Sağlıklı beslenirken;

bol bolll teşekkür ederim Samsonum tabikiiii

Canım merhabalar
aslında buraya yazmaya hiç yüzüm yok neredeyse 1 yıl önce geldim kilo vereyim diye verdim de ama gerisin geri hem de büyüüükkk bir hızla aldım
şu anda balon gibiyim ve çok mutsuzum
tekrar ve son kez olmak üzere başlamak istiyorum
sana bir sorum olacak
sabah kahvaltını 9dda yaptıktan sonra akşam yemeğini kaçta yiyorsun

yok yaa rahat ol yuzum yok ne demek bu ısler hayatın gıdısatıyla alakalı kılo alınır verılır o kılolar geldıgı gıbı gıdecek :)

sımdı benım beslenme seklım soyle sabah net bır saatım yok cunku bazen 7 de kahvaltı yapıyorum bazen 9 da ama cogunlukla uyandıktan sonra en gec 1 saat ıcınde yapmaya calısıyorum cunku vucut yakıta ıhtıyac duyuyor beslenmezse yaglanma baslıyor o soka gırıp yagları sabıtlemeye calısmadan verıyorum besını

aksamda coook gec uyuyorum yanı gece 2 den once uyumam bu yuzden eger acıkmamıssam aksam 8-9 da falan yıyorum

bazen aksam 5 de yıyorum o ne yedıgıme de baglı eger kebaplı agır boyle salcalı malcalı aynı anda 2-3 cesıt dolu dolu menu tabırı caızse canavar gıbı yıyeceksem en gec 6 da yemıs olurum

hafıf menu olacaksa salata corba fırın yemegı gıbı hafıf olacaksa 8-9 da yıyorum

yanı ben neyı ne zaman yıyecegımı vucudumu dınleyerek secıyorum bazı seylerı cabuk sındırırım bazı seylerı daha gec

o yuzden sen hangı saatlerde daha cok acıkırsın ne zaman uyanırsın gunluk yogunlugun nasıldır genelde nasıl beslenırsın et agırlıklı mı sebze mı hepsını sen daha ıyı bılırsın

benım kahvaltımın yanında genelde salata ve yogurtlu mezelerde vardır aksama kadar hıc acıkmam genelde acıkmadan yıyorum aksam yemegımı

haftada 3 gun sebze 4 gun et agırlıklı beslenırım yaptıgım yemekler cok besleyıcı doyurucu ve buyuk porsıyon olur o yuzden saatlerım de ona gore belırlenır

sen kendıne gore plan yapmalısın aksam gozunun dondugu cok acıktıgın saat nedır mesela :) aksam yemegını o saat yapmalısın

birşey itiraf edeyim mi, gözümün döndüğü saatleri inan unuttum
o kadaaarrrr uzun zamandır acıkmadan tıkınma şeklinde besleniyorum ki anlatamam
sadece sabahları açlık hissediyorum o kadar
aslında aralıklı oruçla beraber yapmak istiyorum o yüzden mesela sabah 7 de kahvaltı yapıp 3 gibi günü kapatmak istiyorum ama istemekle kalmak da istemiyorum
o yüzden merak ettim senin yeme aralığın nasıl
sen vücudunu dinleyerek yaptın ve gayet de güzel vermişsin ben de senin gibi yapacağım o zaman :)

ben tam anlayamadım mevzuyu hıc acıkmadan sureklı yedıgın ıcın mı yanı sureklı aralıksız yedıgın ıcın mı kılo aldın o zaman
coook acıkmadan ama vucudun yemek yemeye ıhtıyac duydugu saatler var her vucudun bır saatı en guzelı o
ama mesela sabah kahvaltı ve aksam yemegı 3 dedın ya bence gece uyuyana kadar cok acıkır kacamak yaparsın gıbı gelıyor tam mevsım gecısı ve önümüz kış geceler uzayacak cok zor olur bence
her zamanı dusun regl var hastalık var allah korusun , uzuuun geceler var hep uyabılecegın saat olmalı ve genellıkle o saatler olmalı kı daha etkılı olsun bırgun 3 de bırgun 5 de bırgun 9 da olunca sasıyor cunku hep aynı saatlere sartlayınca tum sıstem ona gore duzenlenıyor bagırsak beyın mıde kan akısı huucre yenılenmesı hersey bırbırıyle etkılesım ıcınde agzımıza attıgımız kucuk bır lokma bıle herseyı degıstırıyor :) tam dısıplın ve hızlı etkılı saglıklı sonuc alacaksan yemek yemegı ılac almak gıbı dusunmek lazım o yuzden dıyorum :)

Aynen öyle canım, hiç acıkmadan sırf yemiş olmak için ve aralıksız yediğim için kilo aldım
Ve dediğin çok mantıklı, vücudumu dinleyip ne zaman acıktıysam o zaman yiyeceğim hem şartlanmadığım için bence daha kolay ilerlerim

en onemlısı proteın almak suyu 2 lıtreden az ıcmemek ve yag olarak saglıklı yag tuketmek bunları hıc ıhmal etmez hep en ust sınırdan tuketmeye dıkkat edersen canın atıstırmalık ıstemez azcık sabret zorlandıgında yaz buraya ben ıkna ederım ıstah mıştah kalmaz

Yok bu sefer kesin kararlıyım allahım kolaylaştırsın bu süreci
ve ayrılmayacağım buradan da

Nisam sezonun ilk kerevizini aldım ben de çok mutluyum hemen sabah rendeleyip yoğurta banacam
Yaaa bugün ben de çok aradım kıymalı kereviz yapayım diye ama bulamadım hiç bi yerde
Afiyet olsun

Nisam sezonun ilk kerevizini aldım ben de çok mutluyum hemen sabah rendeleyip yoğurta banacam
oh afıyet olsun canım cok sevındım ben eve stoklamıstım suan son 1 tane kaldı yarın yapıcam

Yaaa bugün ben de çok aradım kıymalı kereviz yapayım diye ama bulamadım hiç bi yerde
Afiyet olsun
ıradelısın ya ıstedıgınde yaparsın bılıyorum :) sıkıntı yok halledersın yanı

Afiyet olsun
Hoşgeldin Jasmin. Bir tane uzun açlık aralığın olsun bence. 6 dan sonra yemez kahvaltını da 10 da yaparsan 16 saat açlık olur ki, kesin çok iyi yağ yakarsın. Ama akşam meyve dahi yemiyeceksin, sadece çay kahve gibi şekersiz içecekler.

Nisa'nın tavsiyelerine kulak ver. Şekeri tamamen hayatından çıkarır, basit carb ı da minimun düzeye indirirsen sen bile 2 ay sonra olacaklara inanamazsın. Yakın zamanlardan aramızdaki en iyi örnek lingen arkadaşımız, acayip kilo verdi. Çok güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…