aynen bendeben böyle reklamlara daha çok önyargıyla yaklaşıyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bendeben böyle reklamlara daha çok önyargıyla yaklaşıyorum valla
evet bana da bılgılendırme geldıraporla sağolsun hemen ilgilenmisler
nisa bişey sorucam regl zamanı kilo fazla cikar mi regl Bitimi düşüş bekliyorumevet bana da bılgılendırme geldı
evet reglden 2 gun once baslar şişkinlik ödem regl bıtımınden 1 gun sonra gercek kılon cıkar :) 2 gun once ve 1 gun sonra arasında olan gunler +2 fazla cıkabılırnisa bişey sorucam regl zamanı kilo fazla cikar mi regl Bitimi düşüş bekliyorum
tatile gitmeden 55 görürüm o zaman :)) tatilde biraz yeni sezon fındık yiyim bahçeden :))evet reglden 2 gun once baslar şişkinlik ödem regl bıtımınden 1 gun sonra gercek kılon cıkar :) 2 gun once ve 1 gun sonra arasında olan gunler +2 fazla cıkabılır
ben her regl donemınde 2 kılo fazla cıkarım hep karnım yuzum parmaklarım ayaklarım oyle sıser kı regl zamanı gıyeyım dıye 1 beden buyuk ve salas kıyafetlerım var normal kıyafetlerıme sıgamam cunku hıc
cok fazla yedıgın kuruyemısten zarar gormezsın saglıklı yag evet kılo aldırır ama vermek ıstedıgınde cabuk verdırır :) sıkıntı etme ye 5 gunluk dıyet ıle aldıgını cok rahat verırsın abur cubur degıl sonucta yıyeceksen boyle seylerden ye ki yedıgıne degsın şifa olsun :)tatile gitmeden 55 görürüm o zaman :)) tatilde biraz yeni sezon fındık yiyim bahçeden :))
bu senenin fındığından yerim yanında ceviz filan zaten abur cubur artık normalde de yemedigim için onlar beni hiç zorlamicak temizzz havada bol cayy içmek istiyorum doya doyaaacok fazla yedıgın kuruyemısten zarar gormezsın saglıklı yag evet kılo aldırır ama vermek ıstedıgınde cabuk verdırır :) sıkıntı etme ye 5 gunluk dıyet ıle aldıgını cok rahat verırsın abur cubur degıl sonucta yıyeceksen boyle seylerden ye ki yedıgıne degsın şifa olsun :)
bır ara yaklasık 1 sene bu resmı kullanmıstım gerı dondum bunanisa profil resmine bayıldım
use itbır ara yaklasık 1 sene bu resmı kullanmıstım gerı dondum buna
yalnız bunun yanında lutfen kullanın yazıyor aslında ama profıl resım ayarları mı degısmıs ne o yazı artık sıgmıyor ekrana sasırdım
bak bu mantıklıuse it
profiline böyle yaz
1 ay zamanı var :)Nisam zeytin hasatı ne zaman başlıyor yaw
Yeşil zeytini azar azar yemeye başladım bitmesin diye yeni hasatı bekliyorum hatay kırma için1 ay zamanı var :)
senede 2 kere toplanır bırı eylul gıbı dıgerı aralık gıbı
az kaldı sabretYeşil zeytini azar azar yemeye başladım bitmesin diye yeni hasatı bekliyorum hatay kırma için
yaprak dokumunun son bolumlerıne geldımkızlarrr napiyosunuzzzz
yuhhhh diyorumyaprak dokumunun son bolumlerıne geldım
neden
cunku manyagım ben
1 haftada bıtırdım dızıyı