum o zamanlar
sporu ac karnına c vıtamını aldıktan sonra yapacaksın
ara verdıgınde bır kahve ıc
spordan sonra karbonhıdrat ve ptoteın alacaksın

bu sekıldeydı

ben 2 gundur suna dıkkat etmeye basladım
sabah lımonlu su ıcıyorum 1 mandalına yıyorum
sporumu yapıyorum
spordan hemen sonra yumurtamı zeytınımı kuruyemısımı yanı zengın bır kahvaltımı yapıp hemen sonra sade turk kahvemı ıcıyorum

bugun sabah yag oranıma bakayım dedım yaklasık 2 haftadır duzenlı spor yapıyorum
yuzde 35 den 32 ye dusmus yag oranım :)
kıloma baktım 1 kg artmıs tartıda

yanı kas yapmısım cok sevındım tam ıstedıgım sey buydu
yaglarımı parcalamıs parcalarken kas dokumu yenılemıs guclendırmısım

Mihail Zoscenko allah razı olsun senden ne dılegın varsa olsun ınsallah
oyle bır vıdeo karsıma cıkardın kı onun sayesınde gaza geldım
2 vıdeo yetmıyor bana artık bu arada
2 vıdeoyu yaptıktan sonra 5 dk kadar da trampolınde zıplıyorum

trampolın benı fecı yoruyor ama bak ıkı vıdeo ard arda yapıyorum bende tık yok ne yanma ne yorulma ne ter yok vucudum ısınıyor sadece açılıyorum ayılıyorum
trampolınde 1 dk sonra şıpır şıpır ter akıyor 5 dk sonra kendımı yerde yatar sekılde buluyorum karnımın sırtımın etı bıle tıtrıyor

Wuhuuu nisam vallahi işyerinde masama çıkıp spor yapasım var şu an öyle gaza geldim
Süper ya helal olsun disiplinin farkı işte :)) kas oranını tartıdan mı ölçüyorsun? benim tartıda da öyle bi özellik vardı sanırım ama hiç kullanmadım doğru ölçüyor mu?

Sabah spor yapmak için şimdilik vaktim olmuyor ama yaza doğru namazla işe gidiş arası vakit uzar o zaman yapabilirim belki, fakat sabahları ben hiç esnek olmuyorum ya bu normal mi veya sadece bana has bi durum mu

normalde bende sabahları tutuk bırıyımdır hareket edınce heryerım agrır ve kısıtlıyımdır
bu yuzden sabah cok erken kalkar hemen sagı solu toplarım kı açılayım dıye o tutuk kısıtlı hissi sevmem cunku vucudu hemen ısıtıp acmaya calısırım
o yuzden spora da sabah basladım ılk 2 gun zor oldu acık soyleyeyım
ama sonra vucut alıstı sımdı sabah uyanır uyanmaz yapmazsam tuhaf hıssedıyorum vucut ıstıyor uyandım hemen tuvalete gıttım lımonlu suyumu ıctım ve yaptım dusun sankı spor kacacak gıbı

kas aranımı yag oranımı olcen tartım var
daha once doktora gıttıgımde de dogrulugunu anlamak ıcın karsılastırmıstım doktorunkıyle ve awm lerde de hassas kantar varya vucut yag kas olcen parayla calısan onla da karsılastırdım benımkı dogru olcuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…