Sağlıklı beslenirken;

sımdılık gelemıyorsunuz bu sekılde gezdıreyım sızlerı
su pandemı gecsın gelenı boyle tek tek gezdırıcem ben

Doğuda epey yeri gördüm nisam ama bi antep bi de urfa nasip olmadı. Özellikle antebi çok çok merak ediyorum gelmek nasip olur inşallah :))
ınsallah canım benım ama gercekten zaman ayırarak gelmek lazım 2-3 gunde assslaaa yetısmez sadece hayvanat bahcesı ve rum kale ıcın toplam 2 gun ayırmak gerek muzeler ıcın 1 gun carsısı ıcın 1 gun ve hıc durmadan ara vermeden bır lokantadan cıkıp agzındakı cıgnedıgın lokma bıtmeden dıger lokantaya gırercesıne durmadan yersen 2 gun de yemege ayırmak gerek yanı mutlaka en az 4-5 gun lazım
cunku yakın hemen gelınecek bır sehır degıl ve yıyınce ınsan agırlasıyor havasıda carpıyor heryere yuruyerek gıdıldıgınden yoruluyor yetısmıyor yanı her gelen keske daha fazla kalabılseydım yetmedı dıyerek gıdıyor o yuzden gelen hep tekrar tekrar gelıyor

N nscckts Nisa bu ne yaa! Kızların canı çekmesin diye foto atmıyorum, kargom az önce geldi. Kaç tane yedim sayamadım, ama en ufak bir pişmanlık yok bende

Günah benden gitti Mihom Cumanız ve haftasonu tatili en az bu kadar tatlı olsun

Eki Görüntüle 2713081 Eki Görüntüle 2713082 Eki Görüntüle 2713083
afıyet olsun canısı keske cevızlıden az alıp kutu baklavayı komple fıstıklı alsaydın kız neyse bırdahakıne oyle yaparsın

afıyet olsun canısı keske cevızlıden az alıp kutu baklavayı komple fıstıklı alsaydın kız neyse bırdahakıne oyle yaparsın
Hiç biri için yarım kilodan az seçenek yoktu kuzu. 0,5 kg cevizli, 0,5 kg fıstıklı karışık aldım. Yoksa aklım kalırdı.

Ama evet, erkek kardeşim var yanımda, o da ben cevizli yemem diyor, fıstıklıdan üç tane yedim, gerisini ona bıraktım. Genelde fıstıklı baklava daha ağır oluyor, yiyemem ben pek, ama bunlar değilmiş yaa. Hele burma olanın, şekeri çok yerinde, enfes! Normalde ben hiç sevmezdim.

yaaa neyı yerınden yesen guzel olur tabı
o yedıgınız etler de et degıl etı de burdan yemek lazım
en cok hangısını sevdın kuzu bıleyımde geldıgınde sana ondan alayım

Bi daha almayayım Nisam yaa, gelirsem yerim artık. Sanırım 8 cevizli + 3 fıstıklı yedim, başım dönüyor gibi hafiften

yaaa neyı yerınden yesen guzel olur tabı
o yedıgınız etler de et degıl etı de burdan yemek lazım
en cok hangısını sevdın kuzu bıleyımde geldıgınde sana ondan alayım
Yok yok, gelirsem en çok et yicem o kesin, bir de şu kıyma makinesinden çekip yaptığın cevizli ezme var ya, o var benim aklımda en çok

Bi daha almayayım Nisam yaa, gelirsem yerim artık. Sanırım 8 cevizli + 3 fıstıklı yedim, başım dönüyor gibi hafiften
afıyet olsun hep yedıgın bırsey degıl sıfa olsun bırseycık olmaz
o şöbiyetı mıdye baklavayı ve fıstık dolamayı da yuvarlasaydın mıdeye keske

afıyet olsun hep yedıgın bırsey degıl sıfa olsun bırseycık olmaz
o şöbiyetı mıdye baklavayı ve fıstık dolamayı da yuvarlasaydın mıdeye keske
Ya evet yaa, o fıstıklı dolma enfesmiş, normalde dönüp bakmam istanbulda bunaa. Ondan, kare olandan bir de midye yedim Daha ellemiyorum korkumdan, kardeşim kızacak. O cevizli bir tane yedi, evet çok güzel ama, fıstıklı varken bunu yemem diyor

e haklı tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…