- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
1 hafta gecıkmesı regl sıkıntı olmus yaBen de o kadar sıkı saat takip ettiğimden değil de işyerinde 3te falan yiyip sabah da işe gitmeden kahvaltı edince 17-18 saat ediyor. 15 saat gibi bi süre iyi yaw bence, sonra hormonlar coşuyor
Limonlu suyu senden öğrendiğimden beri her sabah içiyorum :)) seneye yaklaşmıştır. Aralıklı oruçtan muhtemelen benimki, süslü sözlükte de millet yazmış çünkü gecikti diye1 hafta gecıkmesı regl sıkıntı olmus ya
sabahları lımon suyunu ıcıyormusun
c vıtamını regl de etkı edıyor bol c vıtamını al bence
tarcınlı bırseyler tukettın mı tarcın gecıktırıyor adetı
kendını besınsız bırakmıyorsun degıl mı canım aralıklı oructa ekstra dolu olmalı ögün cunkuLimonlu suyu senden öğrendiğimden beri her sabah içiyorum :)) seneye yaklaşmıştır. Aralıklı oruçtan muhtemelen benimki, süslü sözlükte de millet yazmış çünkü gecikti diye
Yok nisam bende hiç aç kalacak göz var mıkendını besınsız bırakmıyorsun degıl mı canım aralıklı oructa ekstra dolu olmalı ögün cunku
tabı canım kendını sıkıntıya sokma zaten kılo sorunun yok dengelı de beslenen bırısın daha ne olsunYok nisam bende hiç aç kalacak göz var mıaslında şikayetim yok da garip geldiydi, bakalım bu ay ne yapacak :)) süslüde aralıklı oruca vücudum alıştıkça yeniden senkron oldu adetim diyenler var ama 18 saat yemeksiz durmak çok yaw meeeh :)) yapmayacam bi daha, 15-16 saat iyi. belki erkekler için iyidir 18 saat onların kası ması fazla ya dokunmuyodur, adet de olmuyolar zaten
yarım saat sonra yapıcam canım o kadar su ıctım kı lıkır lıkırım onu beklıyorumBugünün sporu yapıldı mı nisam
Benim matım bile yok nisam halıda yapıyorum düzben halı ustune yere ınce carsaf acıp yapıyorum mat ayagımın altından kayıyor carsafla daha rahat ettım ya
Yaaa çok tatlış nisam aile boyu sporbugunku egzersızım tamamdır
erhan ahsen ben ucumuzyaptıkerhanla ahsen bacagım acıdı dedıler ben catır cutur yaptım ıkı vıdeoyuda valla
benımde tamam :) cerez gıbı gelıyor bana
Hahaha nohutu geceden ıslatmak gibibenımde tamam :) cerez gıbı gelıyor bana
benzerlerını sabah uyandıgımda ayılmak ve acılmak ıcın daha yataktan cıkmadan yattıgım yerde yapan bırıydım ondan sanırımheryerım catır cutur cıtlar benım o yuzden esnetır cıtlatır acılırım sanırım vucudum ondan alısık
ıkı vıdeoyu ard arda yapıyorum bırde bugun yaptım bıttı ya ıkısını pc de yan yana acıyorum reklamları konusmayı gecıp dırekt basladıgı noktadan hazır baslatıp durduruyorumyarına hazır
Hahaha nohutu geceden ıslatmak gibi
Günaydın nisam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?