• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Şahsen öyle eltim olsa ben böyle tatlı tatlı verirdim zehiri 😂 bidaha bulaşamazdı bana.Benim düşüncem bu,çalışan bir kadınım, hemde iyi bir işim var, türkiyede standartların üstünde bir konum, ama benle aynı konumda olan evli arkadaşlarımda da bu durumu gözlemliyorum.Malesef modern köle halindeyiz çoğumuz evlilikte, işin kötüsü bunu bize çok büyük iş başarıyorsunuz gazı vererek yaptırıyorlar 😂 aslında çok acınası bi durum.
Neden evlenmek istemedigimin nedenlerini siralamissin bir bir :D

😂 ah be canım benim durum vahim ben müzmin bekarlardanım.ayıptır söylemesi yaş 38 🙈 sen gençsin galiba benden sana tavsiye sen yinede beni örnek alma düzgün birini bul evlen
Düzgün biri var mı ya :D Hadi diyelim bulduk düzgün kalacak mı? :D bir de o saydığın nedenler misal ev işinin çocuk bakımı vs hep kadına yüklenmesi, sanırım ben kediyle evlenicem :D

işin kotu kısmı ne bılıyor musun
ben buyuk gelınım bız buyuk evız dıyen tayfa bunlar benle aynı yasta ama erhandan 4 yas buyuk abısıyle evlı dıye bu aılenın reısı bızız dıye ılan edenler anne babanın da buna destek verdıgı kısıler :KK70:
cocugumun egıtım seklıne bıle mudahale etme hakları varmıs gıbı davranıyorlar ornek verıyorum hangı okula gondermeyı dusunuyorsunuz dedı
şu dedım
neden ? dedı
cunku bende o sekmende bır egıtım aldım kendım gordugum seyden cocugumu gerı tutmak ıstemıyorum 1 tane evladım var gonlumun ıstedıgı sekılde sartlar sunmak ıstıyorum herkes kendı cocugunu tanır bana gore bu uygun dedım
nıye paranız mı var kendınızı sıkıntıya sokuyorsunuz bu kadar ınce ıscılıkle buyuteceksınız ama bılemıyorum dedı :KK70: ben cok karsıyım o tıp okullara cocugun kapasıtesı varsa devlet ozel farketmez falan dıye ekledı

:olamaz: bunu dedıkten sonra kendı cocuklarını benım cocugum ıcın ıstedıgım okula yerlestırdıler
Ahahaha:) çok numunelermiş.
Yaaa Nisa, bize de herkes burda çocuk parası falan alıyoruz, çok refah içindeyiz diye gıcık oluyor. Allah nasip ederse 3.çocuk istiyoruz. Amin deyin lütfen, hayırlısıyla🌸🙏🙏🙏 bunu bizimkilere söylediğimde kardeşimin eşi “niye Almanya çok mu çocuk parası veriyor” demişti:/ halbuki biz alamıyoruz o parayı.
Herkes sözüyle, eylemiyle kendi içindekileri konuşturuyor işte.

Şahsen öyle eltim olsa ben böyle tatlı tatlı verirdim zehiri 😂 bidaha bulaşamazdı bana.Benim düşüncem bu,çalışan bir kadınım, hemde iyi bir işim var, türkiyede standartların üstünde bir konum, ama benle aynı konumda olan evli arkadaşlarımda da bu durumu gözlemliyorum.Malesef modern köle halindeyiz çoğumuz evlilikte, işin kötüsü bunu bize çok büyük iş başarıyorsunuz gazı vererek yaptırıyorlar 😂 aslında çok acınası bi durum.
Selam Y Yuppiyayye 🌸 yeni gördüm ben seni🥰
Söylediklerinde çok haklısın gerçekten. Evlilik kadına yük demek her halükarda bence(çoğunlukla böyle en azından)..hele çocuklu evlilik, intihar etmek gibi bişey gerçekten:/
Ben eşimle tanışmadan önce “kimse yok mu, evlenmiyor musun daha” sorularına “yok öyle bir yaratık:) diye cevap verirdim. Eşimle tanıştım, insan değildi yemin ederim😬 centilmenliğin kitabını yazardı adam, onu gören kadın, kocasını boşamaya kalkardı, bana karşı centilmenliğini görünce. Ama ne zaman çocuk oldu, eşim öküz mod 10 oldu🤦‍♀️ “Sen anasın tabi ki katlanacaksan” modunda yaşadı uzun süre. Bigün “ben tükendim, dayanamıyorum” diye dert yanmak istedim, lafı ağzıma tıktı yine sen anasın yaaaa diye ağız bükerek. Hayatımın en kötü sahnesiydi gerçekten. Özellikle evlilikte kim fazla yükleniyorsa yükü, öteki kıçını seriyor afedersin.
Benim eyvallahım yok çok şükür. Ekonomik özgürlük çok büyük birşey kadın için gerçekten.
Allah bütün evli,bekar özellikle çocuklu kadınların yardımcısı olsun. Hayat çok zor gerçekten.

kkızlaaaarrr yenı yıl gelıyor ben cok heyecanlıyım her yenı yılda kendıme bır plan program yapıp ona uymaya calısıyorum hep yıllık plan yaparım ben
yenı planlarımı yazmaya basladım ınsallah buyuk enerjıyle guzel bır yıla merhaba derız
Nisacım, adını daha fazla anmak istemiyorum ama asalak sensin, sığır diyceksin öylesine.

Bak yeni yılda böyleleriyle enerji akışını da kapa. Onun negatifi senin pozitifine savaş açmış. Sen kanallarını kapat. Nette biraz araştır sen bunu🌸
Gerçekten bazılarının enerjisi itip/çekiyor bazılarını.
Herşey maddi imkan değil bilirsin. İç huzurunu, ev huzurunu kıskanmıştır manyak. Kapat çakralarını, pisliğini aktarmasın sana. Laflarına bak, sinir oldum walla.

Nisacım, adını daha fazla anmak istemiyorum ama asalak sensin, sığır diyceksin öylesine.

Bak yeni yılda böyleleriyle enerji akışını da kapa. Onun negatifi senin pozitifine savaş açmış. Sen kanallarını kapat. Nette biraz araştır sen bunu🌸
Herşey maddi imkan değil bilirsin. İç huzurunu, ev huzurunu kıskanmıştır manyak. Kapat çakralarını, pisliğini aktarmasın sana. Laflarına bak, sinir oldum walla.
yaaa bunu cok ıstıyorum çakra nasıl acılır kapanır bılmıyorum duymustum ama medıtasyon gıbı bırsey mı ?yapanlar cok cıddı duruyor sessız dusunuyor benı gülme tutar :D
oyle olsun kı bana gonderdıgı enerjı gerı kendısını bulsun benden seksın ona gerı gıtsın :D
gercekten tum enerjımı emıyor cok cıddıyım her gorustugumuzde kendımı hasta hıssedıyorum gerı enerjımı toplamam gunlerımı alıyor sersem oluyorum

akşam günahlara girilecek :D yemekler tatlılar yapıyorum
:KK53:
masaya koyucam ne kadar yerım ne yerım bellı olmaz

sarma yapıcam ama sarma nasıl sarma oyle pırınclı yag bombalı degıl
salcalı soganlı bır bulgur pılavı dusunun burda pılavlık ot satılır otlu pilav derız hatta resmını gostereyım bahsettıgım pilavın as-otlu-pilav-gaziantep-usulu-kapama-1300x1300.jpg
:D sarma olarak bunu iç yapıp sardım aslında cok lezzetlı oluyor boyle yapınca :D ırı ırı borek gıbı sarıyorum :D gorursunuz resmını aksam
ayrıca fırında tavuk bud var
yanında yogurt meze ve
tabıkı yesıllık salata

tatlı olarak tartolet yaptım onu da su sekılde yaptım
kuvertur cıkolatalar var gercek cıkolata... onun bıtter olanını mermari usulu erıttım onunla fıstık bademle falan susledım
pasta olarak da burda ılk sayfada tarıfını verdıgım unsuz sekersız brownı tarıfı var
onu yaptım kucuk tek porsıyonluk
ustune de mermarı usulu erıttıgım cıkolatadan doktum :D
belkı kremsantı cırparım ustune koyacagım meyvelerı tutsun dıye bır cay kasıgı ustune koyarım yapıstırma maksatlı

bırde gecen gunku fıstıklı muska , cevızlı sucuk ve meyve tabagı var

bu kadar :D

abur cubur yaptım ama yıne olabıldıgınce saglıklı olmasına dıkkat ettım cocugumda yıyor cunku
hatta pastaları bırlıkte yaptık kuzumun elı degdı o yuzden emınım cok lezzetlı olmustur :KK68:

akşam günahlara girilecek :KK70: yemekler tatlılar yapıyorum
:KK53:
masaya koyucam ne kadar yerım ne yerım bellı olmaz

sarma yapıcam ama sarma nasıl sarma oyle pırınclı yag bombalı degıl
salcalı soganlı bır bulgur pılavı dusunun burda pılavlık ot satılır otlu pilav derız hatta resmını gostereyım bahsettıgım pilavın Eki Görüntüle 2751078
:KK70: sarma olarak bunu iç yapıp sardım aslında cok lezzetlı oluyor boyle yapınca :KK70: ırı ırı borek gıbı sarıyorum :KK70: gorursunuz resmını aksam
ayrıca fırında tavuk bud var
yanında yogurt meze ve
tabıkı yesıllık salata

tatlı olarak tartolet yaptım onu da su sekılde yaptım
kuvertur cıkolatalar var gercek cıkolata... onun bıtter olanını mermari usulu erıttım onunla fıstık bademle falan susledım
pasta olarak da burda ılk sayfada tarıfını verdıgım unsuz sekersız brownı tarıfı var
onu yaptım kucuk tek porsıyonluk
ustune de mermarı usulu erıttıgım cıkolatadan doktum :KK70:
belkı kremsantı cırparım ustune koyacagım meyvelerı tutsun dıye bır cay kasıgı ustune koyarım yapıstırma maksatlı

bırde gecen gunku fıstıklı muska , cevızlı sucuk ve meyve tabagı var

bu kadar :KK70:

abur cubur yaptım ama yıne olabıldıgınce saglıklı olmasına dıkkat ettım cocugumda yıyor cunku
hatta pastaları bırlıkte yaptık kuzumun elı degdı o yuzden emınım cok lezzetlı olmustur :KK68:
Ooooo afiyet olsun, bizde pasta ve elmalı kurabiye var ama ben yemicem kuruyemiş aldım kendime onları yicem :D hepimize sağlıklı huzurlu bir yeni yıl olsun ben gibi bekarlara tutkulu aşk diliyorum bı manitamiz olsun biraZ değişiklik :p

Ooooo afiyet olsun, bizde pasta ve elmalı kurabiye var ama ben yemicem kuruyemiş aldım kendime onları yicem :KK70: hepimize sağlıklı huzurlu bir yeni yıl olsun ben gibi bekarlara tutkulu aşk diliyorum bı manitamiz olsun biraZ değişiklik :p
Hof inşallah sonuncusuna çok amin😂 tutkulu sadık dürüst efendi kariyeri iyi bir aşk istiyorum çok mu? Çok gibi sanki ama inşallah😂

Ooooo afiyet olsun, bizde pasta ve elmalı kurabiye var ama ben yemicem kuruyemiş aldım kendime onları yicem :KK70: hepimize sağlıklı huzurlu bir yeni yıl olsun ben gibi bekarlara tutkulu aşk diliyorum bı manitamiz olsun biraZ değişiklik :p
amin canım ısteyen herkese en helalınden yakısıklı akıllı kulturlu bırını diliyorum :KK68: neredeyse o gızlı hazıneler cıksın da gonullerınıze gırsın ınsallah
Ayyyyy kızlar nasılsınız mutlu yıllaaaaar❤️
N nscckts en çok sana 😘
bi koşu sherlock olup gelıcem :KK70:
bellıkı tanısıyoruz ama nıck degısmıs

Hof inşallah sonuncusuna çok amin😂 tutkulu sadık dürüst efendi kariyeri iyi bir aşk istiyorum çok mu? Çok gibi sanki ama inşallah😂
Amin diyelim ne diyelim ben de aynı şeyi diliyorum merhametli her şeyden öte ama nasip :p
amin canım ısteyen herkese en helalınden yakısıklı akıllı kulturlu bırını diliyorum :KK68: neredeyse o gızlı hazıneler cıksın da gonullerınıze gırsın ınsallah

Amiiiin Nisamm :))

Evet çaktırma shhsjsshjs

Ay inşallahhhh nisoşum❤️🎉

Tam bunu diyecektim, beni kıskanacağı bişey yok aslında demişsin ama haset insan için her şey sebeptir, böyle insanların bakış açısı sürekli karşılaştırma yapmak üzerine oluyor. Sahip olduklarıyla nispet yapıp komplekslerini örtmek sahip olmadıklarıyla da hırslanmak üzerine yani. Senin elti hanım da ister dünyanın tüm nimetlerine sahip olsun sendeki huzurlu dingin üretken hayatı veya eşinin arkanda durmasını kıskanmıştır. Zaten haset insanlardaki en büyük eksiklik o iç huzuru :)) ayhh herkesler beni kıskanıyor tribini sevmem normalde ama senin durumun öyle bişey değil nisam, eltin pek tekin gözle bakmıyor sana :)) hiçbir şey için büyütüyor muyum kafama mı takıyorum diye iç güdülerini susturma, rahatsızlık hissediyorsan emin ol o his doğrudur yanlış anlamamışsındır yani. Çünkü sen normalde dengeli, bazı yönlerinle dalga geçecek kadar kendiyle barışık, ona buna alınmayan bir insansın rahatsız olduysan boşa değildir, elti ya da başkası kim olursa olsun.

Back