the queens gambit i izledimThe office us versiyonunu çok seviyordum ben, asıl esinlenildiği uk versiyonunu izleyeyim dedim zaten pek uzun değil. Ama çok bayık yaa, amerikanlar daha iyi coverlamış diziyi
Yeni dizileri pek takip edemiyorum vakitsizlikten, anca sosyal medyada çok duyduklarım olursa neymiş bu diye bakıyorum. Bazıları güzel hakkaten bazılarına devam edemiyorum (normalde de odaklanma sorunum var zaten, uzun yıllardır sinemaya da gitmem mesela iki saat koltukta oturmak korkunç gelir). Bir başkadır dizisi güzeldi mesela. Sen izliyo musun şu aralar bişeyler suzim? Karantina günlerinde saracak şey lazım zaten
sendeki nude tonları hangileri suzim belki nisanın aradıkları sendedirbadem benim tirnaklarim oluyor heralde öyle törpülüyorum artik ona en iyi giden renk nude tonlari
N nscckts bence hic pahali oje alma
bana oje sürersem dayanmiyor cünkü kuruyorlar zaten ve tirnaklarim uzun oldugu icin hemen bitiyor.
o yüzden ben pahali almam
Mihail Zoscenko artik 3-5 liraya oje kalmadi,
pastelin ojeleri güzel bence, flormar i sanki iki kat sürmen gerekiyor, ben öyle iki kat sürmeyide sevmiyorum hemen bozuluyor sanki
Burdaki badem tırnak jel tırnak canım.O resimlerdeki çoğu tırnak jel tırnakbak benım tırnak seklım bu hıc torpulemem bıle uzar bu sekılde keserım bu sekılde hep boyle
Eki Görüntüle 2747801
halbukı ben severım badem tırnak nasıl zarıf duruyor
bu sekılde yanlardan makasla kestım torpuledım olmadı
sadece torpuledım yıne olmadı
resmen olmuyorbu sekılde tırnakları olana ımrenıyorum cok guzel bence kadın kadın duruyor
Eki Görüntüle 2747804
bu gorunumu veren ojeler cıkmıs ya sansımı sonuna kadar deneyecegımBurdaki badem tırnak jel tırnak canım.O resimlerdeki çoğu tırnak jel tırnak
ınsan kendısınde hangısı olmazsa onu ıstermıs ya benımkı o hesap soyle sekıl sukul yapayım tırnak dekoru yapayım benım bu tırnak klasık tırnak herseyı de kaldırmıyor hep french hep french ,Bence frenç olanı daha hoş duruyor nisam badem olan çok yapay değil mi yaw
valla pıyasadakı tum nudeları alcam sanırımbadem benim tirnaklarim oluyor heralde öyle törpülüyorum artik ona en iyi giden renk nude tonlari
N nscckts bence hic pahali oje alma
bana oje sürersem dayanmiyor cünkü kuruyorlar zaten ve tirnaklarim uzun oldugu icin hemen bitiyor.
o yüzden ben pahali almam
Mihail Zoscenko artik 3-5 liraya oje kalmadi,
pastelin ojeleri güzel bence, flormar i sanki iki kat sürmen gerekiyor, ben öyle iki kat sürmeyide sevmiyorum hemen bozuluyor sanki
bakayım essense de hepsıne bakayım :)
Ay böyle muska bulacam evin her köşesine serpmezsem ne olayım
Böyle tam yakın olmadı gibi nisam iyice zoomla
Ay enfesss
yedım valla lokum gıbıydıAy enfesssYapılır mı ama bu banaa Nisa, zaten kaç gündür baklava sayıklamaya başladım yinee.
sen mi yedin yoksa? off off , 3 ten aşağası kurtarmaz bende
Cevapla tuşuna basamıyorum fotodan gözümü alamadığım için
ya sabreltımın annesı aradı dun benı oglunun nıkahına cagırmak ıcın
bende gelemeyecegımı ve tebrıklerımı ılettım hem dugun ıcın hemde dıger gelını hamıle 4 aylık onun ıcın
pat dıye allah sana da oglan versın ınsallah dedı
erkege hamıleymıs gelını
neden ? dedım
cunku bılmıyorum allah bana neden erkek vermelı yanıboyle bır zorunluluk varsa bıleyım de erhana soyleyeyım x ve y kromozomlarıyla konussun ayarlasın
neyse neden ? dedım
erkegın yerı ayrı bak kuafore gıdecektık bır oglumun ısı vardı dıgerı goturdu dedı
keske taksıye bınseymıssınız dedım
oyle deme erkek lazım oluyor dedı
sız cok torun ıstıyorsunuz sanırım gelınlerınıze kendı kızınıza soyleyın dedım
soyluyorum da kımse benı dınlemıyor sen dınle kaynananada cok soyluyorum gelınlerınde ıs yok 3 gelınler 1 taneyle kaldılar dıyorum dedı
belkı erhanın cocugu olmuyordur ? belkı tedavı gormemız gerekıyordur? sızın nıkahına davet ettıgınız cocugunuzun ılk evlılıgıde oglunuzun cocugu olmadıgı ıcın bıtmıstı bılırsınız aslında bu duyguları bu yuzden bunları konusmayı dogru bulmuyorum herseyın hayırlısı allah ısteyene versın ben ıstemıyorum dedım
teklık allaha mahsusdur dedı hala benı kocamla üremem ıcın ıkna edıyor
bu kadına vıdeomu falan cekıp gondersem sanırım buyuk haz duyacak cunku ılerı derece sapık oldugunu dusunuyorum cahıllıkten bıle ote bence bu durumu allah sıfa versın cok zor
fazlasıyla hakkattin sen Nisaa! Yeni yılı tatlı tatlı kapatın ailecekyedım valla lokum gıbıydı
bu aksamda yıcem hemde yanında cevızlı sucuk da olacak
bence yıne eltımle ana kız dedıkodu yapmıslar bellıya sabrbazı insanlar imtihan gerçekten ya.
Erkek lazım, çünkü kadın aciz...kız evlat olsa o da aciz kalacak derdine koşmaya
Teyzeye söyle, benim bir arkadaşım var Samsonn, çocuğu bırak, sap gibi yanlız yaşıyor ve buna rağmen mutlu...manyak mı, sıyırmış mı yardımına mı koşsak deHayır evlenmeye yalnızlık Allah'a mahsus diyeni çok duydum da, tek çocuk doğurana temelli kel alakaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?