ama oldu şimdi bu Nisaa yaa. Bekle beni Anteepp! Aklım gitti etleree , baklavayaa off off
Asıl tatmazsan günah olur samsonumama oldu şimdi bu Nisaa yaa. Bekle beni Anteepp! Aklım gitti etleree , baklavayaa off off
Antepe gelince biri bana ama yaa gluteen, oldu mu şimdi bunca şeker falan dermiş, sakın sakınBurada seyrederken gözüm döndü, orada olsam herşeyden tatmadan asla dönemem.
Ojgeldin demirlekem daha sık uğragünaydııınnnn
nörüyonuz kızlar
neler yediniz içtiniz .resim yok mu.
ben yine otcul ve yumurtacıl ve yoğurtcul besleniyorum bu aralar .
canım haklısın . gelemedim .Ojgeldin demirlekem daha sık uğra
Valla ben bu aralar şerbetli tatlıya sardıydım zaten mesajlarımdan da bellidir iki lafımdan biri baklava katmerdi nisam saolsun seslenmedi pek ama daha devam etsem baklava oklavasıyla kovalardı benisizde de oluyor mu bilmiyorum kızlar bir dönem belli şeyi canım çok istiyor o dönem o şeyi sık yiyorum sonra kendiliğinden geçiyor. Tatlı da böyleydi benim için allahtan tıka basa yemedim, bi de öğün niyetine yedim tatlıyı hevesim geçene kadar, akşamına yemek yemedim. Ertesi gün kahvaltıya kadar olan süre 18 saate yaklaşmıştı bu dönemde, 2 kilo verdim son bir aydır, 53.5 oldum. Kastan mı yağdan mı bilmiyorum yumurtayı eti çok yerim inşallah yağdan gitmiştir :))
afiyet olsun canım .Bİ de nisam dün nizipten antepfıstığı geldi çok mesudum, sabah kahvaltıda rahat 200 gr yemişimdir fazlası da vardır belki. Yanına brokoli haşladım, yoğurtlu kereviz salatası, biber salatalık yeşil zeytin yedim. Bu enerjiyle temizlik yapacam şimdi.
Allah kolaylık versin canım zordur tabi her birinin derdi de bitmiyordur biz üç kardeş öyleydik en azından :)) evden eğitime devam mı okullar kademeli açılacakmış gerçicanım haklısın . gelemedim .
bu ara işler çoktu.
şimdi işler biraz yavaşladı şükür .
çocuklar ile savaş halinde yaşıyorum .
zor çocuklar hepsi.
havalar soğudu . dışarıda geçen süre azaldı.
o nedenle de eve tıkılmaya başladık yavaştan . bu da hepimizi geriyor tabi.
kilon çok iyi canım .
sağlıklı beslendiysen ki öyledir .
kastan gitmemiştir.
ve az da olsa spor yaparsan kaslarını korursun diye düşünüyorum .
Otu da eti de tatlıyı da acıyı da severiz evelallahafiyet olsun canım .
otcul beslenmeye geçmişsin gibi görünüyor .
ben de biraz öyleyim .
sabah patatesli omlet yaptım çocuklara. taze fasülyeyi tencereye akşamdan hazırladım . domates soğan fasülye .
sabah da pişirdim . ve işe geldim kahve içiyorum.
eve dönünce yiycem bi şeyler . ya menemen . ya fasülye.
akşama da bunlardan mı yerim . başka bi şey mi bilmiyorum . genelde canım ne istiyorsa onu yiyorum .
bitter . mutlaka her gün yiyorum .
afiyet olsun . et seviyorsun mihail cim .Otu da eti de tatlıyı da acıyı da severiz evelallah
afıyet olsun canım cok ıyı yapmıssın şifa olsunBİ de nisam dün nizipten antepfıstığı geldi çok mesudum, sabah kahvaltıda rahat 200 gr yemişimdir fazlası da vardır belki. Yanına brokoli haşladım, yoğurtlu kereviz salatası, biber salatalık yeşil zeytin yedim. Bu enerjiyle temizlik yapacam şimdi.
Ya Mevlit kandilii diye mi? Allah kabul etsin canım! Dua da bizi de unutmaafıyet olsun canım cok ıyı yapmıssın şifa olsun
ben orucum bugun :) sesım ıcıme kactı o yuzdensusuzluk malum zor gelıyor
canının sureklı bırsey ıstedıgınde karsı koyamıyorsan ye gıtsın zaten canım vucudun ona ıhtıyacı vardır cunku
Yoğun talep üzerine kahvaltı fotomgünaydııınnnn
nörüyonuz kızlar
neler yediniz içtiniz .resim yok mu.
ben yine otcul ve yumurtacıl ve yoğurtcul besleniyorum bu aralar .
Bendensin Mihom! Onu yemem, bunu içim almaz, hiç bilmem. Şu hayatta sevmediğim tek şey sakatat ve kabak tatlısıOtu da eti de tatlıyı da acıyı da severiz evelallah
Ya Mevlit kandilii diye mi? Allah kabul etsin canım! Dua da bizi de unutma
Ben perşembe sanıyordum ya.
oh afıyet olsuuun şifa olsun canım
Ooo ne güzel işte, bir taşla iki kuş olmuş canım.oh afıyet olsuuun şifa olsun canım
ya suan utanarak yazıyorum yarın sanıyordum mevlıd kandılını bugun oldugunu bugun gordum ben buyuk bır yemın etmıstım sinirleama buyuk bır yemın hem gunluk hayatımın gıdısatını etkıleyecek hemde o yemınımın donusu olmasın dıye agır bır sozde soyleyerek yemın ettım 3 hafta gectı ustunden ettıgım yemınden dolayı uzgunum ve pısmanım yanı cok pısmanım hem o sınırle ettıgım soz hemde agırlassın dıye sozume ekledıgım cumle sebebıyle
kefaret sebebıyle 3 gun oruc tutucam 3 gun tut dıyorlar ama ben 1 hafta tutarımoyle uzuldum oyle ıcıme sınmedı oyle pısman oldum kı
dun gece nıyet ettım allahtan cok tovbe ısteyerek cok ozur dıleyerek :) tutucam ,aklım oyle kefaretını odemeye gıtmıskı ben kandılı unuttum gorunce hay allah dedım yanı bır hatayı duzeltmeye kalkıyorum ama onunda bır edebı var yanıısterdım kı kandıl ıcın ozel tutayım dua edeyım ıste bır akıl tutulmasıdır gıdıyor ben de hayırlısı
Ooo ne güzel işte, bir taşla iki kuş olmuş canım.oh afıyet olsuuun şifa olsun canım
ya suan utanarak yazıyorum yarın sanıyordum mevlıd kandılını bugun oldugunu bugun gordum ben buyuk bır yemın etmıstım sinirleama buyuk bır yemın hem gunluk hayatımın gıdısatını etkıleyecek hemde o yemınımın donusu olmasın dıye agır bır sozde soyleyerek yemın ettım 3 hafta gectı ustunden ettıgım yemınden dolayı uzgunum ve pısmanım yanı cok pısmanım hem o sınırle ettıgım soz hemde agırlassın dıye sozume ekledıgım cumle sebebıyle
kefaret sebebıyle 3 gun oruc tutucam 3 gun tut dıyorlar ama ben 1 hafta tutarımoyle uzuldum oyle ıcıme sınmedı oyle pısman oldum kı
dun gece nıyet ettım allahtan cok tovbe ısteyerek cok ozur dıleyerek :) tutucam ,aklım oyle kefaretını odemeye gıtmıskı ben kandılı unuttum gorunce hay allah dedım yanı bır hatayı duzeltmeye kalkıyorum ama onunda bır edebı var yanıısterdım kı kandıl ıcın ozel tutayım dua edeyım ıste bır akıl tutulmasıdır gıdıyor ben de hayırlısı
yaaa canım sagolasınOoo ne güzel işte, bir taşla iki kuş olmuş canım.
Rabbim duanı kabul eylesin. Oruç, ne niyetle olursa olsun, en müthiş ibadetlerden biri bence. Nefsi bastırıp, ruha söz hakkı vermenin en kestirme yolu.
amin canım, senin de inşallah.herkesin kandili mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?