Sağlıklı beslenirken;

saglıklı tatlı konseptı mı
yaaa cok yaşa emi
Çocukluktan beri tatlının ödül olarak adeta nakış gibi işlendiği bilinçaltım elmaya tarçın epeleyip pişirmeye falan kanmıyor nisam, ver baklavamı katmerimi dalga geçme benle diyor :)) ben de arada veriyorum ne istiyosa hem bilinçaltım hem ben mutlu olup et-sebzemize geri dönüyoruz

üleeennnn, daha kavuşamadan kim Mihomuu mapuslaraa düşürmüş yineee.........

bu pazar sabah guzel kahvaltı yaptıkdan sonra erhanla tum evı bırlıkte komple cıkarıp temızleyıp yerlestırıcez oglen baslasak 3 saate tum ev komple bıter zaten, halılar yıkamadan gelecek onları da acarız
sonra da balkonda kahve keyfı yaparız :)
temızlık benım ısım dıye 2 gundur tv de program ızlıyorum resmen kırlı ev temızlemek ıstedım 3 gundur evı temızlemıyorum tozlansında

bunlar hep işsizlikten

Temizlik programı izlerken haz alan var, stres olan var Nisacım

Ben artık neler izliyorsam şöyle yumaşacık, tereyağlı, damla çikolatalı kurubiyeler yapasım var, hani chewy cookie dediklerinden, ama uyumuyorum şeytana

Gluten free yaşama devam

afiyet olsun kızlar
nisa kolay gelsin canım benim .
ben de halıları yıkamaya verdim . bir kısmını serdim . bi kısmını sermedim .

tüller perdeler yıkandı . ev temiz ama gel gör ki çocuklar evde. ben iste.
kırıntı , fıstık , fındık döküntüsü.
yiyip içip döküntüleri bırakıyorlar . ne kadar tepsi vs olsa da tv izlerken keyif çatarken illa döküntü oluyor .
süpürtüyorum . ama benim gibi yapamıyorlar tabi. biraz geç geldim işe . kız nezle olmuş .
onunla ilgilendim . evi süpürdüm . işleri bitirdim sayılır . yarın cumartesi . yatış moduna geçmek istiyorum . inşallah
Yes babyy, yiyoz valla. 5 dk önce 3 bebek yumurta, 1 dilim karabuğday ekmeği, ve sayamayacağım kadar çok siyah zeytinle ilk öğünümü yedim.

Ruhumuzu beslemek için neler yapıyoruz bakalım?
afiyet olsun cicim.
ruh her daim beslenir . çok şükür .
her işi zevk alarak yapmak lazım . ne kadar sinirlensem de evde.
tepem çok atıyor . atarlı giderli oluyorum .
ama çabuk yatışıyorum .
etrafta çorap . eşya . yıka kurut . çamaşır görmekten fenalık geldi. her gün makina çalışınca her gün kurut topla kaldır gerekiyor . sinir oluyorum tabi.
kurutma mak. çalıştırsan da yine katla kaldır . yahu şu makinaların katlayıp kaldıranını da yapsalar ya.
çocuklara veriyorum . kendi eşyalarını . katla kaldır diye ama çok eşya oluyor yaaa.
3 çocuk olunca . hele kız günlük 4 kez çorap çıkarır . üst baş değiştirir . o çorapların eşleri yok . hep oraya buraya sokuyor . erkek gibi.

dün tavuk haşladım . onu yedik .
makarna yaptıydım yanına az bi şey .
bugün de kalan tavuk ve suyu ile acıkalı bulgur pilavı yaptım .
kendim yaptım acıkamı.
bıraz japonlardan esinlendim . kimchi gibi oldu içerik .
eşim köyden getirmiş biber salçası. hayvan baktıkça çok geliyor yöresel şeyler .

1 kg salçcaya
2 yemek kaşığı toz zencefil .
1 yemek kaşığı kişniş
1 yemek kaşığı kimyon
bol sarımsak .
acıka baharatı biraz
bol zeytin yağı

hemen hemen her yemeğe kullanıyorum .
kendim de yemeklerime katıyorum . sebze yemeklerime.

bu tarıfe ben cevız de eklıyorum ve bıber ıle domates salcasını karıstırıyorum yanı bıraz acıda oluyor baharatlı cevızlı sarımsaklı :) çemen derız bız buna burda kahvaltılarda sos olarak kullanılır ellerıne saglık canım

selam canlar
sabah marula ekmek muamelesı yapıp kavurma yedım sarıp sarıp kavurmayı yaparken ıcıne dogranmıs cevızde koydum
yemın edıyorum ıclı kofte yıyor gıbıydım cok sevıyorum bu tadı

aksam da tavuk suyuyla yogurtlu ve nohutlu corba yapıcam
ve yanında ızgara tavuk etı
ve yesıllık salata

Akşama ziyafet var desene :))
aynen
yarın ahsene fılm ızletıcem ben ızledım cok begendım emınım ahsen cok duygulanarak ve heyecanlanarak ızleyecek netflıxde benji ismi
mısır da patlatırım kuzuma cok sevınır minnoş

bugun enerjı toplayayım yarın ısımız cabuk bıtsın dolu dolu guzel degerlendırmek ıstıyorum pazar gunu herseyı yapmıs bıtırmıs olmak ıstıyorum

Baktım şimdi çocuk filmiymiş izlesin tabi kuzucuk mısırını kemire kemire :))

Valla nisam senin bu pratik temizlik aşkın bana da ilham oldu geçen eve dip bucak girdim 2-2.5 saat sürdü benim için iyi süre, haftaya da girecem yine. Düzenli gelen yardımcım hamile uzun bir süre çalışmaz artık kendim de bir ay kadar yeni birini bulamayacağım zaman yetmediği için (köydeyim bu ara genelde) bari hızlı hızlı kendim yapayım dedim.

2 bucuk saat cok guzel bır sure yardımcı hanımlar bıle bu surede yetıstıremıyor bak elın hızlı ve pratıkmıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…