canımmm cok tesekkur ederımYa yine rötarlıyım ben her işimde olduğu gibi!!
Nisa canooo!! Nice mutlu yaşların olsun babyy!! O güzel ailenle bir sürü anılar biriktir, sağlıkla, huzurla, ağız tadıyla uzun uzun yıllar inşallahİyi ki yollarımız kesişmiş
güle güle kullan suzim, insanın evine bişeyler alması ne güzel bi his değil mi ben de çok severimelimde bir canta türk yerlerini dolastim yolluk aldim koridora ve yatak odaya, yatak odaya almicaktim ama dün aldigim bej rengi koridora cok acik gelince ve uzun olunca yatak odaya serdim onu.
bugün de gittim nespressonun kahve makinesini aldim indirime girmis yanina da kupon veriyorlar kahve aliyorsun
vaay epey uzun bir karantinaymış, çok arttı demek ki sizde de vakalar26 sindan itibaren 18 ocak´a kadar evden cikma yasagi uygulanacak bizde sadece markete izin var.
diger magazalarda kapanacak.
hatta 15, 16 sinda test yaptirmayanlar 18 inde diger magazalar cafeler falan acildiginda gidemeyecek onlar bir 10 gün daha karantinada olacakmis.
iyice zivanadan ciktilar
Ne güzel canım ya, güle güle kullan. Çok şükür var ki harcıyorsun. İnsan küçücük bişey alsa bile o gün mutlu olmaya yetiyor.elimde bir canta türk yerlerini dolastim yolluk aldim koridora ve yatak odaya, yatak odaya almicaktim ama dün aldigim bej rengi koridora cok acik gelince ve uzun olunca yatak odaya serdim onu.
bugün de gittim nespressonun kahve makinesini aldim indirime girmis yanina da kupon veriyorlar kahve aliyorsun
Kökten çözüm planı gibi, hazır noel + yeni yıl tatili de araya girmişken 1 ay karantina çok mantıklı aslında. Epey yol katedilir sanki.26 sindan itibaren 18 ocak´a kadar evden cikma yasagi uygulanacak bizde sadece markete izin var.
diger magazalarda kapanacak.
hatta 15, 16 sinda test yaptirmayanlar 18 inde diger magazalar cafeler falan acildiginda gidemeyecek onlar bir 10 gün daha karantinada olacakmis.
iyice zivanadan ciktilar
sen de iyi etmişsin samsonum epeydir kitap okuyamıyorum benNe güzel canım ya, güle güle kullan. Çok şükür var ki harcıyorsun. İnsan küçücük bişey alsa bile o gün mutlu olmaya yetiyor.
Bana da bir koli kitap geldi bugün
elimde bir canta türk yerlerini dolastim yolluk aldim koridora ve yatak odaya, yatak odaya almicaktim ama dün aldigim bej rengi koridora cok acik gelince ve uzun olunca yatak odaya serdim onu.
ohh ıyı yapmıssın para boyle keyıf ıcın harcanır saglıkla sıhhatle ne guzel yapmıssın ıyı gunlerde kullan :)pazartesi günü dip boyami yaptirdim kisacasi yeni ev kurmak baya agir geldi bana bu ara cok para harcadim.
ne guzelNe güzel canım ya, güle güle kullan. Çok şükür var ki harcıyorsun. İnsan küçücük bişey alsa bile o gün mutlu olmaya yetiyor.
Bana da bir koli kitap geldi bugün
ya bende de o kadar çok sırada bekleyen kitap varki... iş yoğunluğu ile akşamları kafa almıyor normal, ama bir başlayınca da yeni şeyler katmak çok iyi geliyor ruha.sen de iyi etmişsin samsonum epeydir kitap okuyamıyorum ben
haklisin dogru diyosun keyif icin harcanirohh ıyı yapmıssın para boyle keyıf ıcın harcanır saglıkla sıhhatle ne guzel yapmıssın ıyı gunlerde kullan :)
sorma canim benim öyle mutlu oldum ama ben en cok baskasina bir sey alinca mutlu oluyorum hastalik gibi.güle güle kullan suzim, insanın evine bişeyler alması ne güzel bi his değil mi ben de çok severim
Dizi izleyeceğim suzim yatana kadarki zamanımı böyle harcamayı planlıyorum bu akşam :)) sen napıyosunkizlar naposunuz
hangi diziyi?Dizi izleyeceğim suzim yatana kadarki zamanımı böyle harcamayı planlıyorum bu akşam :)) sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?