Oy Allah kabul etsin canım ya. Maşallah iradene, her alanda senin elinden bişey kaçmıyor yaa
ooo her şeye yakışır tabi. ağzınızın tadını biliyorsunuz . lahmacun yayına verilir doğru burda da.tuzla ovdun degıl mı
bız onu lahmacunun ıcıne yapar koyar yerız
ya da kozlenmıs patlıcan koyarız
sabahları ciğer kebabının ıcıne de koyarız onu
cok lezzetlı olur
tuzla ovar azıcık lımon suyu da sıkarım ustune sogan kara lahana cok lezzetlı olur oyle hatta bırazda pul bıber serperım
ne pis bogazız ya
işte o tür şeyler etkiliymiş . bi daha ölçtürünce bakalım yükselcek mi.Evet, dil altı fısfısları var, kullanımı kolay. Bende ki kiraz tadında, görünce sıkasın geliyor zaten.
Oy Allah kabul etsin canım ya. Maşallah iradene, her alanda senin elinden bişey kaçmıyor yaa
maşallah sana nisaaaa. maşallah .amin canım
hep bırseylere sebep oruc tuttum ama hıc sukur orucu tutmamıstım kendımı kotu hıssettım ne cıkarcı bır ınsanım o kadar herseyı ıstıyorsun nasıp edıyor bır sukret dedım
kendımı daha mutlu ve huzurlu hıssetmeye basladım bazı seylerı farketmeye basladım daha sakin hıssedıyorum kendımıbu pandemı kendı ıcıme donus gıbı oldu benım ıcın ozellıkle bu son 1 ay kalbım yumusadı sankı o keskın koselerım torpulendı gıbı
Hayırlı Cumalar Kuzuu. İyi olmuş, senden bu soğuklarda git gel yapmazsın en azından, sabahın köründe yollara düşüyordun.Kızlar günaydın hayırlı cumalar
Biz full evden calışıyoruz yine. Magazalar falan kapandı 6 aralık’a kadar bu şekilde olacak.
mAranızda hic burberry parfümleri kullanan var mı? Hangisi güzel?
Canımm yaa, sanmam...bizim de vardı muhabbet kuşları onlar çok çabuk bir sürü yavruluyor zaten...hani cins bi köpek falan değil ki, 5000-10 bine satıp, para gözünü bürüdüğü için böyle canilik yapsınlar. Belki yalnız diye biraz mahsundur, hani yeni ayrıldı ya diğerlerinden. Alışacaktır size. Şimdi bir tane daha alsan mutlu olur hayvancık ama bu sefer kafes içinde çok pırpır yapıyorlar, uçuşuyor tüyleri yemleri . Biraz ektra iş olur.selam canlar
suzna parfumde weekend i önerdım o ıyıydı
benım canım bıraz sıkkın
bız 5 gun oldu muhabbet kusu aldık
aldıgımız kısı yavru tuylerı yenı cıkıyor dıye verdı
baska bır yerde hayır bu yavru degıl yavru gorunsun dıye kanadını kesıp kuyrugunu koparıyorlar dedı
yavru mu yoksa kanadını mı kestıler bılmıyorum ama oyle uzuldum kı
aldıgımızdan berı asla otmuyor hep tıtrıyor kafasını boynuna gomuyor tek ayak ustunde duruyor yanı ayagını karnına cekıyor
nasıl ılgılenıyorum bır gorsenız asla yalnız bırakmıyorum ben yoksam ahsen yanında bazen serbest bırakıyorum evın ıcınde yuruyor ıstedıgı yere
sevıyorum opuyorum konusuyorum adını da paytak koyduk ahsen buldu ısmını
ama hıc ucmuyor hıc otmuyor oyle uzgunum kı
gercekten oyle yapmıslarsa bu kusu o evlerı baslarına yıkılsın ne ıstersın kustan canı ne kı
gerı de asla vermem ıyıkı ben almısım gozum gıbı bakarım baskası alsaydı kesın gerı verırlerdı kusun akıbetı bellı olmazdı
yarın veterıner hekıme goturucem baksın
salıncak aldım mınerallı taşlar falan var aldım vıtamın aldım kutu mama aldım gunluk kafesını temızlıyorum mama su tazelıyorum hep ılgılenıyorum yavrum bır gorsenız nasıl mahsun
sımdı bırde ben kedı beslemeye alısıgım kedı kopek tavsan faan besledım onlarla mıncıklasarak oynayabılıyorsun hunharca agzını burnunu oopebılıyorsun kus mınık ya kıyamıyorum nasıl sevecegımı bılemıyorum parmagımda tutuyorum kanat cırpıyor cırpıyor ucamıyor nasıl korkuyor tıtrıyor yavrum ya
Oy kartpostal gibi fotolar. Maşallah Subhanallah boncuğumaa
Canımm yaa, sanmam...bizim da vardı muhabbet kuşları onlar çok çabuk bir sürü yavruluyor zaten...hani cins bi köpek falan değil ki, 5000-10 bine satıp, para gözünü bürüdüğü için böyle canilik yapsınlar. Belki yalnız diye biraz mahsundur, hani yeni ayrıldı ya diğerlerinden. Alışacaktır size. Şimdi bir tane daha alsan mutlu olur hayvancık ama bu sefer kafes içinde çok pırpır yapıyorlar, uçuşuyor tüyleri yemleri . Biraz ektra iş olur.
Çok şanslı bence Ahsen gibi güzel fıtratlı, özenli, dikkatli bir sahibi var.
ayy bızımkı 1 aylık bıle olmayabılır o zaman buna gore gercekten yavru bızımkı o zamanNisa böyle birşey buldum nette, bi baksana:
,"Yaş ilerledikçe (6 aydan sonra) gözün çevresinde halka şeklinde koyu gri iris oluşmaya başlar. 8-9 aydan sonra bu koyu gri irisin rengi açılmaya başlar. 1 yaşından sonra yaşı daha da ilerledikçe gözlerinin çevresindeki halka şeklinde iris beyaz renk almaya başlar. Bu halkanın boyutu yaş ilerledikçe daha da büyür"
Ne mutlu olana çok güzel, güvende, doya doya sevildiği bir hayatı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?