• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

nisa bişey sorucam regl zamanı kilo fazla cikar mi :KK70: regl Bitimi düşüş bekliyorum
evet reglden 2 gun once baslar şişkinlik ödem regl bıtımınden 1 gun sonra gercek kılon cıkar :) 2 gun once ve 1 gun sonra arasında olan gunler +2 fazla cıkabılır

ben her regl donemınde 2 kılo fazla cıkarım hep karnım yuzum parmaklarım ayaklarım oyle sıser kı regl zamanı gıyeyım dıye 1 beden buyuk ve salas kıyafetlerım var :D normal kıyafetlerıme sıgamam cunku hıc

evet reglden 2 gun once baslar şişkinlik ödem regl bıtımınden 1 gun sonra gercek kılon cıkar :) 2 gun once ve 1 gun sonra arasında olan gunler +2 fazla cıkabılır

ben her regl donemınde 2 kılo fazla cıkarım hep karnım yuzum parmaklarım ayaklarım oyle sıser kı regl zamanı gıyeyım dıye 1 beden buyuk ve salas kıyafetlerım var :KK70: normal kıyafetlerıme sıgamam cunku hıc
tatile gitmeden 55 görürüm o zaman :)) tatilde biraz yeni sezon fındık yiyim bahçeden :))

tatile gitmeden 55 görürüm o zaman :)) tatilde biraz yeni sezon fındık yiyim bahçeden :))
cok fazla yedıgın kuruyemısten zarar gormezsın saglıklı yag evet kılo aldırır ama vermek ıstedıgınde cabuk verdırır :) sıkıntı etme ye 5 gunluk dıyet ıle aldıgını cok rahat verırsın abur cubur degıl sonucta yıyeceksen boyle seylerden ye ki yedıgıne degsın şifa olsun :)

cok fazla yedıgın kuruyemısten zarar gormezsın saglıklı yag evet kılo aldırır ama vermek ıstedıgınde cabuk verdırır :) sıkıntı etme ye 5 gunluk dıyet ıle aldıgını cok rahat verırsın abur cubur degıl sonucta yıyeceksen boyle seylerden ye ki yedıgıne degsın şifa olsun :)
bu senenin fındığından yerim yanında ceviz filan :D zaten abur cubur artık normalde de yemedigim için onlar beni hiç zorlamicak :D temizzz havada bol cayy içmek istiyorum doya doyaaa

nisa profil resmine bayıldım :KK70:
bır ara yaklasık 1 sene bu resmı kullanmıstım gerı dondum buna
yalnız bunun yanında lutfen kullanın yazıyor aslında ama profıl resım ayarları mı degısmıs ne o yazı artık sıgmıyor ekrana sasırdım

Yeşil zeytini azar azar yemeye başladım bitmesin diye :KK70: yeni hasatı bekliyorum hatay kırma için
az kaldı sabret :D
yesıl zeytın salatası yaptın mı hıc hanı ıcıne kuru sogan maydanoz bol lımon cevız pul bıber koydugum ve cekırdegı cıkarılmıs kırma yesıl zeytın koydugum salata ? onu yapıp yemedıysen cok sey kaybedersın :D

Back