Emin ol mutlu büyüyor sizin yanınızda nisam, geçen şu banlandığım konuda konuştuğumuz durum işte, çocuğun öncelikli ihtiyacı sevgi güven öyle değil mi
ya cok sagolun kızlaryaw senin gibi annesi olan mutlu olmaz mı büyüyorum diye...daha ne etkinlikler yapacak o senle, gezmeler tozmalar kız kızaa.oy maşallah, sağlıkla hep inşallah
Hepsini ben yaptım canım ugrasmayı seviyorum biliyorsun tesekkur ederizAy ben oturuşunu ısırırım seninpozlara bak minik kuzunun nice güzel seneleri olsun inşallah. Nisa o ince işçilikli şeylerin hepsini sen mi yaptın diye sormam abes olur herhalde çok tatlış yaw hepsi
Off senin komşun olmak vardıHepsini ben yaptım canım ugrasmayı seviyorum biliyorsun tesekkur ederiz
Hıc birini yemedim bu arada komsuya verdı erhan
Aynen yaw millet ne paralar verip yaptırıyor bunları, orada olacaktık affeder miydik biz samsonumNisa aştın yine olayı yaa! Ay o tartoletlerin de mi tadına bakılmaz, nasıl masum nasıl tatlı duruyorlarKurabiyeler yine aynıı
Balım zaten prenses, biblo kuzum. Maşallah bitaneme. Rabbim kendi gibi kalbi güzel insanlarla çevrelesin, korusun hep inşallah
off çayla ne gömerdik be MihomAynen yaw millet ne paralar verip yaptırıyor bunları, orada olacaktık affeder miydik biz samsonum
ecnebiler yağmut kitap kahve ambiyansı yapıyor hayatlarında hiç şöyle ortam görmüşler midiroff çayla ne gömerdik be MihomHava buz, ortam tatlı, çay sıcak
Canımm cok tesekkur ederimNisa aştın yine olayı yaa! Ay o tartoletlerin de mi tadına bakılmaz, nasıl masum nasıl tatlı duruyorlarKurabiyeler yine aynıı
Balım zaten prenses, biblo kuzum. Maşallah bitaneme. Rabbim kendi gibi kalbi güzel insanlarla çevrelesin, korusun hep inşallah
Aynen yaw millet ne paralar verip yaptırıyor bunları, orada olacaktık affeder miydik biz samsonum
Aman bunu yıyecegınıze oturun lahmacun kebap yiyin allasenoff çayla ne gömerdik be MihomHava buz, ortam tatlı, çay sıcak
onlar ne anlar ya, düşün böyle toplu ortam yapılacak, herkes bişeyini alıp gelmek zorunda...kimi tatlıdan, öteki tuzludan sorumlu..ecnebiler yağmut kitap kahve ambiyansı yapıyor hayatlarında hiç şöyle ortam görmüşler midir
Bana gelen yiyecekle gelmesin benceonlar ne anlar ya, düşün böyle toplu ortam yapılacak, herkes bişeyini alıp gelmek zorunda...kimi tatlıdan, öteki tuzludan sorumlu..
Nisa gibi hamarat bi hatuna giderken, bir tencere makarnamı kapıp kapıyı çalıyormuşum
zaten bizi kendin gibi düşünme nisam kendi standartlarımızda bişeyler yapabilirdik anca :))Bana gelen yiyecekle gelmesin benceyoksa hep birlikte patlarız oyle toplu gorusmelerde ben varsam kımse bırsey yapmazdı
bu sıteden uye arkadasım makaron bana geldıgınde cok yıyıp ıcerız sandık sohbet etmekten yemek yıyememıstık yazaten bizi kendin gibi düşünme nisam kendi standartlarımızda bişeyler yapabilirdik anca :))
Ben de isterim nisam ne güzel olur :) korona bitsin biz de herkes gibi seyahatlere vururuz kendimizi buluşuruz hem de neden olmasınbu sıteden uye arkadasım makaron bana geldıgınde cok yıyıp ıcerız sandık sohbet etmekten yemek yıyememıstık yasohbet daha cok sarıyor aslında keske bır araya gelsek de ne yesek dıye dusunsek valla o piti piti yapsak baklavalar kebaplar arasında
Fish fingerzaten bizi kendin gibi düşünme nisam kendi standartlarımızda bişeyler yapabilirdik anca :))
bu sıteden uye arkadasım makaron bana geldıgınde cok yıyıp ıcerız sandık sohbet etmekten yemek yıyememıstık yasohbet daha cok sarıyor aslında keske bır araya gelsek de ne yesek dıye dusunsek valla o piti piti yapsak baklavalar kebaplar arasında
Evet mesela fish finger yanına salata falan yapabilirim vay canına çok yaratıcı değil mi çok umut vadediyorum samsonumFish fingermeselaa, kahvaltı yapmadım, bunu yicem birazdan. Sen daha çok umut vaadediyorsum Mihom.
Siz Miho ile sohbete dalmışken ben çaktırmadan götürürüm valla
Macaron dan haber var mı? Sınavları vardı di mi? Ne yapıyor? Mali müşavir mi oldu yoksa?
makaron ıyı canım malı musavır degılmıydı zaten :) oyle hatırlıyorum yanlıs mı hatırlıyorumFish fingermeselaa, kahvaltı yapmadım, bunu yicem birazdan. Sen daha çok umut vaadediyorsum Mihom.
Siz Miho ile sohbete dalmışken ben çaktırmadan götürürüm valla
Macaron dan haber var mı? Sınavları vardı di mi? Ne yapıyor? Mali müşavir mi oldu yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?