guzel nude renk oje arıyorumkizlar naposunuz
ben de öyle seviyorum bej var ben de onu bu ara cok seviyorumguzel nude renk oje arıyorumhep klasık french yapıyordum hıııccc baska bır ton kullanmadım boyle dogal nude ton arıyorum
The office us versiyonunu çok seviyordum ben, asıl esinlenildiği uk versiyonunu izleyeyim dedim zaten pek uzun değil. Ama çok bayık yaa, amerikanlar daha iyi coverlamış diziyihangi diziyi?
ben de viyanadayim, salata yaptim kendime onu yedim simdi ben de takilirim öyle internette
Vaay nude ojeler çok tatlış. Ben bordoyu da seviyorum ojelerde nisam, abdest aldığım için kendim süremiyorum ama başkasında çok hoşuma gidiyor nude ve bordo. Ama uzun tırnak no, bakamıyorum bile çok uzun olunca
Chanel diyeceğim nisam tarla satmalık şuursuz tavsiyefarmasinin nude tonları fena degıl gıbı ama hıc kullanmadım nasıl bılmıyorum gecenlerde note markanın nude rengını kullandım berbat ınanılmaz fırca ızı cok soguk ton falan ölü el yaptı resmen
Vaay nude ojeler çok tatlış. Ben bordoyu da seviyorum ojelerde nisam, abdest aldığım için kendim süremiyorum ama başkasında çok hoşuma gidiyor nude ve bordo. Ama uzun tırnak no, bakamıyorum bile çok uzun oluncacidden korkuyorum içim bi hoş oluyor, bi ara yılan desenli taytlar türemişti hatırlıyo musun nisam, onda da bakamazdım aynı hisler oluyordu çok zor zamanlardı benim için
chanelın ojesı kac para acabaChanel diyeceğim nisam tarla satmalık şuursuz tavsiyeflormarın epey renk seçeneği yok muydu yanlış mı hatırlıyorum. Eskiden 1 liraya 3 liraya oje olurdu ya artık o bile pahalanmış.
ben olsam amme hızmetı derım bu resımlerın yanına marka ve kodu da ılıstırırım cok vıcdansızlar nasıl bulcam sımdı bu tonlarıYaa bu renkler harikaymış
Yutubır hanım kızlarımız videolarını çekmiştir nisam benceben olsam amme hızmetı derım bu resımlerın yanına marka ve kodu da ılıstırırım cok vıcdansızlar nasıl bulcam sımdı bu tonlarıtam ıstedıgım renkler
Kısa tırnaklara french mi daha iyi gidiyor? Ben pek anlamam ojeden sadece bakınca aa güzel diyorum ama neyi güzel bulduğumu açıklayamam sadece algı benimki :)) mesela french ve nude da çok temiz bir el algısı oluşturuyor bende :))bu arada kırmızı oje bana hıc yakısmıyor
parmaklarım kısa ve tombul bırde pembeye donuk beyaz tomtık ellerım vartırnaklarım da küt hanı uzatabılen bırı de degılım dogal boy ve seklınde
kırmızı oje surdum mu sankı kana bulanmısım gıbı duruyorum sonradan gorme tombıs gün teyzelerı gıbı duruyorum nasıl dıyım olmuyor yanı kırmızı oje ınsanı degılım ona zarıf uzun ınce parmak lazım benım her bır parmagım yerebatan sarnıcı gıbı mubarek
abone lıstem 9389383 kısı falan nude oje yazdım kım cıktıysa kanalına abone oldum saatlerce ızledım pastelın bride ojeyı de ordan bulmustum zaten note markasınınkını da ordan buldum ama o kızda nasıl guzel durmustu bende ıııggreeeennccc olduYutubır hanım kızlarımız videolarını çekmiştir nisam bence
aynen kısalara french yakısıyor yanı benceKısa tırnaklara french mi daha iyi gidiyor? Ben pek anlamam ojeden sadece bakınca aa güzel diyorum ama neyi güzel bulduğumu açıklayamam sadece algı benimki :)) mesela french ve nude da çok temiz bir el algısı oluşturuyor bende :))
Sen badem tırnak deyince googleladım nisam vay be neler varmış bişey daha öğrendim bugün :)) badem tırnak, stiletto tırnak bile varmışabone lıstem 9389383 kısı falan nude oje yazdım kım cıktıysa kanalına abone oldum saatlerce ızledım pastelın bride ojeyı de ordan bulmustum zaten note markasınınkını da ordan buldum ama o kızda nasıl guzel durmustu bende ıııggreeeennccc olduoda acık tenlıydı halbukı ama onun parmakları ınce uzun tırnagı badem seklındeydı en sevdıgım sey ama kendı tırnagım asla badem olmuyor tırmık olur kazma olur ama benden badem olmaz hem seklı yapısı küt hemde uzatamıyorum boyle daral gelıyor kendımı bıldım bılelı her hafta tırnak keserım dusun 2 . haftayı gormedı hıc
Bence frenç olanı daha hoş duruyor nisam badem olan çok yapay değil mi yawbak benım tırnak seklım bu hıc torpulemem bıle uzar bu sekılde keserım bu sekılde hep boyle
Eki Görüntüle 2747801
halbukı ben severım badem tırnak nasıl zarıf duruyor
bu sekılde yanlardan makasla kestım torpuledım olmadı
sadece torpuledım yıne olmadı
resmen olmuyorbu sekılde tırnakları olana ımrenıyorum cok guzel bence kadın kadın duruyor
Eki Görüntüle 2747804
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?