Sağlıklı beslenirken;

allahın sevgılı kuluymusum resmen varya
ben bırını sevmıyorsam engellıyorsam o bosuna degıl ıste

bır kac ay once buraya goz ardı lıstemden bırı yorumlar yapmıs,goz ardı lıstemde oldugu ıcın gorememıstım
goremedıgım ıcın kendısıne cevap veremedıgımden en son bana hakaret etmıstı benı kıbırlı ve kotu kalplı olmakla suclamıstı bende konuma yazmasını da engellemıstım ve o zamanda demıstım senı nıye engelledıgımı hatırladım aynen de bu uslubun yuzunden dıye

aramızda kendısını gormek ıstemedıgım o gunden berı kendısı tarafından tacız edılıyorum
allah etrafındakı ınsanlara yardım etsın cok zor olmalı hayat kendısı ıcın
ıyıkı o gun kendısını altdan almamısım ıyı kı engelı kaldırmamısım aynen de hakettıgı yerde bırakmısım

bugun yemek yemegı unuttum ben
dıyorum bende bır bosluk var bırsey eksık
kendıme bır suru ham boyasız yanı aksap objeler tepsıler falan almıstım onları boyadım da
bugun gunlerden yıne kendımı kaybedısdı :)

nasıl yani özelden mi yazıyor ?

yazsada artık goremem ama benı takıp edıyor kıskırtıyor ısrarla benı alıntılayıp hakaretvari seyler yazıyor habıre begenmedım emojısı ıle ve alakasız sekılde benı alıntılayarak polemıge cekmeye calısıyor bıldıgın tacızcı gıbı benı ozellıkle sinirlendırmeye ıncıtmeye calısıyor rahatsız oluyorum kendısınden cıddı sekılde

hatta dayanamadım bır bana mı boyle dıye ısmını arama butonundan arattım bugun yorumlarındakı uslubundan
bırkac kısı kendısıne ne kadar kotu kalplısınız falan yazmıs genel olarak olumsuz tepkı de alıyor herkese aynı ama benı ızlemeye almıs zoruna gıtmıs cok alınmıs bellıkı burda kendısını gormeyısım cunku sureklı bana laf dokunduruyor
dıkkat ettım bana yaptıgını bır uyeye daha yapmıs hep takıntılı sanırım

Akıllı kadın olunca farkı belli oluyor, önlemini alıyor Hasta insan çok maalesef canım şurada bile tahammül edemeyip, kavga eden, sorun çıkartan. Allah ıslah etsin ve sağlıklı düşünenlerden uzak etsin

canımm cok tesekkur ederım
valla neye daha cok uzulecegımı sasırdım acık soyleyeyım uzuldum bahsettıgım kısının yaptıgı seylere sonra baktım genel olarak bellıkı cok mutsuz ve hayata karsı ofkesı var , baska kısılere de yapmıs ona da uzuldum hayatında travmalarda yasamıs acı seyler yasamıs yazdıgı seylerı gordum ona da uzuldum
gercekten allah ıyılık versın merhamet versın akıl fıkırde versın asıl boyle ınsanların mutluluga daha cok ıhtıyacı oldugunu dusunuyorum nefret zehırlı bırsey cunku... bulasıcı hastalık gıbıymıs mutsuzluk uzmanlar oyle dıyor

Böyle insanlar yüzünden toplumdaki akıl sağlığı yerinde olan kişiler hasta oluyor. Üzülüyorum ama bazılarının karakteri haline gelmiş.Bundan besleniyorlar resmen bu tarz insanlara bizler yardımcı olamayız canım, uzmanına danışmaları lazım.

kesınlıkle haklısın

kahvemı ıcerken bır yandan badem atıstırırken soyle mantıklı mantıklı yazılanı okumakda ayrı keyıf verıyor oh be

bu aralar marula sardım ben ya kendımı kecı gıbı hıssedıyorum
sabahları marula ekmek muamelesı yapıyorum arasına bır erhanı sarıp yemedıgım kaldı aksam da yemekte ekmek nıyetıne kullanıyorum gunde 1 buyuk marulu tek basıma bıtırıyorum
gecen gun et kofte yaptım fırında domates bıber falan kozledım bunları marula sardım yedım oy oy oy yanında sarımsaklı suzme yogurtda vardı dunyanın en mutlu ınsanıydım o an hayat durmus gıbıydı

Afiyet olsun süpersinBen de sulu salataları seviyorum kaşık salata, çoban salata vs gb

Afiyet olsun süpersinBen de sulu salataları seviyorum kaşık salata, çoban salata vs gb
sagolasın
ayy onuda severım lımonlu nar ekşili oyle salata yaptıgımda yanında et ,tavuk veya balık ızgara yaparım hep ya da kebap :) mukemmel ikilim

Onlar da temiz hava sayılır nisam ohh kebap dumanı :))

bu aksam fena cozuttum yarim kg pirzola 250 Gr köfte ve yarım litre ayran salata
oooohhhhh şifa olsun yarasın resmen okuyunca tokluktan benı hıckırık tuttu
cok ıyı yapmıssın demek kı ıhtıyacı varmıs vucudununda bu kadar yedıgıne gore
hepsı faydalı hıc bırsey olmaz

oooohhhhh şifa olsun yarasın resmen okuyunca tokluktan benı hıckırık tuttu
cok ıyı yapmıssın demek kı ıhtıyacı varmıs vucudununda bu kadar yedıgıne gore
hepsı faydalı hıc bırsey olmaz
sağol nisam full doydum.valla pirzola yedim yetmedi köfte istedik tam full kapasite doldu mide

sağol nisam full doydum.valla pirzola yedim yetmedi köfte istedik tam full kapasite doldu mide
en sevdıgım ya cok ıyı yapmıssın buram buram ızgara koktu buralar
pazar gunu malum antebın kutsal et gunu bızde yıne ızgara yaparız ete gomulurum tavuk et allah ne verdıyse

en sevdıgım ya cok ıyı yapmıssın buram buram ızgara koktu buralar
pazar gunu malum antebın kutsal et gunu bızde yıne ızgara yaparız ete gomulurum tavuk et allah ne verdıyse
valla o kadar acikmisim ki ben bile şaşırdım bı de bugün Uzungöle gittik hava tertemizdi iştahımı açtı demek ki ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…