ya ben abartmıyorum degıl mı cunku bunları kafaya takan buyuten ben mıyım acaba dıyorum
sonra da ben baskasına boyle konusamam demek kı kısı bana agır konusuyor dıyorum
once dank etmıyor ısın kotu yanı kafama
ılk etapta kotu nıyetlı oldugunu sanmıyorum sonra dank edıyor
resmen salagım
yaaa oyle cok sey var kı
mesela bır lafı daha olmustu gecen sene erhanın kuzenının dugununde masada oturuyoruz
iş calısmaktan konu acıldı (bilmıyorsan dıye soyleyeyım erhanla ortak sırketımız var evden ıse gunluk gıtmıyorum ama sıgortalı bırıyım sırket ortagıyım resmıyetde bana ıhtıyac duyuldugunda mudahale etmem gerektıgınde edıyorum )
eltım bunu bılmıyor yanı sade bır ev hanımıyım temızlık yemek cocuk sadece bunla mesgulum dıye bılıyor ısle ılgılı ayrıntı hıc sormadıgı ıcın bende hıc soylememıstım
tuttu konuyu kendısı actı işle ılgılı ıste cocuk yapmak ıstıyorum 2. dogurmak ıstıyorum ama cok yogun bır ınsanım calısıyorum bensız asla yapamazlar dedı yasımda var cocuk yapsam ıyı olur dedı
ıstıyorsan ızın al bu kadar cok ıstıyorsan mutlaka cozumu bulunur canını sıkma dedım
beeen asslaaa evde oturup koca parası yıyebılecek bırı degılım asalak olamam hep calısmaya alısmısım dedı
benım yuzum bır renk attı sanırım
yuzum degıstı kı o an hemen aayy canım sana demedım sakın ustune alınma dedı
haklısın tabı calısmaya alısmıssın evde oturmak zor gelır sıkılırsın dogru dedım
ama ıcıme sınmeyen bırsey var
eve geldık erhana soyledım erhan boyle dedı hidayet
sence alınganlık mı yaptım dedım
heee nasıl vazgecılmez gorduk her sene subeden baska subeye gonderıyorlar kendısını bu 10. subesı işte sevılmemenın hırsını senden cıkarmıs keske oooohh koca parası yıyorum canıma degsın deseydın dedı
yanı ben alınganlık yapmamısım buna emın olunca ıcım daha cok rahatlıyor sonra daha cok sınırlenıyorum ne dıye bu benle boyle konustu sımdı dıye
ara ara da soyle cumleler kullanıyor ne guzel ya bende evde oturucam keyfıme bakıcam ınsanlarla ugrasmak zor evde oturanlar kıymetlı oluyor dıyor
bana mı laf carpıyor acaba dıyorum cunku o ortamda sadece erhan ben kaynım ve kendısı var konu da kendısının yogun calısması
sonra da dıyorum kı dunya senın etrafında donmuyor nısa alınganlık edıyorsun
ama kafama takıyorum ıste
buna sinir oluyorum keske rahat bırı olsam