Sağlıklı beslenirken;

the queens gambit i izledim
papelin devamini dört gözle bekliyorum
türk dizilerinden de alev alev, sadakatsiz, sen cal kapimi
seferin kizi sacmalamaya basladi artik onu pek seyredesim gelmiyor

badem benim tirnaklarim oluyor heralde öyle törpülüyorum artik ona en iyi giden renk nude tonlari
N nscckts bence hic pahali oje alma
bana oje sürersem dayanmiyor cünkü kuruyorlar zaten ve tirnaklarim uzun oldugu icin hemen bitiyor.
o yüzden ben pahali almam
Mihail Zoscenko artik 3-5 liraya oje kalmadi,

pastelin ojeleri güzel bence, flormar i sanki iki kat sürmen gerekiyor, ben öyle iki kat sürmeyide sevmiyorum hemen bozuluyor sanki

sendeki nude tonları hangileri suzim belki nisanın aradıkları sendedir

Burdaki badem tırnak jel tırnak canım.O resimlerdeki çoğu tırnak jel tırnak

Burdaki badem tırnak jel tırnak canım.O resimlerdeki çoğu tırnak jel tırnak
bu gorunumu veren ojeler cıkmıs ya sansımı sonuna kadar deneyecegım
demın bır arkadasım yazdı bana mesela once tırnak sertlestırıcı sur kurusun sonra bunu sur 3 kat dedı https://www.gratis.com/rimmel-londo...2qqt74cwIK7Fuw_6ny4aAp33EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
kurusun sonra da 1 kat bunu sur dedı FLORMAR HIZLI KURUMA VE EXTRA PARLAKLIK SAĞLAYAN CİLA 11ML Fiyatları ve Özellikleri

jel tırnak gorunumu elde edersın tam ıstedıgın tonlar bu dedı
deneyecegım bakalım olursa buraya yazarım :)

Bence frenç olanı daha hoş duruyor nisam badem olan çok yapay değil mi yaw
ınsan kendısınde hangısı olmazsa onu ıstermıs ya benımkı o hesap soyle sekıl sukul yapayım tırnak dekoru yapayım benım bu tırnak klasık tırnak herseyı de kaldırmıyor hep french hep french ,
badem tırnaga ne koysan oluyor ya ne renk yapsan oluyor bılmıyorum cok işveli cilveli duruyor sankı yuzuk bıle o tırnaga sahıp olana daha cok yakısıyor sankı ama dogustan olunca guzel ben yapmaya calıstıgımda gorcektın dunyada dınazor hala var dıye ınsanları ıkna edebılırdın tırnaklarımı gostererek cok kotu oldu bende cok ıstıyorum badem tırnak nasıl ıstıyorum bı bılsen oyle ıstıyorum ıste
valla pıyasadakı tum nudeları alcam sanırım
canim burdan aldim simdi
she diye bir marka var watsons gibi biyerin kendi markasi
essence markasi orda var bak o renklerede bakabilirsin N nscckts
bakayım essense de hepsıne bakayım :)

eltımın annesı aradı dun benı oglunun nıkahına cagırmak ıcın
bende gelemeyecegımı ve tebrıklerımı ılettım hem dugun ıcın hemde dıger gelını hamıle 4 aylık onun ıcın
pat dıye allah sana da oglan versın ınsallah dedı
erkege hamıleymıs gelını
neden ? dedım
cunku bılmıyorum allah bana neden erkek vermelı yanı boyle bır zorunluluk varsa bıleyım de erhana soyleyeyım x ve y kromozomlarıyla konussun ayarlasın
neyse neden ? dedım
erkegın yerı ayrı bak kuafore gıdecektık bır oglumun ısı vardı dıgerı goturdu dedı
keske taksıye bınseymıssınız dedım
oyle deme erkek lazım oluyor dedı
sız cok torun ıstıyorsunuz sanırım gelınlerınıze kendı kızınıza soyleyın dedım
soyluyorum da kımse benı dınlemıyor sen dınle kaynananada cok soyluyorum gelınlerınde ıs yok 3 gelınler 1 taneyle kaldılar dıyorum dedı
belkı erhanın cocugu olmuyordur ? belkı tedavı gormemız gerekıyordur? sızın nıkahına davet ettıgınız cocugunuzun ılk evlılıgıde oglunuzun cocugu olmadıgı ıcın bıtmıstı bılırsınız aslında bu duyguları bu yuzden bunları konusmayı dogru bulmuyorum herseyın hayırlısı allah ısteyene versın ben ıstemıyorum dedım
teklık allaha mahsusdur dedı hala benı kocamla üremem ıcın ıkna edıyor
bu kadına vıdeomu falan cekıp gondersem sanırım buyuk haz duyacak cunku ılerı derece sapık oldugunu dusunuyorum cahıllıkten bıle ote bence bu durumu allah sıfa versın cok zor

yedım valla lokum gıbıydı
bu aksamda yıcem hemde yanında cevızlı sucuk da olacak

ya sabr bazı insanlar imtihan gerçekten ya.

Erkek lazım, çünkü kadın aciz...kız evlat olsa o da aciz kalacak derdine koşmaya

Teyzeye söyle, benim bir arkadaşım var Samsonn, çocuğu bırak, sap gibi yanlız yaşıyor ve buna rağmen mutlu...manyak mı, sıyırmış mı yardımına mı koşsak de Hayır evlenmeye yalnızlık Allah'a mahsus diyeni çok duydum da, tek çocuk doğurana temelli kel alakaa

bence yıne eltımle ana kız dedıkodu yapmıslar bellı
cunku bu mevzudan bırkac gun once goruntulu gorusuyorduk eltımle
ahsen geldı ona mutfakta meyve tabagı hazırlamıstım afilli
kosarak sarıldı anne cok guzel kadınsın harıka aşsıcın bayıldım dıye
eltımde goruyor ve duyuyor
bak sen suna ya buyudu de konusmalara bak dedım
bana aynen su cumleyı kullandı
bırde bunu oglun olsaydı duysaydın keske o zaman daha baska oluyor erkekten duyunca dedı
oglunu kocası gıbı goruyor heralde
cocuk sevgısının cınsıyetımı olur mu anlamadım kızında olsa oglunda cocugun senı sevdıgı ıcın mutlu olursun bunun bır cınsıyetı oldugunu bılmıyordum
yemın edıyorum sapıkca gelıyor bana sapık olduklarını dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…