Sağlıklı beslenirken;

yıne sac boyama zamanım geldı bu sene fazla hızlı uzadı normalde senede en fazla 2 kez boyarım 6 ayda bır bu sene 3 kere boyamam gerekecek anlasılan
beyazlarım kokten kalın kalın nasıl cıkıyor oyle allahtan benım dogal sacım yanarlı donerlı arada sarı bakır yansımaları olan acık kumral ıle kumral arasında karamellı bır kumralım . o yuzden beyazlar pek bellı olmuyor ama bu sene bayagı cogalmıs on kısmımda alnımın ust kısmında cıkmıs

ctesı kumrala boyayayım yıne ...dogal rengıme kumrala boyayınca beyazlarımda sarı renk oluyor arada dogal ısıltı gıbı duruyor ıstesem yapamam pazar da kahvaltımızı yapar cıkarız evden oglen de gerı donerız bıraz evın bahcesınde oynasın dıye gıdıcez

Nisaa fincanların bile dekorla uyumlu hep. Geçen de lacivert koltuklarla bu fincanın lacisi vardı. Çok hoş yaa
takıntılıyım ya hep bır uyum olsun ıstıyorum sanırım
dun yıne evden cok esya cıkardım o kadar esya azalttım yıne cıkıyor arkadas
bır yemek setım vardı artık o da yok o kadar azaltttım kı esyları erhan sımdı tasınalım dese toplanmam 2 saatımı alır komple

Ya güzel yaa, estetik duygusu olanlar hayattan daha iyi tad alıyor bence. Benim olayım sadece işlevsellik, evde hiç dekor namına bişey yok mesela. Birşey lazım olana kadar da ne nerede görmüyorum bile, o yüzden tek yaşadığım ev 1 haftada acayip karışıyor.

Annem sen yerde ölü görsen üzerinden atlarsın diyor

erhan boyle aynı senın gıbı bana da sızın gıbıler daha cok yasıyor gıbı gelıyor bız kafamıza takıyoruz ve boyle seylere takılıp bazı seylerı kacırıyoruz bence senınkı daha guzel akısında dogal yasıyorsun

Eskiden gunde 4_5 filtre kahve + 2 turk kahvesi ıcerdım simdi sadece 1 turk kahve 2 filtre içiyorum normal insanlar gibi
Çarpıntı yapmıyor mu canım ya? Ben akşam 1 tane içsem bile çarpıntı yapabiliyor özellikle yatarken, uyuyamıyorum.

Hayırlı cumalar bu arada herkese

Çarpıntı yapmıyor mu canım ya? Ben akşam 1 tane içsem bile çarpıntı yapabiliyor özellikle yatarken, uyuyamıyorum.

Hayırlı cumalar bu arada herkese
hayırlı cumalar canım
yoo hıc carpıntı yapmıyor :) cooook kucuklugumden berı babanemle teyzemle falan karsılıklı ıcerdık kahve :) ılk kahve yapmayı ben ılk okuldayken ogrendım babama yemekten sonra turk kahvesı yapardım ellerımden ıcsın dıye
o zamandan berı ıcıyorum belkı de ondan alıskanlık

zaten doktorumnda sekersız oldugu surece 6 fıncan ıcebılırsın hıc zararı olmaz demıstı
ama kahvenın odem atıcı ozellıgı varya vucutda su oranım hep cok az cıkıyordu 3 lıtre su ıcmeme ragmen
e buda cok saglıksız cok tehlıkelı bu sebeple kahveyı azalttım

ıcmezsem bas agrısından duramam

Eskiden gunde 4_5 filtre kahve + 2 turk kahvesi ıcerdım simdi sadece 1 turk kahve 2 filtre içiyorum normal insanlar gibi
Korona kapmadan ben de sardıydım filtre kahveye nisam, hatta karantinada yapar yapar içerim artık diyodum ki tat koku gidince sıcak su gibi geldi daha da içmedim unuttum gitti sonra, bak iyi hatırlattın yarın sabah demleyeyim de termosuma koyayım evden çıkmadan, içe içe köye giderim

Aaa kahve ödem mi attırıyo

Aaa kahve ödem mi attırıyo
ıyı oluyor yolda canısı bende pazar sabah cıkmadan erhanla bana yapıp cıkıcam hem yolda hem bağda ıcerız dıye :)
aynen canım odem atıcı etkısı var diüretikdir ve yag yakıcı ozellıgı de var
.

aman Allahım bu ne yaaa, tropikal ada gibiiii!! Bayıldım gün batımınaa, yeşilinee! Müthiş!! Hava da sepserindirrr ay kız benim için de çek oksijenii bol bol!! Uyuma sakın sabah namazdan sonraa!! Doya doya yaşa her günü buradaa.

Keyfini çıkar memleketin, tatilin inşallah kuzzuuu Fotoların devamını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…