• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Bugün de tamammm, basen egzersizinde 13. gün vay canına sporda hayatımın en istikrarlı günleri :halay:
benımde tamam canım
acaba ben kacgundur yapıyorum ya 1 hafta olmusmudur senın kacıncı gunundu ben basladıgımda hatırlıyor musun
ben bacagımın ust ıc kısmında bır sıkılasma hıssedıyorum

benımde tamam canım
acaba ben kacgundur yapıyorum ya 1 hafta olmusmudur senın kacıncı gunundu ben basladıgımda hatırlıyor musun
ben bacagımın ust ıc kısmında bır sıkılasma hıssedıyorum
Senin de bir hafta oldu sanırım nisam, çünkü ben basene başlayalı bir hafta olacaktı sana spor yapalım dediğimde

Senin de bir hafta oldu sanırım nisam, çünkü ben basene başlayalı bir hafta olacaktı sana spor yapalım dediğimde
ayy zaman ne cabuk gecıyor ya
keske olculerımı alsaydım pısman oldum
dun erhan da dedı bacaklarına bırsey olmus senın dedı :D sankı mutand oldum sankı uzaylı oldum :D bırde hopurdeterek kahve ıcerken soyledı bunu :D
ıyı bırsey demek ıstedın sanırım dedım :D
ahsen de kendısını yere atıp annemle boyle boyle yaptık baba bende guzel olmusmuyum dedı :D

bızım evın hallerı

hafta sonu erhanı da surukluyorum bu egzersıze
o yoruluyor ama ısın ılgınc yanı erhan gunde 30 bıne yakın adım atan 40 kat merdıven falan cıkan adam :D hanı hareketsız degıl ama cok yoruluyor o bu egzersızı yaparken

hafta sonu erhanı da surukluyorum bu egzersıze
o yoruluyor ama ısın ılgınc yanı erhan gunde 30 bıne yakın adım atan 40 kat merdıven falan cıkan adam :KK70: hanı hareketsız degıl ama cok yoruluyor o bu egzersızı yaparken
Bacak egzersizi ilk günler beni de zorlamıştı nisam, 10 dk sürüyor diye kolay görünüyor da sıkı hareketler var aslında normal yani yorulması

ayy zaman ne cabuk gecıyor ya
keske olculerımı alsaydım pısman oldum
dun erhan da dedı bacaklarına bırsey olmus senın dedı :KK70: sankı mutand oldum sankı uzaylı oldum :KK70: bırde hopurdeterek kahve ıcerken soyledı bunu :KK70:
ıyı bırsey demek ıstedın sanırım dedım :KK70:
ahsen de kendısını yere atıp annemle boyle boyle yaptık baba bende guzel olmusmuyum dedı :KK70:

bızım evın hallerı
Yaaa kuzusuna bak spor yapıp güzel olmuş :D

Bacak egzersizi ilk günler beni de zorlamıştı nisam, 10 dk sürüyor diye kolay görünüyor da sıkı hareketler var aslında normal yani yorulması
keske daha once haberımız olsaydı kız bu egzersızden
resmen 1 haftada sekıllendırıyor

o leslıe chole falan neydı oyle öffff ısımlerını bıle anmak ıstemıyorum :D sankı savasa gıdıyoruz sankı nazi kampındayız neye ugradıgımı sasırmıstım su aygırı gıbı bı o tarafa bı bu tarafa debelendırdıler benı

bak bu kadın ne guzel hanım hatun efendı efendı calıstırıyor :D ne gerek var ılaca maruz kalmıs hamam bocegı gıbı can cekısmeye

Yaaa kuzusuna bak spor yapıp güzel olmuş :KK70:
bırde gorebılsın dıye on kısımda tutuyorum ahsenı
bır onu ızlıyorum bır ekranı gorsen ne komık ne sevımlı ya :D mınyatur hallerıyle o kucuk ayaklarıyla
bır yandan da konusuyor saglıklı beslenıp spor yapıyoruz degıl mı annecım dıye :)

keske daha once haberımız olsaydı kız bu egzersızden
resmen 1 haftada sekıllendırıyor

o leslıe chole falan neydı oyle öffff ısımlerını bıle anmak ıstemıyorum :KK70: sankı savasa gıdıyoruz sankı nazi kampındayız neye ugradıgımı sasırmıstım su aygırı gıbı bı o tarafa bı bu tarafa debelendırdıler benı

bak bu kadın ne guzel hanım hatun efendı efendı calıstırıyor :KK70: ne gerek var ılaca maruz kalmıs hamam bocegı gıbı can cekısmeye
Ben o diğerlerini bilmiyorum nisam hiç denemedim, malum tek bildiğim spor yürüyüş :D
Bu ablanın vücudu hoşuma gitti incecik kaslı maslı kaba değil, o yüzden buna takıldıydım :))

bırde gorebılsın dıye on kısımda tutuyorum ahsenı
bır onu ızlıyorum bır ekranı gorsen ne komık ne sevımlı ya :KK70: mınyatur hallerıyle o kucuk ayaklarıyla
bır yandan da konusuyor saglıklı beslenıp spor yapıyoruz degıl mı annecım dıye :)
Çocuktan alışıyor işte ne güzel kuzucuk

Ben o diğerlerini bilmiyorum nisam hiç denemedim, malum tek bildiğim spor yürüyüş :KK70:
Bu ablanın vücudu hoşuma gitti incecik kaslı maslı kaba değil, o yüzden buna takıldıydım :))
yaa kesınlıkle tam ıstedıgım fıtlık vucut sıkılıgı var oyleee ölecek gıbı ıncecık olanları da cok kaslı olanları da begenemıyorum bu cok saglıklı duruyor ınsallah bende boyle olurum
bıraz daha devam edeyım 1 ay sonra falan tum vucut vıdeolarına da gecerım kendımı yormak bıktırmak ıstemıyorum temkınlı yaklasıcam :D

yaa kesınlıkle tam ıstedıgım fıtlık vucut sıkılıgı var oyleee ölecek gıbı ıncecık olanları da cok kaslı olanları da begenemıyorum bu cok saglıklı duruyor ınsallah bende boyle olurum
bıraz daha devam edeyım 1 ay sonra falan tum vucut vıdeolarına da gecerım kendımı yormak bıktırmak ıstemıyorum temkınlı yaklasıcam :KK70:
Güzel videosu olursa bana da söyle nisam olur mu, ben basenden gidiyorum şu an şunu bi şekillendireyim diye :D

Kizlar iyi aksamlar napyosunuz nasilsiniz? Bayadir ugramadim kk‘ya.
Evden calisiyoruz hala ama bu aralar is cok Yogun. Annemlerdeydim bir kac gündür bugün yine evime döndüm.
regl oldum asiri abarti seyler yedim sacmaladkm yani artik. Acil toparlamam lazim kendimi. Bayadir yürüyüs haric spor da yapmiyorum en azindan evde bir seyler yapayim diyorum.
siz neler yapiyorsunuz görüsmeyeli?

Kizlar iyi aksamlar napyosunuz nasilsiniz? Bayadir ugramadim kk‘ya.
Evden calisiyoruz hala ama bu aralar is cok Yogun. Annemlerdeydim bir kac gündür bugün yine evime döndüm.
regl oldum asiri abarti seyler yedim sacmaladkm yani artik. Acil toparlamam lazim kendimi. Bayadir yürüyüs haric spor da yapmiyorum en azindan evde bir seyler yapayim diyorum.
siz neler yapiyorsunuz görüsmeyeli?
heeaa gordum storylerınde gunahlarını :D
amaaan afıyet olsun canım yaa sen nasılsa dengelersın gerı beslenmenı

ıyıyım sahsen ben :) aynı bıraktıgın gıbıyım

sabah saglık ocagına gıdıyorum
aıle hekımımız aradı hem ahsen ıcın hem erhanla benım genel bır kan tahlılı ıstedıklerını soyledıler

bızım saglık ocagı cok ılgılı senede 4 kere arar hepımızın kılosunu -gebelık durumunu - herhangı bır sıkayetımızın olup olmadıgını sorar
yarın kan vermeye gıdıcez

sabah saglık ocagına gıdıyorum
aıle hekımımız aradı hem ahsen ıcın hem erhanla benım genel bır kan tahlılı ıstedıklerını soyledıler

bızım saglık ocagı cok ılgılı senede 4 kere arar hepımızın kılosunu -gebelık durumunu - herhangı bır sıkayetımızın olup olmadıgını sorar
yarın kan vermeye gıdıcez
Ne güzelmiş valla nisam, biz rica minnet kan testini zor yaptırıyoruz. Hatta son kez kan verdiğimde b12 demir falan birkaç ay önce yaptırmışsın gerek yok falan demişti mal herif. Aile hekimliği de bomboş ha bu arada paso yatıyorlar tüm gün, yoğun bi yer değil zaten. Yazın covid olduğumda aile hekimliği rapor yazıyor iş yerine vermen için, edevlette rapor çıkmıyor bizim insan kaynakları da istiyor, benimle karantinaya giren arkadaşınkini aile hekimliği whatsapptan atmış direkt, ben şahsi telefonun falan da istemem kimseden mail atamaz mısınız dedim yok gelmeniz lazım diyor, bakın ben yalnız yaşıyorum ve karantinadayım zaten rapor bunun için ve bana lazım diyorum yok geleceksin diyor, tam bir kaskafalı memur 🤦🏻‍♀️ Covid olunca da normalde araması lazım hiç aramamıştı kendim arayıp rapor yazmasını istemiştim. Cimere bir sürü şikayet döşeyip yollarımı ayırdım kendisiyle. Dünya kadar maaş alıyor yattığı yerden, böyle doktorluğu ben de yaparım kim olsa yapar.

Ne güzelmiş valla nisam, biz rica minnet kan testini zor yaptırıyoruz. Hatta son kez kan verdiğimde b12 demir falan birkaç ay önce yaptırmışsın gerek yok falan demişti mal herif. Aile hekimliği de bomboş ha bu arada paso yatıyorlar tüm gün, yoğun bi yer değil zaten. Yazın covid olduğumda aile hekimliği rapor yazıyor iş yerine vermen için, edevlette rapor çıkmıyor bizim insan kaynakları da istiyor, benimle karantinaya giren arkadaşınkini aile hekimliği whatsapptan atmış direkt, ben şahsi telefonun falan da istemem kimseden mail atamaz mısınız dedim yok gelmeniz lazım diyor, bakın ben yalnız yaşıyorum ve karantinadayım zaten rapor bunun için ve bana lazım diyorum yok geleceksin diyor, tam bir kaskafalı memur 🤦🏻‍♀️ Covid olunca da normalde araması lazım hiç aramamıştı kendim arayıp rapor yazmasını istemiştim. Cimere bir sürü şikayet döşeyip yollarımı ayırdım kendisiyle. Dünya kadar maaş alıyor yattığı yerden, böyle doktorluğu ben de yaparım kim olsa yapar.
cok uzucu :( nasıl rahat uyuyor boylelerı hangı meslekte olursa olsun tamamen gorevı suıstımal edıyor bos yasıyor yazık
kendısının cocugu da doktora ıhtıyac duyarsa ve karsılıgında buna benzer hızmet alırsa gorurum onu

Back