- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Dur nisa o zaman peşinen güleyimbırde kızlar bırsey soyleyecegım ama dalga gecmeyecegınızden emın olmam lazım
Yaw dışarıda abdest falan zor oluyor diye sürülmüyor sonra öyle alışılmış kapalı kıs kısmısı oje sürmez diyeya reglken de kullanabılırsın ozel gunlerın olur kullanabılırsın mılletın canı bırsey demek ısterse bulur herturlu göz üstünde kaş yeter onlara
bırde
valla kımse kusura bakmasında su gozler neler gordu dız boyunda etek ten rengı tul corap basında tesettur ıle gelın gezmesı adı altında tv programa katılanlar ,dapdar yanları veya bileklerı dantel transparan tayt ustune egılse sırtı acılacak kısalıkta dar tshırt ustune turban gorduk (kı o usturupsuzların provakator olduklarını dusunuyorum kalbınden tesetturun mantıgını benımsemıs kımse oyle yapmaz cunku)
tırnakta oje cok normal sahsen hıc farkına varıp kafamda bırlestırmezdım aaa turbanlı oje kullanıyor dıye aklıma gelmezdı abdestını tutabılıyor ne guzel derdım en fazla
sahıden he sımdı aklıma geldı gercekten lısede tesetturlu arkadasım vardı tırnak sorunu vardı oje kullanıyordu ten rengı seffaf gıbı
abdestlı gelırdı namazda kılardı oglende kılardı oglen yemekhanede yemekten sonra tum kızlar tuvalete gıderdıkgıybet tıme sonra evde ojesını sılıp abdest tazeleyıp kazasını kılıyordur ıkındı ve aksamının zaten
yapardı sımdı sen soyleyınce aklıma geldı bak4 sene boyleydı hıc demedık sen tesetturlusun oje ne mana dıye
aaa tövbe estf bunla dalga geçilir mi çarpılırız ayol :)) ne güzel işte nisam ama bu bence senin içinden gelen bişey, yani namazda topluluğa çıkarken evin içinde de özenlisindir zaten. Ben mesela evde kapşonumu başıma geçirip kıldığım falan oluyorben namaz kılacagım zaman abdestden sonra guzelce kokumu surerım dudagıma nemlendırıcı yuzume kremlerımı surerım sacımı guzel tarar temız guzel toplarım allahın huzuruna cıkıyoruz sonucta
sımdı yazarken tuhaf durdu ama nasıl yazacagımı bılemedım
ne bılım allah ıcın mı suslenıyorsun allah senın susunlemı ılgılenıyor dıyecek olan olabılır de sımdıden soyluyorum evet allah ıcın suslenıyorumaaa tövbe estf bunla dalga geçilir mi çarpılırız ayol :)) ne güzel işte nisam ama bu bence senin içinden gelen bişey, yani namazda topluluğa çıkarken evin içinde de özenlisindir zaten. Ben mesela evde kapşonumu başıma geçirip kıldığım falan oluyor
Nisam hayatın çoğu alanında olduğu gibi namazda da mükemmeliyetçi olmuşsun :) geri başlaması zor gelir böyle durumlarda, yorar da üstelik. Mesela hiç kılmamaktansa sadece farzları kılıp günün rutinine devam edince daha sürdürülebilir olabilir belki. Namazın iyi tarafı günü iyi planlamayı sağlıyor :)) Ben de hızlı hızlı kılarım benimki de iyi değil de bakma işte. Ama gözümün önünde canlandı biliyo musun süslü namaz örtüleriyle şık giyimli falan :)) özenmek güzel bişey ya kurduğun sofralardan belli iyi yapıyosun nisam aynen devam, mükemmeli aramadan tabine bılım allah ıcın mı suslenıyorsun allah senın susunlemı ılgılenıyor dıyecek olan olabılır de sımdıden soyluyorum evet allah ıcın suslenıyorum
benım tek sıkıntım ne bılıyor musun
regl olana kadar harıka devam edıyorum hatta kendımı unutuyorum sabah bır oturuyorum bı bakıyorum oglen okunmus daha ben secdede dua ederken ne ara gectı zaman ya dıyorum
cok bılırım yatsıyı kıldıktan sonra gecenın 3 oldugunu fakedıp uyudugumu
tek mesele regl oldum mu gerı baslamak
keske erkek olsaydım dedıgım anlardan bırıdır regl araya gırdı mı benım tum duzen bozuluyor ve içimdeki pis şeytan sanırım benı alt edıyor
bırde vur dedın mı olduruyorum ben efendıce kıl bıtır dımı dur sunu da kılayım dur sukur de kılayım dur bunu da kılayım dıye dıye namaz bıttıkten sonra da 87367326327 rekat kılıyorum sanırım gerı baslamak ondan zor gelıyor bana
Maaşallah butonu olsaydı, basardım. :)ben namaz kılacagım zaman abdestden sonra guzelce kokumu surerım dudagıma nemlendırıcı yuzume kremlerımı surerım sacımı guzel tarar temız guzel toplarım allahın huzuruna cıkıyoruz sonucta
Maaşallah butonu olsaydı, basardım. :)
Bu konu da çok güzel bir konuymuş. Ben de glüteni ve şekeri bırakmak istiyorum ama ah o alışkanlıklar yok mu...
yaa tesekkur ederım
bu arada o alıskanlıkların yerıne saglıklı alıskanlıklar da gelebılır alıskanlık bu her turlu edınılır
Acıkcası bende bir gunde hepsini, tum alışkanlıklarımı degıstırdım bıcak gıbı keserek... baska care yok
İşte ben de her şeyi bir anda değiştirmeye çalıştığım için zorlanıyorum. :)
Aslında glütensizliği denemem lazım. Glüten hassasiyeti için doktor endoskopi istemişti, yaptırmamıştım. Ben bir ay denerim glütensiz beslenmeyi dedim, denemedim. :)
Bu çok sevimli geldi bana yaaben namaz kılacagım zaman abdestden sonra guzelce kokumu surerım dudagıma nemlendırıcı yuzume kremlerımı surerım sacımı guzel tarar temız guzel toplarım allahın huzuruna cıkıyoruz sonucta
Bence de öyleBu çok sevimli geldi bana yaa
kar yagmıyor ama hala cocuklar karla oynuyorlar dısardaNisaa hala kar var mı? Şahane resimlar yaa!
Ama haksızlık, biz de kar istiyoruz, yalandan 1 gün yağdı, o da geçti gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?