superselam canlar
pazar günü bağ evine gitmeyı planlıyorum aracımızla dırekt evden cıkıp 2 saat uzaklıktakı bağa gıdıcez orda da kımse yok ahsen bıraz bahcede oynasın bıraz kopek sevelım tavuk kovalayalım ıstedık
Eki Görüntüle 2174857
Bu sofra da salata . 1 tabak türlü . Yoğurt mezesi . 1 tane cevizli kofte 1 sarma yedim okadar .
Eki Görüntüle 2174858
YEMEDİM :) bunun yerine 1 avuç badem yedim
Eki Görüntüle 2174859
Sadece çorba salata yedim...
Eki Görüntüle 2174860
YEMEDİM
:)
Yerine 2 tabak salata yedim
Kendi kendime farzet ki çölyak hastasıyım veya şeker hastasıyım. öyle düşünüp ona gore beslenmeye başlamam gerek alıskanlıklarımı degıstırmezsem dıyet yaparsam verir gerı alır kendime daha çok zarar veririm dedim.) ...harikasın sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! işte bu mantıkla yaşıyorum yıllardır ve 20 yaş daha genç gösteriyorum biyolojik yaşımdan..ve hergün ama istisnasız 40 dakika sabah uyanır uyanmaz.. 40 dakika gece spor yapıyorum uyumadan...grip dışında da hekim görmüşlüğüm henüz yok..:)
Nisaa fincanların bile dekorla uyumlu hep.Eki Görüntüle 2695481 filtre kahve içiyorum
takıntılıyım yaNisaa fincanların bile dekorla uyumlu hep.Geçen de lacivert koltuklarla bu fincanın lacisi vardı. Çok hoş yaa
Ya güzel yaa, estetik duygusu olanlar hayattan daha iyi tad alıyor bence. Benim olayım sadece işlevsellik, evde hiç dekor namına bişey yok mesela. Birşey lazım olana kadar da ne nerede görmüyorum bile, o yüzden tek yaşadığım ev 1 haftada acayip karışıyor.takıntılıyım yahep bır uyum olsun ıstıyorum sanırım
dun yıne evden cok esya cıkardım o kadar esya azalttım yıne cıkıyor arkadas
bır yemek setım vardı artık o da yoko kadar azaltttım kı esyları erhan sımdı tasınalım dese toplanmam 2 saatımı alır komple
Ya güzel yaa, estetik duygusu olanlar hayattan daha iyi tad alıyor bence. Benim olayım sadece işlevsellik, evde hiç dekor namına bişey yok mesela. Birşey lazım olana kadar da ne nerede görmüyorum bile, o yüzden tek yaşadığım ev 1 haftada acayip karışıyor.
Annem sen yerde ölü görsen üzerinden atlarsın diyor
Çarpıntı yapmıyor mu canım ya? Ben akşam 1 tane içsem bile çarpıntı yapabiliyor özellikle yatarken, uyuyamıyorum.Eskiden gunde 4_5 filtre kahve + 2 turk kahvesi ıcerdım simdi sadece 1 turk kahve 2 filtre içiyorum normal insanlar gibi
hayırlı cumalar canımÇarpıntı yapmıyor mu canım ya? Ben akşam 1 tane içsem bile çarpıntı yapabiliyor özellikle yatarken, uyuyamıyorum.
Hayırlı cumalar bu arada herkese
Korona kapmadan ben de sardıydım filtre kahveye nisam, hatta karantinada yapar yapar içerim artık diyodum ki tat koku gidince sıcak su gibi geldi daha da içmedim unuttum gitti sonra, bak iyi hatırlattın yarın sabah demleyeyim de termosuma koyayım evden çıkmadan, içe içe köye giderimEskiden gunde 4_5 filtre kahve + 2 turk kahvesi ıcerdım simdi sadece 1 turk kahve 2 filtre içiyorum normal insanlar gibi
Aaa kahve ödem mi attırıyohayırlı cumalar canım
yoo hıc carpıntı yapmıyor :) cooook kucuklugumden berı babanemle teyzemle falan karsılıklı ıcerdık kahve :) ılk kahve yapmayı ben ılk okuldayken ogrendım babama yemekten sonra turk kahvesı yapardımellerımden ıcsın dıye
o zamandan berı ıcıyorum belkı de ondan alıskanlık
zaten doktorumnda sekersız oldugu surece 6 fıncan ıcebılırsın hıc zararı olmaz demıstı
ama kahvenın odem atıcı ozellıgı varya vucutda su oranım hep cok az cıkıyordu 3 lıtre su ıcmeme ragmen
e buda cok saglıksız cok tehlıkelı bu sebeple kahveyı azalttım
ıcmezsem bas agrısından duramam
hayırlı jumalar samsonumÇarpıntı yapmıyor mu canım ya? Ben akşam 1 tane içsem bile çarpıntı yapabiliyor özellikle yatarken, uyuyamıyorum.
Hayırlı cumalar bu arada herkese
Korona kapmadan ben de sardıydım filtre kahveye nisam, hatta karantinada yapar yapar içerim artık diyodum ki tat koku gidince sıcak su gibi geldi daha da içmedim unuttum gitti sonra, bak iyi hatırlattın yarın sabah demleyeyim de termosuma koyayım evden çıkmadan, içe içe köye giderim
ıyı oluyor yolda canısı bende pazar sabah cıkmadan erhanla bana yapıp cıkıcam hem yolda hem bağda ıcerız dıye :)Aaa kahve ödem mi attırıyo
aman Allahım bu ne yaaa, tropikal ada gibiiii!! Bayıldım gün batımınaa, yeşilinee! Müthiş!! Hava da sepserindirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?